2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Allah kolaylık versin canım. Sabah kahvaltısında ne veriyorsun? yumurta peynir domateste olmayınca doğru Düzgün bir şey yiyemiyor.
Canım efenin iştahı hiç yok yemez yemekten nefret ediyor
bebe biskuvisi yiyor gönüllü eliylee hala karışım bulamac yapıyorum onu zorla yediriyorum

Canım efenin iştahı hiç yok yemez yemekten nefret ediyor
bebe biskuvisi yiyor gönüllü eliylee hala karışım bulamac yapıyorum onu zorla yediriyorum
Bende yulaf ezmesi çavdar ezmesi yapıyorum meyveli. Zeytin salatalık ve ekmek küçük küçük koyuyorum önüne öyle yiyorda. Bana verimli kahvaltı yapıyor gibi gelmiyor sabah mama da veriyorum 7 gibi.

Kızlar bugün acayip stres oldum ne yapacağım nasıl olacak hiç bilmiyorum bugün hamile olduğumu öğrendim daha yeni 14 aylık oldular şimdi yeni bebek çok zamansız oldu bu saatten sonra ruhuma fatiha artik
Hayırlı olsun öncelikle. Allah kolaylığını verir. Bana da ikinciyi hemen yap ikisi aynı anda büyür diyorlar. Ama benim cesaretim yok açıkçası.

Hayırlı olsun öncelikle. Allah kolaylığını verir. Bana da ikinciyi hemen yap ikisi aynı anda büyür diyorlar. Ama benim cesaretim yok açıkçası.
Bizede supriz oldu bakalım hele ne nasil olacak kizlar daha kucuk cok korkuyorum ama elden gelen birsey yok

Selam kızlar nasılsınız? Ne var ne yok?

ikicicek-birbocek aaaa tebrik ederim, sağlıkla gelsin, bereket getirsin ailenize inşallah. Öyle düşünme, vardır her şerde bir hayır
Aleykümselam. İyiyiz Siz nasılsınız? Yürümeye her yeri. Karıştırmaya devam bizde. Seninki yürüyor mu?

Aleykümselam. İyiyiz Siz nasılsınız? Yürümeye her yeri. Karıştırmaya devam bizde. Seninki yürüyor mu?
maşallah biz de iyiyiz bi geçenlerde ateşlendik 2 gün çok korkuttu bizi ,üşüttük sanırım ama atlattık şükür..
Biz de yürüyoruz daha doğrusu koşuyoruz kafa göz çene her yeri vuruyoruz yüreğime indirecek bu çocuk

Bende yulaf ezmesi çavdar ezmesi yapıyorum meyveli. Zeytin salatalık ve ekmek küçük küçük koyuyorum önüne öyle yiyorda. Bana verimli kahvaltı yapıyor gibi gelmiyor sabah mama da veriyorum 7 gibi.
Başka çeşit yemiyor mu? Kahvaltı her gün farklı farklı veriyorum ben. Yumurta, börek, krep, pankek , çorba, menemen.. Bazen sütün içine ekmek doğruyorum onu yiyor. Çeşit istiyor hep.

Herşeyi fırlatma var mı ne var ne yok herşeyi fırlatıyor
Oyyyy ısırma, vurma, her şeyi fırlatma hatta çimdikleme bile var

Kıyamam kuzuma geçmiş olsun yavrum
ikicicek-birbocek hayırlı olsun şok oldum allah kolaylık versin canım

Kıyamam kuzuma geçmiş olsun yavrum
ikicicek-birbocek hayırlı olsun şok oldum allah kolaylık versin canım
Bende şoktayım cnm dün geceden beri atlatamadım hala birkacgundur mide bulantısı bel ağrısı oldum daha bekliyorum hasta olacağım kizlardan kalma test vardi evde dalgasına bi test yaptım gece baktim pozitif gecenin birinde adami yolladim eczaneye git bu yanlis diye tabibsonuc ayni nasip boyleymis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…