2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
masallah canım benim iki kizda bol hareketli ve uykusuz olduğu için alıştım artik ama su lafa gicik oluyorum ve cocuklarima da başka çocuklarda hiç kullanmam yaramaz kelimesini anlamimi düşünce hiç bir çocuğa kullamman
çocuk bu hareket li olucak tabu bazı cocuklar sa enerjiyi nasil harcayaxan ini bilmediği icin ayrı bi enerji oluyor çocukları yormak lazım biraz büyüyünce sakinlesiyirlar sonra

Ben de uykuya cok duskun degilimcanim ama sabaha kadar yari uyur yari uyumaz gunler gecirince beni çok çarpti ,sende 2 tane uykusuz yavru kolay degil yaaa Allah yardimcimiz olsunnn
demek senin minnos da sana çekti annesi çocuklar huylari genelde anneden alıyor ki ben farkettim kendimden hem hareketli hemde bi an boş duran kızlar da hareketten gecilmiyor

Devletin verdiği bir şişenin tamamını içirirsen 50.000 ünite almış olur. Tamamını vermiyoruz doktorun önerdiği damla sayısınca veriyoruz.

Aynı durumdayım canım. Bize de 3 ay bende yemicem oğluma da vermicem. Baska şüphelendigin gıda var mıydı senin?
Ben yiyorum ben de sorun olmuyor direkt verme yok başka şüphelendiğim yoktu kuruyemiş baktı susam falan sorun yok dedi

Ben yiyorum ben de sorun olmuyor direkt verme yok başka şüphelendiğim yoktu kuruyemiş baktı susam falan sorun yok dedi
Bizimde hepsine baktı. Kanda da deri testinde de çıkmadı. Ama kuzu kıyması denedim. İlk verdiğimde ağzının etrafı kıpkırmızı oldu. 5 gün boyunca verdim. Her geçen gün daha az tepki verdi. Bizim süt ürünlerine de var alerjisi ama testte çıkmadı o yüzden deneyeceğim artık.

Deneme yapmadım bak doğru diyorsun

Deneme yapmadım bak doğru diyorsun
Bende sırayla deneyeceğim kuzu kıyması, mercimek, domates ve süt ürünleri şeklinde. İnşallah bir an geçer şu alerjileri. Çok zor çünkü. Demir surubunu da her gün zorla iciriyorum. İğne de ağlıyor her seferinde daha odaya girmeden ya.

Aynı şekilde doktor fobimiz var

Selam canim 2 uyku olayini bitir artik bunlar masallah cin gbi 2 gunduz uykusu ile gece uyuyacagi uykuyu aliyolar. Aksam 9 da yatir sabah 7 de kaldir okula gider gbi, 3 gun zorluk cekersin sonra alisiyolar. Gece devamli uyanmaya bi cozum bulamadim 1 yastan sonra gece bu kadar uyanmak artik gercekten sinir bozucu benimki ille emmeye de degil oylesine kalkiyo cok.yorucu gercekten

selam canim hosgeldin yoktun ne zamandir . Evet gece uyumadigi icin gunduz 2 uyku yapiyor bebisler. Cok sukur duzene girdik biraz. Gunduz 1kez uyuyor gece daha erken yatiyor. 9-7 düzeni cok iyi olur, siz oyle mi yaptiniz ? Eskiden hep 7de gune baslardim cok verimli gecerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…