2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Tribünlere oynuyor bunlar

Tepki vermryince zamanla unutir belki

Yav merdivenleri iniyor cikiyor iniyor cikiyoe bir yandan yerleri elliyo apartmanin disinin bugun elineen tutyprum beraber gidelim elimi itiyo kesinlikle istemiyo devamli dusuyomu bi yandan pislik icinde... Kucagima aldim ciglik cigluga bi yandan kulahimi isiriyo yukari ciktik... Komsuda bizi gordu evin kapisini acarken focuk disari cikmak istiyo gezdirseydin enerjisini atsin hasbinallah kendimi zor tuttum ikisine birden dalicam yangin var deyip kacicam en sonunda...

Poyraz' da erken doğdu ama yürüdü, cocuklarda vie standart yok
Mutlu konuşmuyor, bababa diyor ama babaya değil. 1 yas kontrolünde doktor yürüme koşma dedi dedim yok kadın cok şaşırdı. Tek elini tutarak ayakta duruyorsa yürüyor sayiyoruz dedi dedim tutunmadan ayağa kalkıyor ama yürümüyor. Konusma da yok.
ya sürekli olarak kusur arayıp duruyorlar. insanı şüpheye düşürecek hareketler. hepimizin çocuklarına sağlık versin Allah
Ya bebek bezi konuştuğum kadin bile yürüyor mu diye soruyor, belki çocuğum engelli az dikkat etseler. Emiyor mu dan yürüyor mu ya evrilen sinir sorular devam ediyor.
Bir soru alt değiştirmede deli gibi .i.isini çekiyor ya sizinkiler de oyle mi?
Bir kaç aydır yapıyor
Daha 8 9 ay var önünde. Kızlarda büyür biraz daha o zamana kadar. Sağlıkla doğsunda. Grubun ilk hamilesi sen oldun :)
Zeytinli var
Zeytinli nin hamile olduğunu bilmiyordum canım yazmış mıydı? Kaçırdım sanırım.
Rüzgar dan haberin var mı ne zamandır yazmıyor merak ediyorum onu.
Poyraz in annesi mi? Bak nickini unuttum onlar iyi oğlan da yürüyor

Zeytinli yı görmemişim. Oğlu var 5 yaşında kızı oldu hani Rzg14 tü niki sanırım aynı kişiden bahsetmiyoruz. Ankara'da yaşıyordu :)

Zeytinli yı görmemişim. Oğlu var 5 yaşında kızı oldu hani Rzg14 tü niki sanırım aynı kişiden bahsetmiyoruz. Ankara'da yaşıyordu :)
I ikuayko hatlar karıştırdı peridrolu demiyor rzg14 u diyor ayakkabı adidas fortarun aldik hafif kullanışlı
Doğru diyorsun bacim sen oğlu okula başladı kız yaramaz Kv bir yandan

Tek yurumeyen benimki kaldı galiba. 19 no chicco ilk adım ayakkabisi var gorumcemden ama küçülüyor, 20 no almam gerekecek gibi. Neler aldınız nelerden memnun kaldınız?
Benim kizimda yürümüyor geçen doktora gittik 15 aya kadar yürür acele etmeyin dedi..Erken yuruyen çocuklar daha fazla kaza geçiriyorlar diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…