2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
inşallah artar iştahları canim.
R Rzg14 bize kiymayi 8. Ayda vericem dedi doktor neden acaba yahi
her dr farkli olabiliyor cnm. Oglumda 7.ci ayda, kizimda 6.ci ayda baslatildi. Kuzu kiymasi ama sadece.
Bende takıntı oldu ek gıda fazla olursa beni emmez diye
Deli gibi emiyor. Sabaha kadar dans. Misal dun gecd tam 10kez kalkti emdi. Gynduz de çok rahat 5-6 kez vardir. Korkma sakın. Bunun normal bir süreç oldugunu kabullen gerilme ki bebeğin de gerilmeden kolay adaptr olsun. Sakin anne sakın bebek.

Allah sabır versin
Benimki de (kvde)ayda 1 yalandan geliyor cocuk görmediği icin korkuyor ,feryad figan aglıyor ondaBaak bak tvde ne var diyo
Esim zilyon kere,tv baktırmıyorz dr yasakladı dedi ama gel de anlatCahille muhabbeti kescem dicem en sonunda o olcak

Benim kv.egitimli de ne oluyor. Cocuk gelisimi mezunu güya. Emekli...
Tv acayim da sussun mu diyor .. yok hayir diyorum. Belki oyalanır diye dedim diyor.

Benim kv.egitimli de ne oluyor. Cocuk gelisimi mezunu güya. Emekli...
Tv acayim da sussun mu diyor .. yok hayir diyorum. Belki oyalanır diye dedim diyor.
İster eğitimli ister eğitimsiz adı üzerinde işte kaynana büyük travma benim için ben beş dakika TRT çocuk izletiyorum zaten o beş dakika da sürekli bakmıyor ,biz izlerken de genelde dikkat etmiyor arada bir kafasını cevirirse hemen döndürüyoruz. Evdeyken tek başıma bunaliyorum bir ses olmazsa kafayı yerim o yüzden TV açıyorum ama efeyi karşısına koymuyorum kesinlikle

Salonda tv acık benimde dra salona sokmuyorm demistim 2 aylık falandı
Abartmayın ekrana baktırmayın dedi adam
Ben ısrarla ama o sesler bilincaltına islemesin diyorm bide
Mama sandalyesinde arkası tvye dönük oturtuyorm artk.
Sesler isliyosa Allah affetsin

Vallaho ayni mantiktayiz. Sesler özellikle bilinçaltına uyurken işlediği icin ben de açmıyorum. Kim ne derse desin. Özellikle şiddet içeren şeyleri komple kapıyorum. Müzik vs açıyorum. Diger bildiğim detayları özelden yazayım sana bi ara...

Günaydın canım. Alerjisi nasıl gidiyor bebeğin? Sen diyet yapıyor musun yoksa her şeyi yiyor musun? Bebeğe verdiklerin arasında alerjik tepki verdiği oldu mu?

Son düzenleme:
Kızlar merhaba oğlum sünnet oldu bugün. Bazen çok ağlıyor birden sabah 9 olmamıştı sünnet olduğunda hala çişini yapmadı normal mi siz nasıl geçirdiniz bu süreci
Bizimki de bugun cisini yapmadi hala sunnet oldugundan beri normal mi aslinda yapmasi lazim

Kızlar bizimki de dün 6 ay aşısı oldu. Gün boyu gayet normaldi. Akşam ateşi yükseldi biraz. Sonra burun akıntısı, hapşırık başladı. Ateşi aşıdandır dedim, düşürdük, uyuduk vs. Şimdi gene ateşi yükselmeye başladı. Normalde 36.6 olur, şu an 37.5, hapşırık burun akıntısı devam ediyor. Ne yapsam sizce, hemen doktor mu yoksa bekleyeyim mi?

Ben 38olunca fitil vermiştim o şekilde düşmüştü ama sonra öksürük başladı evde birisi hastaysa devam ediyor,benim eşim hastaydi ondan geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…