2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Aksam 9-9.30 arasi uyuyo sabah 8-8.30 arasi kalkiyo kalkmiyosa da ben kalkiyorum ama cok uyaniyo aralarda skintimiz o. Migrenle yasiyorum bir yildir hani diyolar ya uykusuzluga alisirsin ben alismadim hic acliga susuzluga alisirim da uyku araai devamli uyanmaya alisamadi vucut hala

Hepinize merhaba kızlar. Oğlum her gördüğünü Eline alıp incelemek istiyor. Olur olmadık şeyleri bile ( çöpten tutunda tuzluga yapay çiçekten tutun bıçağa kadar) tehlikesiz şeyleri veriyoruz. Ama saçma sapan şeyleri vermeyince ısrarla istiyor. Bu durumda olan var mı?

bizde ayni durumdayız. keşvetme dönemindiler normal . kızım a vermediğim birşey olduğunda yere oturup başını yere vuruyor ağlıyor yada bize vuruyor. büyüdükce azalacak diye düşünüyor ve umuyorum...

Bende öyle düşünüyorum da bizde de sinirleniyor kızıyor. Allahım büyüdülerde sinirleniyorlar.

Çığlık vurma atar gider de var mı

Bende öyle düşünüyorum da bizde de sinirleniyor kızıyor. Allahım büyüdülerde sinirleniyorlar.
Bizde de ayni ve sinirlendiginde isirmak istiyo hemen beni suan cok sasirdim yazini okuyunca ben agresifligine veriyordum. Dikkatini baska bir seye yonlendirmeden kesinlikle birakmiyo elindekini bende iddialasmaya girmiyorum hic cunku sadece sinir harbine donuyo artik parktada cocuklarin elindekini vs almak istiyo bakalim artik farkli farkli sorunlar cikiyo demekki

Bende inatlasmiyorum. Ama mesela bıçak istediğinde ne yapıyorsun. Birde şunu gördüm. Ben bir kere hayır deyip kararlı olunca bir süre sonra istemeyi bırakıyor.
Bisikleti var, akülü arabası var, oyuncak kamyonu var. Ama gidip parktaki çocuğun scooterı dikkatini çekiyor. Allahtan öyle tutturma falan yok şuanlık.

İste dikkatini baska biseye yonlendirmeye calisiyorum simdilik yiyo ama ileride ne olur bilmem.. ciglik cigliga ortaligi birbirne katiyo iddialasinca o baska biseyle oyalanirken bicagi kaldiriyorum tatilde de devamli masadaki bicagi istedi zorla alinca butun oteli ayaga kaldirdi... Her zaman tutmuyor bu dedigim zaten elimden geldigince yonlwndirmeye calisiyorum baska bi yere ama olmayimcada kucagima aliyorum ciglik cigliga oradan uzaklasiyoruz

Bende başka şeye yönlendiriyorum da bazen kanmiyor. O kadar oyuncağı var ama çaycınin demligi ile oynuyor. Oyuncak falan bu yaşlarda anlamıyorlar zaten. Çığlık atma bizde de var bi gün komşular bir şey mi oldu deyip gelecek diye korkuyorum :))

Bizimkide tencerelerle oynuyo devamli yok emin ol alismislardir ciglik sesine bizimki cekicli oyunlari seviyo asagiya dan dan dan kadina diyoeum kusura bakmayin ne yapsam oynuyo biz alistik diyo

Bizimkide tencerelerle oynuyo devamli yok emin ol alismislardir ciglik sesine bizimki cekicli oyunlari seviyo asagiya dan dan dan kadina diyoeum kusura bakmayin ne yapsam oynuyo biz alistik diyo
Mutfak eşyalarıyla oynamaya bayılıyorlar zaten. Alt komşularımıza Allah kolaylık versin :))

Seninkinin adı Efe canım çok normal :)) bi akrabamızın ikizleri var Efe ile Elif. Efesi balkondan yola inip evden kaçmıştı annesi de evde efe arıyordu düşün ki bunu yaptığında 2 yaşındaydı :)
Benimki yakında onu yapar çok pismanim isim konusunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…