2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
yok yaaa gerçekten dinleniyorum
Çocukbakmak gerçekten yorucu hele küçük çocuğu varken 2. çocuğu yapanların hatta 3 ü yapanların önünde saygı ile eğiliyorum :) Sıcak yemek yiyorum ya bi kere. Aklım bebeğimde kalmıyor ve motive oluyorum kafama olumsuz hiç birşeyi takmıyorum o ne demiş o ne yapmış. Sütüm bile arttı işe başlayınca hayat düzene bindi.Sıcak çay kahve içmek güzelmiş.
Ek gıdaya geçmedik ama geçmeye hazırım hergün taze taze yapacağım mamalarını kvye kavanoz ile vereceğim.Bana pratiklik sağlayacak her türlü donanımı ayarladım mutfakta ek gıda bölmesi oluşturdum.yorğurdunu da mayalıyorum. Henüz yemek istemiyor ama 6. aydan itibaren arttıra arttıra devam edeceğim. Kilo alımımız iyi, doktor geçmek zorunda değilsin dedi. Bu esnada ben vitamin takviyesi falan alıyorum.

Bu arada işin hayırlı olsun canım 2-3 gün hiç bişey değil. 4 gün gidiyorum ben zaman geçiveriyor.

Kısmen ve yüksek ihtimalle doğru.
Şimdi beni ev hanımı anneler taşlayacak ama.
Çalışmak insanın kendine iyi geliyor.
Kimse kimseyi taşlamaz canim. Her kadın özgürdür. Sen çalışmak da ben çocuğuma bakmak da. Ne sen çalıştın diye be ben çalışmadım diye kötü anne olmayız. Biz anneyiz.. Tek istediğim var şu hayatta herkes kadini rahat bıraksın artık, bur donemdekiler kadın evinde oturur diye baskı yapmış, bi dönem kafin çalışmalı diye baskı yapmış, ama kimse kadının aklı var özgür iradesi var kendi karar versin dememiş. Herkes bıraksın artık bizi...

kesinikle katılıyorum canım sana...çok doğru

Günaydın herkese. Oğlum hasta oldu. Öksürüyor. Sanırım geniz akıntısı da var. Burnu biraz tıkalı tamamen değil. Huysuzlugu da var. Evde ne yapsam iyi gelir. Nelere dikkat etmeliyim iyi olana kadar?
Bizim doktor ıhlamur ver dedi. Burnunu temizle dedi.
Biraz uzun sürüyor ama ilaç vermedi. Geçmiş olsun.

Günaydın herkese. Oğlum hasta oldu. Öksürüyor. Sanırım geniz akıntısı da var. Burnu biraz tıkalı tamamen değil. Huysuzlugu da var. Evde ne yapsam iyi gelir. Nelere dikkat etmeliyim iyi olana kadar?
Aynı durumdayız serum fizyolojik le açıyorum burnunu ,yastık koyuyorum başının altına yada pusette uyuyor ,ıhlamur icirdim ,gece tikaninca da şu icirdim yarın doktora gidicez bakalım ne dicek

Aynı durumdayız serum fizyolojik le açıyorum burnunu ,yastık koyuyorum başının altına yada pusette uyuyor ,ıhlamur icirdim ,gece tikaninca da şu icirdim yarın doktora gidicez bakalım ne dicek
Hemen doktora gitmek istemiyorum. Dün akşam başladı bizim. Dediklerini yapayım inşallah kısa zamanda toparlarlar. Sağol canım

Hemen doktora gitmek istemiyorum. Dün akşam başladı bizim. Dediklerini yapayım inşallah kısa zamanda toparlarlar. Sağol canım
Benim bir hafta olacak nerdeyse ikinci gün ateşi çıktı bir iki gün öyle ateşli sonra geçti ateşi şimdi geniz akıntısı kaldı ,o gece uyurken tıkıyor boğazını ve öksürüyor

çok geçmiş olsun bizde yaşadık. uzun süre burnunu temizleyip cay ile gecirmeye calıştık ama olmadı drumuz 2 tane paf verdi maske ile o iyi geldi allahtan antibiyotik kullanmadan atlattık. ama uzun sürüyor geçmesi.

Benim bir hafta olacak nerdeyse ikinci gün ateşi çıktı bir iki gün öyle ateşli sonra geçti ateşi şimdi geniz akıntısı kaldı ,o gece uyurken tıkıyor boğazını ve öksürüyor
Sen bi doktora götür olmuş baya. Ihlamur verdim bayıla bayıla içti. İnşallah bizim ateşi çıkmaz. Gidince gene yazar mısın?

Ayh canım deme ya. Bizim inşallah hemen toparlar. Sağolasın. Gidişata göre olmazsa götürürüm biraz zaman geçsin de.

Hasta minikler cabuk iyi olsun inşallah.
Bebekleriniz cok tıkanırsa beklemeden dr.a gitmenizi tavsiye ederim.
Ya doktora da güvenmiyorum ki ilk hasta olduğunda gittik boğazı falan temis dedi iki tane alerji damlasi ve sprey vermiş saçma sapan beni çıldırtıyor zaten. Doktoru değiştirdim başka birini buldum burda özel çalışıyor yarın ona gidicem bakalim ne dicek, senin kız da geniz akıntısından mi tikaniyordu? Benimkinin cigerden gelen hırıltı falan yok mukus içeri akıntı yapıyor gece yutamayinca öksürüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…