2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Benim kizimda yürümüyor geçen doktora gittik 15 aya kadar yürür acele etmeyin dedi..Erken yuruyen çocuklar daha fazla kaza geçiriyorlar diyor
Doğru demiş her gün kafa göz ağız kan revan acelesi yoktu bence

I ikuayko hatlar karıştırdı peridrolu demiyor rzg14 u diyor ayakkabı adidas fortarun aldik hafif kullanışlı
Doğru diyorsun bacim sen oğlu okula başladı kız yaramaz Kv bir yandan
İkisininde çocuğu erken doğdu ya ondan karıştırdı sanırım. Ondan ki kayınvalide zaten düşmanım başına vermesin. Kızınında adı yağmur muydu :)

Aslinda 18. Aya kadar bile normal yurumeyen de cok var benim gordugum kadariyla mesela suan arkadasimin cocugu 16 aylik ve annesi elinden tutunca bir kac adim atiyo o kadar bizden de yurumeyen var baya yuruyen daha az

Tek yurumeyen benimki kaldı galiba. 19 no chicco ilk adım ayakkabisi var gorumcemden ama küçülüyor, 20 no almam gerekecek gibi. Neler aldınız nelerden memnun kaldınız?
Ebebekten cirtcirtli aldim gectim zaten giydihi 20-25 gun sonra bi daha buyuyo ayagi

Selam kızlar oğlum tam 13 aylık oldu.
Gece emmeye uyanması 4-5 sefer oluyor
Sizin minikler gece emmeye kaç defa uyanıyor ne zaman azalacak bu sayı
Aleykümselam. Benim oğlumda 3 4 kere kalkıyor ama tamamen alışkanlıktan. O yüzden gece emmesini kesmeye karar verdim. Dün gece hiç vermedim ve uyudu da. Kararlıyım gece emzirmecegim. Sana da tavsiye ederim.

Zeytinli yı görmemişim. Oğlu var 5 yaşında kızı oldu hani Rzg14 tü niki sanırım aynı kişiden bahsetmiyoruz. Ankara'da yaşıyordu :)
Aynen onun kızı var, baya büyüdü o da tabi bende nickler gitti isimler kaldı
Benim kizimda yürümüyor geçen doktora gittik 15 aya kadar yürür acele etmeyin dedi..Erken yuruyen çocuklar daha fazla kaza geçiriyorlar diyor
Onun dedigi 9-10 aylık yürüyenler bizimkilere erken denmez artık
Ebebekten cirtcirtli aldim gectim zaten giydihi 20-25 gun sonra bi daha buyuyo ayagi
Sonra adı ilk adım olmayan numarası uyan herhangi bir ayakkabı mi yine öyle mi seçeceğiz?

Oyle sectim ben giydigi az vi sure zaten hemen buyuyo ayaklari diye heehanfi bi ayakkabi aldim zaten parkta carkta giyiyolar bitiyo

Oyle sectim ben giydigi az vi sure zaten hemen buyuyo ayaklari diye heehanfi bi ayakkabi aldim zaten parkta carkta giyiyolar bitiyo
Aynen canim bebek ayakkabisinda ben 2.el almayi bile dusunuyorum nasilsa sifirdan farksiz oluyorlar HM mango falan guzel seyler gordum tutumluanne sitesinde

Aynen canim bebek ayakkabisinda ben 2.el almayi bile dusunuyorum nasilsa sifirdan farksiz oluyorlar HM mango falan guzel seyler gordum tutumluanne sitesinde
Geçen birisi dedi ayakkabı aldigin kişinin huyu geçiyormuş olumsuz huyları bence alma ya ben inanmam batıl şeylere de virüs dönemi hem hemde bakteri muhabbeti Boynerin bi markasi var mammamia gibi tam hatirlayamadim onun çok uygun fiyatları lcw 'nin güzel

Dogrudur canim inanirim oyle enerjilere , sirkeyle falan silerim diyordum ama aynen lcw de uygun fiyatli guzel seyler var

2. El hic bisey almadim.hayatimda ama dedigin gbi 20-25 gun icinde zaten ayaklaro buyuyo o yuzdem pahali bisey almaya da gerek yok ebebekte indirimli hangisiyse onu aliyorum

Kızlar yorumunuza ihtiyacım var. Alt komşumun benim oglumdan 2 ay küçük oğlu var. Sakin oturduğu yerde oyun oynayan bir bebek. Benim oğlumda hiç yerinde durmayan sürekli gezinen, hareketli bir bebek. Dün komşum ben ve kayınvalidem parktaydık. (komşumla kayınvalidemde tanışıyorlar.) kayınvalidem oğlumu yüksekte bir spor aletinin içine koydu biraz tehlikeli bir şey bana da resmini çek falan dedi. Neyse komşumda işte oğlumun yaramazlıkları nerden öğrendiği belli oldu dedi.
Sonra bugünde kayınvalidem komşumun söylediğini dile getirdi falan.
Sorum şu komşum oğlum hareketli diye rahatsız mı oluyor acaba? Bir kaç kere yere bir şey dökmüştü çay tabağını kırmıştı falan. Ama şu var ben böyle durumlar olunca rahatsız olduğumu falan belli edince komşumda aşk olsun çocuktur falan diye söylüyor. Kayınvalidemde öyle söyleyince kafam bi bulandı. Siz ne düşünürdünüz?

Kv tınlama birazcık içine sincekse komşuna gitme o sana gelsin en azından biraz gözlemle baktın hala bir elektrik var açıkça söyle böyle böyle de ama bence takılma benim başıma gelen daha bomba eşimin teyzesi ayran döktü diye efe beddua etti allah canını alsın emi dedi şuan hepsiyle savaş ilan ettim cumartesi günü oldu olay şaka gibi allah onun belasını versin

İnsanlarin agzindan ne kolay cokiyo bu kelimeler anlamiyorum vallahi

Ben de alt kattaki komsuma diyorum kusura bakma ses geliyodur cok diye cekicle cakma oyunu cok oynuyp ve surekli kosturuyo hic oturma yok bi o odaya bi bu odaya esyalar tasiniyo. Kadincagizda olsun o daha analamz bile 1 yasinda kucuk yaramaz kuzu falan diyo yani rahatsiz oluyodur muhakkak seninkide ama bence soyle diyebilirsin asiri rahatsix oldugun bisy olursa cekinme soyle diyebilirsin cok kafana takilacak bi durum degil muhakkak sestej rahatsiz oluyodur ama yapacak vallahi bisey yok... Bizim eski evimizde futbol oynuyodu cocul saat 2 de kadinin da sesi geliyodu oglum yapma etme ama hicbi etki yoktu bi kwre bile cikip noluyo demedim anlamustim cunku yapacagi bisey yok kadinjn

Komşum bana karşı hiç öyle bir rahatsızlık hisettirmedi ama dün de öyle söyleyince şaşırdım. Ama dediğin gibi biraz gitmeyip gözlemleyeyim. Bende açıkça sorsam mı diye düşündüm. Hani içimde beni kemirecegine netlik kazansın. Tövbe yarabbim ya. İnsanlar bu kadar cahil işte. Sinir oluyorum böylesine ya. 1 yaşında çocuk bunlar.

Bizde de ses ister istemez oluyor. Söylüyorum da kusura bakma diye. Oda bu zamana kadar hiç bu şekilde konuşmadı. Ki ben 8 den sonra parkede oyuncakla bile oynatmıyorum dikkat ediyorum ses olmasın diye. Kendi oğlu da var 11 aylık. Dün öyle söyleyince üstünde durmadım ama bugün kayınvalidemde söyledi. Aklıma takıldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…