Öyle hissetme canım. Zamanla alışıyorsun sadece biraz sabırlı olmak gerekiyor. Alıştıktan sonra kaçamak yapınca pişmanlık duyup birdaha yapmıyorsun. Biberli zeytini çok severim. Zeytin serbest diye aldım. Ama biber yasak bana unuttum. Şimdi tek tek biberleri çıkartıp yiyorum. Alışıcaz ki inşallah çok alışmadan düzelecek bu alerji durumları. Senin diyet nasıl gidiyor?
babyloading87
geçmiş olsun canım, artık hareketlendiler yalnız bırakmamak lazım. Kaşla göz arasında gözümüzün önünde düşme potansiyelleri var dediğin gibi. Destekli oturtayım diyorum ben de destek filan hak getire öne eğiliyor yana kayıyor tutmasam kafa üstü çakılacak yani. Kucakta bile sürekli eğilme çabasında. Yemek zaten hiç yedirmiyor tabakları kafamıza geçirecek yakında.
Aynen valla artık uyuduğunda yemek yemeye çalışıyorum bi de ben yerken ağzını açıp kapatıyor elini uzatıyor çok komik ya salatalık veriyorum onu da beğenmiyor illa bizim yediğimizden yiyecek bugün yemek yerken emziriyordum çünkü durmadı, elini benim tabağa soktu ayağını da masanın üstüne çıkardı neredeyse tabağa sokacaktı onu da
Bitmiyordu... delirmem yetmiyordu .. saçımı başımı yolasım geliyordu. Yoğurt ve değdiği yerde bıraktığı alerji. Bi kızımda olması eksikti.. bakalım dr ne diyecek...
Mysonismysun
canım inan hepimiz aynı durumdayız. Ben de sık sık bunalıma giriyorum bir gün iyiyim bir gün kötü. İki üç gündür egzaması geçti de biraz daha iyiyim. Ama hep böyle oluyor bi geçiyor bir artıyor. Neye alerjisi olduğunu bilmediğimiz için işte belirsiz bir yolda ilerliyoruz. Mesela ben cevizi kuruyemişten saymadığım için yiyordum 1 hafta öncesine kadar. Hiç aklıma gelmedi alerjen olabileceği. Bunun gibi daha neler yiyorum da geçmiyor kim bilir. Bazen çok üzülüyorum ama Allah dermansız dert vermesin geçici bunlar diyeti oturtursak inşallah.
Ya iste benim stresim neye alerjisi oldugu belli degil sacma salak karman corman bisey oldu gercektwn cok belirsiz simdide kafasi konak olmus... Govdesine kadae kipkirmizi olmus dokuntu seklinse inanilir gbi degil ozel bolgesi hep dokuntu... Evet cok degisik bi diyet oldu gercekten ne yicegimi de anlamadim
Selam geçenlerde de konuşmuştuk
Sipariş verdim promalt
Etkisi kaç günde kendini gösterdi
Yeminle humanadan gram umudum kalmadı çoktan bıraktım. 3 kutu içmiştim
Bida çay içmem dedim bu tip ama denicem yaa
Promalt ictigim gece olmustu cok etkili fiskiriyo sut, anason cayi ve isirgan otu hergun iciyorum isirgan otu da asiri arttiriyo, en olmadi solgaron bira mayasini alirsin
Öyle hissetme canım. Zamanla alışıyorsun sadece biraz sabırlı olmak gerekiyor. Alıştıktan sonra kaçamak yapınca pişmanlık duyup birdaha yapmıyorsun. Biberli zeytini çok severim. Zeytin serbest diye aldım. Ama biber yasak bana unuttum. Şimdi tek tek biberleri çıkartıp yiyorum. Alışıcaz ki inşallah çok alışmadan düzelecek bu alerji durumları. Senin diyet nasıl gidiyor?
Yaw biber nasil.alerjen olabiliyo hayretler icerisindeyim gercekten benim.diyet karisik ne oldugu belli degil o yuzden birbrine girdi iyicene ama sut ve sut urunu yumurta dana falan yemiyorum kuruyemisi biraktim boyle devam ededse ekmegi de kesicem ona da olabiliyomus alerji
naydın kızlarr
Sabah sabah kız düsme tehlikesi atlattı moralm yerle bir oldu
Anakucagına bagladım mutfaga gectim 2.dkda acmıs bagı,ayakları sallanırken bagırmasına yakaladım.Sok oldum
O can havliyle kostım ,alırken kafa dönenceye carptı
Azcık kızardı ama dra yazdım takip edin kusma vs olursa getirin dedi
1 saat oldu kusma yok cok sükür
Uyutmıcam bakalım
Kaldırıp atcam anakucagunı da
Bizde anlamadık
Az evvlede pusetten attı kendini önümde
Once ayagını atıyo,sonra kaydırıyo kendini yöntemi cözmüs
İkea mama sandalyesi aldık,kociye dedim bu onu devirir bak
Bitmiyordu... delirmem yetmiyordu .. saçımı başımı yolasım geliyordu. Yoğurt ve değdiği yerde bıraktığı alerji. Bi kızımda olması eksikti.. bakalım dr ne diyecek...
Korkunun ecele faydası yok. Ben cok bunaldim artik. Oglan alerjik kiz alerjik ana zaten alerjik. Hep benim sucum. Yüksek alerjensin neden çocuk doğurursun... sinir oldum kendime
etkisi oldumu cok fazla cogalma olmadı ama esas coğalmayı bol bol su içip sıksık sğdığımda yaşadım.. birde bestlak dama kullandıkdan 2 gun sonra fark gördüm. promalt da arada içiyorum su içmemi kolaylaştırıyor.
4 buçuk aylığız..bazen de diyorum baya sıkı bir diyete mi girsem yavrumun yüzünü gördüce kıpkırmızı kuru ve gittikçe dağılıyor diğer yanağınada..nemlendirici sürüyorum
Bizde anlamadık
Az evvlede pusetten attı kendini önümde
Once ayagını atıyo,sonra kaydırıyo kendini yöntemi cözmüs
İkea mama sandalyesi aldık,kociye dedim bu onu devirir bak
ikeanın ilk kızımda kullanmıstım cok memnundum ben ahaha artık hareketliler valla neler neler yapacaklar daha ilk kızım gözümünun önünde düşmüştü kafasınıs ert çarpmıstı hastanede sabahlamıstık oluyor böyle kazalar ne kadar dikkat etmeye calısakda allah beterinden korusun maximum önlemlerle az zararla atlatmaya calısacagız artık :)
Sana tavsiyem süt artırıcı olarak..kuru dut canım göz kararı küçük bi cezveye koy üzerinede su ekle kaynat sonra onu iç..ben baya faydasını gördüm
Yoksa şimdiye kadar humana rezenesi, humana emziien anne çayı,promalt,bestlak damla,eczaneden aldığım süt arttici bi jel gibi kavanoz,emziren anne milk tea doğru düzgün hiçbir faydasını görmedim ay buna devam edeyim demedim malesef..
Gerçi tüm bunlara rağmen geçende yine emziren anne çayı aldım anason rezene vaermis içinde☺ ve 1 kez içtim
Aynen valla artık uyuduğunda yemek yemeye çalışıyorum bi de ben yerken ağzını açıp kapatıyor elini uzatıyor çok komik ya salatalık veriyorum onu da beğenmiyor illa bizim yediğimizden yiyecek bugün yemek yerken emziriyordum çünkü durmadı, elini benim tabağa soktu ayağını da masanın üstüne çıkardı neredeyse tabağa sokacaktı onu da
Ayh bu afacanlar ne meraklılar. Bizimki uyusa da yemek saatinde özellikle uyanıyor :)) babası yemekten uzatıyor bakalım Napacak diye ağzını acıyor versek yiyecek :)) birde bu ara eline ne geçerse atıyor. Oyuncaklarını atıyor ses çıkıyor diye :)