2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Fitili yarım verdim ben

Yeni gördüm canm mesajını
Öğleden sonra 3 gibi yapmıştı ondan sonra da ağlamıştı. Şimdi nasıl
Anladim canim yapti bizimkide bir iyi bir kotu devamli degisken canim... Ameliyati olduktan sonr hemen kaka yaomasinmi ve kaka bulasti pipisine dezenfekte ettiler aniden hemsire tarafindan sicmaz sicmaz yapacagi tuttu la havle... Neyse su gunu bi atlatsak Allah in izniyle daha iyi olacak insallah

S Shrrbtk ben doktordan geldim çok şükür bronşit v.s değil sadece geniz akıntısından mis öksürük. İki tane şurup verdi haftasonuna kadar geçer dedi antibiyotik vermedi canım
Geçmiş olsun tekrar canım sevindim inşallah düzelecektir. Bizimde sağlık ocağına götürdüm ciğerlerini dinledi temiz bir şeyi yok dedi. Diş çıkartırken böyle öksürükler olur dedi ama biraz daha sürerse bende doktora götüreceğim.

Bi anda nasıl düzeldi ki. Egzaması kaşıntısı. Formülü bana da anlatır mısın :)
O egzama sut yumurta falan diyet yaptirmiati ya diger doktor ben diyet yaptim hicbi degisme olmadi sifir daha sonra tekrar test yapildi sut ve sit urunu yumuera falan onlara alejisi yokmus findikti fistik cilek onlari yeyince artiyo ama onun disinda bize zyrtec ilac verdi bunu kullanin dedi cunku istersen hicbi sey yeme bu egzama yine cikacak 1 2 yasini bulur drdi egzama kasinti onlar duruyo ama o doktorun dedigi seylere alerji yok

Geçmiş olsun cnm

Geçmiş olsun canım.cabuk iyileşiyor merak etme bı kaç güne iyiki yaptırdım dedim bem. Kuzucuk da hemencecik atlatır inşallah

Aynı durumu bizde yaşıyoruz. Diyet yapıyorum ama genede azda olsa oluyor kızarıklık egzama. Diyeti açmaya başladım. Ve arttı gibi ama neden sonra arttığını bulamıyorum. Çünkü geç tepki veriyor. İşin içinden bir türlü çıkamıyorum.

Valla yaz cnm cok sevinirim

Günaydın noldu bu kızlara anlamıyorum havadan mi sudan mi normalde gece 1 den sabah 8 e 3 yada 4 kez uyanan bebeler ucgundur uykuyu haram etti bana yarim saatte bi sırayla bi biri uyanıyor bi biri
güünaydın diş çıkarma dönemleri yaklaştı bebeklerimizin onun etkisi vardır. geçici bir dönemdir muhtemelen.

Yaw L labfaresi bebegi rahatsizdi e @bilgevisne dogumu zorlu gececekti bu ark habr alan war mi cok merak ediyorum iyi misiniz naptiniz bebekler nasil

Benim güzel arkadaşlarim oncelikle sizleri cok ozledim, merak ettiginiz icin teşekkür ederim. İkizlerle ilgilenmek gercekten pek zor o yuzden bircok seyden uzaklastim. Ozet gecmek gerekirse,

Bebegim iyilesmisti aslinda ancak sorumsuz annem ve babam yuzunden evimize goz enfeksiyonuna sebep olan bir adenovirus enfeksiyonu girdi. Disaridan gelip direkt kizima sarilinca, once kizima sonra esime sonra bana ve ogluma bulasti. Doktorlar bakteri enfeksiyonu sanarak antibiyotik tedavisine basladilar. Ancak ise yaramayip hepimizin gözlerinden kan gelmeye baslayinca viral oldugu anlasildi ve tedavide biraz gec kalindi.

Bebeklerde Allaha sukur kalici bir hasar olmadi ama ben ve esim cok kotu durumdayiz hala. Neredeyse 3 ay olacak. Enfeksiyonun ilk asamalarinda gozlerimi sararak gezdim. Kesinlikle isiga bakamadim ve el yordamiyla cocuk bakmak zorunda kaldim. Bulasici oldugu icin kayinvalidemden yardim alamadik. 4 kisi gozler gormez bir vqziyette eve kapanip 1 ay boyunca iyilesmeyi bekledik. Bu sirada ailem sebebiyle kavga cikti ve esim hastalik bulastirdiklari icin onlari evden kovdu. Uzun hikaye...

En son evdeki tum erzaklar bitince gozume 3 kat gunes gozlugu takıp markete guc bela gittim. Haytimda yaptigim en zor alisveristi. Eve yine kan aglayarak dondum. Velhasil tum enfeksiyon belirtileri gecti su an ancak esim ve benim retinalarimiz cizik icinde. Bu haftaya kadar telefon, bilgisayar gibi ekranlari kullanamiyordum. Hem gormuyordum hem de hassasiyetten oturu isik cok kotu etkiliyordu.

Gozlerim hala sıkıntılı, arac kullanamiyorum, sozgelimi pazara gittigimde dibine kadar girmeden fiyatlari okuyamiyorum, guneste dışarı bakamıyorum vs vs....

Buna şükür, çok büyük bir imtihandan geçtik. Anlattigimin 5 kati anlatmadigim var. Allh büyük, insallah sifasini esirgemez.

Sizleri cok ozledim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…