2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Anladim canim tesekkurler yorumlarin icin

Ben de blw dusunuyorum bence insan dogasina em uygun beslenmeyi ogrenme sekli... 3 gun kuralinda da alissin alissin diye gixliden cocugun agzina dolma atanlari ssymassak iyi
bak bak ne yazmisim blw dusunuyomus insan dogasina en uygun beslenme diye artist artist atma ziyaaaaa

Bizim 2 kere bu dedigin oldu ilkinde peditus verdi ikinxisinde ben aerik dokrora sornadim peditusu kullandim gecti 3 gun icinde ama senin oksuruge cevirmis artik sekrol mu ne veriyolardi oksuruk icin

bak bak ne yazmisim
Bizim 2 kere bu dedigin oldu ilkinde peditus verdi ikinxisinde ben aerik dokrora sornadim peditusu kullandim gecti 3 gun icinde ama senin oksuruge cevirmis artik sekrol mu ne veriyolardi oksuruk icin
Canım normal oksurmuyor yani uyanıkken mesela yüz üstü falan akıyor burnu yada hapsiriyor boşaltıyor ama gece genizden akıyor ona öksürüyor ,yani cigerden değil , ilaç kullanmak istemiyorum ama ayağına viks mi sürsem gece ne yapsam aman yarın gidek hele bu yeni doktorus ne diyecek ,yeni doktor bulmazsam ben diğerini parcaliycam çünkü

Bakalim yarin ne diycek evet cikar ortaya gogsunde hiriltu yok Allah tan

3 sefer ust iste nezle oldu. O zamam sadece 5 er gün alerji damlasi kullandık.
Bronşitte ise öksürük, ateş, geniz akıntısı bardi. Balgam atiyordu kusarken. Ben oksurugu beğenmedim, boğuktu. O yüzden götürdüm ki cigere inmiş 1 gecede. Ama bronsiti çabuk yenmemişse erken mudahele. O yüzden çok da evde sey etmeyin bebeleri.
bak bak ne yazmisim blw dusunuyomus insan dogasina en uygun beslenme diye artist artist atma ziyaaaaa
.. biz tecrübeliler hayaller hayatlar diyince kiziyordu bir grup burda . Am su var ben tek tek geçiriyorum, bulamac yapmıyorum. Eline kasik da veriyorum, krep ya da peyniri onune koyuyorum mincikliyor. Yoğurt saca başa kasikla gidiyor. Ama olsun ..

bizimde akıntı ile başlamıştı ama son hırıltı başlamışdı

minige mi krep veriyon canim

minige mi krep veriyon canim
Evet cnm.
1 yumurta sarısı, 1 tatlı kasigi yoğurt, evde pirinc unu vardı ondan, azicik zeytinyağ. Karistirip pişirdim. Yarısını yedi. Az mıncıkladı o, ben de yedirdim diğer kısmi.

Baska bir kahvalti menumuz: yumurta sarısı, yanında 1 tatlı kasigi yoğurt, yanında 2 tatli kaşığı elma püresi. Ayri ayri veriyorum..

Öğlene kıymalı bebek tarhanası (kendimiz yapmıştık. Tam bugday unu, yoğurt, nane ve dere otu ile) az zeytin yağı ile...

Öğlene diher menumuz, kuzu kıymalı ırmikli yeşil kabak yemeği yanında yoğurt..

Öğlene diger menü,, patates havuç pirinc zeytinyağ kuzu kiyma ile püre..

İkindiye yoğurt ve muz.. bazen sadece muz...

Akşama muhallebi...

Aralarda emzirme... zorla 1 sefer 100cc mama...

Bu arada akilli klavyeden dolayi bazı kelimeler saçma sapan cikmis..kusura bakmayin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…