2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Slm kızlar
Ek gıdaya gecmeyen valla hic gecmesin
Ramazanda iftara ne pisiecem diye bukadr düsünmüyorm valla
Tam bugdaylı bebe bisküvisi buldım carrefourda artk ne kadr organik tartısılır ama ondan aldm
Sekerli değil normaller gübi tadına baktım
Onla kahvaltı hazırlıyorm
En bğyük derdimiz tv buarada
Algıları acıldı gözü hep tvde baktırmıyorm ama oyalamak ıkadr zorki
Dün anneme bıraktım 2 saat kuaföre gittim,
Annem oynuyorz diye foto attı,oturdugu yer tv karsısı al ordan onu dedim kadına
Bakmıyo cocuk diyo ama bakar eminim
Artk takıntı yaptın diyorlr bilmiyorm cok mu kasıyorm

Bizim tv kapali cnm.
Oglum izlerken de orda tutmuyorum.

Ben ilk bas heosini tek tek verdim ama simdi bulamaca dondurdum vallahi ozellikle kahvaltiyi.. evet ilk.bas kasik veriyodum simdi onu da vermiyorum acikcasi her yerimiz yemek oluyo ondan sonra bunlari bana 2 3 ay once soyleseler ne kadar sacma cocuk nasil ogrenecek falan derdimde simdi yok yani tek yaptigim sey ne yedirirsem yedireyim mutfakta birlikte yiyoruz salonda oyun oynarken falan bisey vermiyorum ama yemeyen cocuga o da yaoilir kimseyi kinamiyorum yemese amuda bile kalkip yedirirdim

Guvenmiyosan sana bi taeif atim o kadar basitki anlatamam Kolay Bebek Bisküvisi https://www.nefisyemektarifleri.com/kolay-bebek-biskuvisi/
Organik tam bugday unundan yaptim bide ince irmikle o da organik ince olmayinca cocugun agzina kitir kitir geliyomus irmik, dut pekmezinin de organigi var macro center da

bende yapıyorum krep bi kac lokma yemiyo yediğimiz yeegin tanesini ezip veriyorum kaç lokma mama imkan yok yemiyo günlük bi kahve fincaninkadar anne sütü yogrt onunda zorla bitiriyo ayy

Canım bu kahvaltı olayına ne zaman giriliyor ya ben hiç bişey bilmiyorum resmen

Ahh cnm ahh ne direndim su tv ye anlatamam ama kv ler 2 aydır bizdeler ve çocuklar uyurken bile bangır bangır tv sesi bn ters koydukça bebeleri izlemesinler diye onlar izlettiler artık pes attım bu haftasonu gitcekler artık eski düzene dönerim ins

bende yapıyorum krep bi kac lokma yemiyo yediğimiz yeegin tanesini ezip veriyorum kaç lokma mama imkan yok yemiyo günlük bi kahve fincaninkadar anne sütü yogrt onunda zorla bitiriyo ayy
Ben de zorlamıyorum cnm. Yedigi kadar.
Kilo soruni oldugu icin yemek zorunda Ama iste.

Allah şifa versin hasta bebislere ins biran önce iyilessinler bizdede iki üç gündür kızın birinde başladı hafiften öksürük hırıltı var göğüste bugün kontrolümüz vardı 7 aylık olduk sıkıntı yok dedi doktor iştah şurubu verdi adam artık yemiyor bnm bebeler çünkü 6400 gr biri 7400 biri olmuş 67 cm 68 cm de boyları olmuş teyzeleri , kuzu cigeri balık kıyma kat çorbalarına dedi mercimek fln da yedir artık dedi yemek öğünlerini artırdık tabi beni sıkıntı basıyor hergun ne pisircem bu sıpalarla diye bizdede durum böyle

Ben de zorlamıyorum cnm. Yedigi kadar.
Kilo soruni oldugu icin yemek zorunda Ama iste.
Valla cnm bn zorluyorum zorlamasam cocuk günü hiç yemeden geçirecek zorladigim hâlde böyleyse kendine bıraksam vay halimize keşke şöyle iştahlı bebeler olsalarda kendileri istese yese ne güzel olurdu hayalim oldu iştahlı bebekler vallahi

Canım bu kahvaltı olayına ne zaman giriliyor ya ben hiç bişey bilmiyorum resmen
Vallahi ben 6. Ayin basindan beri veriyorum canim bebe biskuvisi pekmez tereyagi lor peyniri yumurtanin sarisinin dortte biri ihlamur ya da paoatya cayiyla veriyorum
Oglen elma armut ya da muz yogurtla karisik
İlkindi gbide bebek tarhanasi ya da sebze corbasi mesela balkabagi, pirasa, patates, kabak bazen icine kendi yaptifim bebek ekgeminden katiyorum velhasil boyle canim

Kız hangi ara emiyor masallah

hangi minigin kilosu fazla canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…