2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Sanırım planliydi detay soramıyorum anla hayırlısı olsun allah devamına erdirsin allah güç kuvvet versib diyecek bisey yok

Maşallah size de. Aman onlar hasta olmasında.
Sorma ya her yeri mor. Her gün bir yerini vuruyor.

Başka çeşit yemiyor mu? Kahvaltı her gün farklı farklı veriyorum ben. Yumurta, börek, krep, pankek , çorba, menemen.. Bazen sütün içine ekmek doğruyorum onu yiyor. Çeşit istiyor hep.
Çoklu gıda alerjisi var malesef ki. Yumurtaya süt ve süt ürünlerine. Domatesi daha denemedim. Cevize ve mercimege alerjisi var. Öyle olunca çok bi seçenek kalmıyor ondan. Yoksa oğluma kalsa oda her gün farklı çeşit ister ama şartlar orta da. Kendi devam sütü de alerjik tadı ve kokusu çok kötü günde iki sefer zorla iciriyorum. O yüzden içine ekmek falan doğrayıp verdim yemedi.

Zeytinli nin hamile olduğunu bilmiyordum canım yazmış mıydı? Kaçırdım sanırım.
Rüzgar dan haberin var mı ne zamandır yazmıyor merak ediyorum onu.
Koşturmayla geçiyor gunleri iyi canım yoğun sadece sorun yok şükür onda

Freshh 2. Çocuk efelere hayal etsene
Allah büyük konuşturmasın ama Efe’lerin kardeşi olmamalı ya. Çevremde gözlemlediğim kadarıyla Efe’ler tek çocuk oluyor genelde
Allah isteyene versin, ben önceden 2 hatta 3 çocuğum olsun isterdim ama Efe doğduktan sonra yok dedim 1 tane yeter. Gerçekten kafam kaldırmaz

çok sıkıntılı bir durum..İnşallah kalıcı değildir alerjileri.
Domatese de yoktur umarım. Farklı çorba çeşitleri ve alerjik bebekler için olan tariflere kafa yormak lazım.
bir de sizin de öyle mi bilmiyorum ama Efe mesela damak tadı sürekli değişiyor. Örneğin geçen haftaya kadar kefir iciremezdim 2 gündür içiyor. Ya da sevdiği yiyecekleri bazen reddedebiliyor. Bütün gün yemek tarifi sayfalarındayım, ona farklı çeşitler sunabilmek için

Kızlar bugün acayip stres oldum ne yapacağım nasıl olacak hiç bilmiyorum bugün hamile olduğumu öğrendim daha yeni 14 aylık oldular şimdi yeni bebek çok zamansız oldu bu saatten sonra ruhuma fatiha artik
Tebrik ederim canim ama sen kardes istiyodun hatirliyorum hepsi bir arada buyurler insallah me guzel iste

Oyyyy ısırma, vurma, her şeyi fırlatma hatta çimdikleme bile var
İnsanin burnundan getiriyolar ne guzel bugun gittigimiz restaurantta cocuk oyun alani vardi kiz bunun bindigi sallanan at mi ne ona binmeye calisti nasil bagiriyo kiza odu patladi cikti gitti cok sakin bebekler yetistirdik cok

Imza atarim dediklerine

Malesef çok zor alerji durumları. Geçici gibi bizimkisi 6 aylıktan beri var ayı ilerlettikce alerjik tepkileri azalıyor. Bende sürekli bir şeyler araştırıyorum ama oğlum bizim yemekleri seviyor. Biz yerken resmen ağzı sulanıyor :)

Günaydın kızlar efelerden bahşedilmiş gördüm benim efe de agzimiza ediyor resmen, istediği şeyi vermeyince kavga kıyamet, kesin küfür ediyor ama biz anlamıyoruz tehlikeli yada izin vermedigimiz birşey eline geçerse biz alana kadar hızlı hızlı ellemeye çalışıyor biliyor elinden alinacagini ne kadar ellesem yanıma kâr kalır diyor galiba geceleri binbesyuz kere uyanıyor dişler kabardı yine artık pskolojim bozuldu , okula da başlıyorum salı günü 1.siniflari verdiler ,geçen toplantiya gittim efe babasıyla dışarda bekledi hocalar diyor ki ne kadar sessiz evde aslan olan çocuk yeni bir yer görünce cit çıkarmadan etrafı izliyor ,onlar da akıllı uslu diyorlar cildircam

Selam kizlar, bizim kiz da parmagiyla dişini kaşirken elini bogazina göturüp kendini bilerek öksürtebilecegini kesfetti surekli bunu yapiyor ikicicek-birbocek canim hayirli olsun daha dun gece kizimi yatirirken aklima geldin yaa nasil yapiyor 2 bebekle Allah guc kuvvet versin dedim , bugun 3.nun haberini aldik saglikla gelsin inşallah . Keske yardima gelebilse birileri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…