2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Yemin ederim okudukca icime skinti girdi ve cResiz hissetmeye basladim R Rzg14 duskapani S Shrrbtk
Öyle hissetme canım. Zamanla alışıyorsun sadece biraz sabırlı olmak gerekiyor. Alıştıktan sonra kaçamak yapınca pişmanlık duyup birdaha yapmıyorsun. Biberli zeytini çok severim. Zeytin serbest diye aldım. Ama biber yasak bana unuttum. Şimdi tek tek biberleri çıkartıp yiyorum. Alışıcaz ki inşallah çok alışmadan düzelecek bu alerji durumları. Senin diyet nasıl gidiyor?

Bizimki de bizimle masaya oturmadan rahat ediyor. Oturdun hadi güzel bizim tabaklardan ne istiyorsun :))

Bizimki de bizimle masaya oturmadan rahat ediyor. Oturdun hadi güzel bizim tabaklardan ne istiyorsun :))
Aynen valla artık uyuduğunda yemek yemeye çalışıyorum bi de ben yerken ağzını açıp kapatıyor elini uzatıyor çok komik ya salatalık veriyorum onu da beğenmiyor illa bizim yediğimizden yiyecek bugün yemek yerken emziriyordum çünkü durmadı, elini benim tabağa soktu ayağını da masanın üstüne çıkardı neredeyse tabağa sokacaktı onu da

Ya iste benim stresim neye alerjisi oldugu belli degil sacma salak karman corman bisey oldu gercektwn cok belirsiz simdide kafasi konak olmus... Govdesine kadae kipkirmizi olmus dokuntu seklinse inanilir gbi degil ozel bolgesi hep dokuntu... Evet cok degisik bi diyet oldu gercekten ne yicegimi de anlamadim

Selam geçenlerde de konuşmuştuk
Sipariş verdim promalt
Etkisi kaç günde kendini gösterdi
Yeminle humanadan gram umudum kalmadı çoktan bıraktım. 3 kutu içmiştim
Bida çay içmem dedim bu tip ama denicem yaa
Promalt ictigim gece olmustu cok etkili fiskiriyo sut, anason cayi ve isirgan otu hergun iciyorum isirgan otu da asiri arttiriyo, en olmadi solgaron bira mayasini alirsin

Yaw biber nasil.alerjen olabiliyo hayretler icerisindeyim gercekten benim.diyet karisik ne oldugu belli degil o yuzden birbrine girdi iyicene ama sut ve sut urunu yumurta dana falan yemiyorum kuruyemisi biraktim boyle devam ededse ekmegi de kesicem ona da olabiliyomus alerji

Bizde anlamadık
Az evvlede pusetten attı kendini önümde
Once ayagını atıyo,sonra kaydırıyo kendini yöntemi cözmüs
İkea mama sandalyesi aldık,kociye dedim bu onu devirir bak

Allah korumuş yaramazı..

Bitmiyordu... delirmem yetmiyordu .. saçımı başımı yolasım geliyordu. Yoğurt ve değdiği yerde bıraktığı alerji. Bi kızımda olması eksikti.. bakalım dr ne diyecek...
Allah Allah nolmusncocuga ya hayrer vallahi bu kadar etkili demekkk gecmisnolsun ben bu alerji isinsen cok korktum ya

Allah Allah nolmusncocuga ya hayrer vallahi bu kadar etkili demekkk gecmisnolsun ben bu alerji isinsen cok korktum ya
Korkunun ecele faydası yok. Ben cok bunaldim artik. Oglan alerjik kiz alerjik ana zaten alerjik. Hep benim sucum. Yüksek alerjensin neden çocuk doğurursun... sinir oldum kendime

Selam,,, promalt işe yaradı mı? Humanayı denem kaç kutu olmadı. Bi de bunu deneyeceğim. İşe yaradı ise kaç günde etkisi oldu acaba?
etkisi oldumu cok fazla cogalma olmadı ama esas coğalmayı bol bol su içip sıksık sğdığımda yaşadım.. birde bestlak dama kullandıkdan 2 gun sonra fark gördüm. promalt da arada içiyorum su içmemi kolaylaştırıyor.

4 buçuk aylığız..bazen de diyorum baya sıkı bir diyete mi girsem yavrumun yüzünü gördüce kıpkırmızı kuru ve gittikçe dağılıyor diğer yanağınada..nemlendirici sürüyorum
ben ek gıdaya başladınız sandım sorry. o zaman kesinlikle dr la görüşüp bir alerji testi yaptırın..

Bizde anlamadık
Az evvlede pusetten attı kendini önümde
Once ayagını atıyo,sonra kaydırıyo kendini yöntemi cözmüs
İkea mama sandalyesi aldık,kociye dedim bu onu devirir bak
ikeanın ilk kızımda kullanmıstım cok memnundum ben ahaha artık hareketliler valla neler neler yapacaklar daha ilk kızım gözümünun önünde düşmüştü kafasınıs ert çarpmıstı hastanede sabahlamıstık oluyor böyle kazalar ne kadar dikkat etmeye calısakda allah beterinden korusun maximum önlemlerle az zararla atlatmaya calısacagız artık :)

Selam,,, promalt işe yaradı mı? Humanayı denem kaç kutu olmadı. Bi de bunu deneyeceğim. İşe yaradı ise kaç günde etkisi oldu acaba?
Sana tavsiyem süt artırıcı olarak..kuru dut canım göz kararı küçük bi cezveye koy üzerinede su ekle kaynat sonra onu iç..ben baya faydasını gördüm
Yoksa şimdiye kadar humana rezenesi, humana emziien anne çayı,promalt,bestlak damla,eczaneden aldığım süt arttici bi jel gibi kavanoz,emziren anne milk tea doğru düzgün hiçbir faydasını görmedim ay buna devam edeyim demedim malesef..
Gerçi tüm bunlara rağmen geçende yine emziren anne çayı aldım anason rezene vaermis içinde☺ ve 1 kez içtim

Ayh bu afacanlar ne meraklılar. Bizimki uyusa da yemek saatinde özellikle uyanıyor :)) babası yemekten uzatıyor bakalım Napacak diye ağzını acıyor versek yiyecek :)) birde bu ara eline ne geçerse atıyor. Oyuncaklarını atıyor ses çıkıyor diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…