2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Anammm ayni yastayiz
Tek çocuk candır efeden önce 2 diyordum
Kocama kalsan yaza hemen 2.çocuk diyor ama yermi anadolu çocuğu ben düşünmüyorum Allah isteyenlere versin Allah sağlık versin yavrularımıza
Hayie efendin sen de yapicaksin ayni skintilari cekicez banane kimle konuscam ben alistim artik her bokta sana yazmaya

Bir dal oyuncak tavsiyesi alsam bayanlar çok seviyor bayılıyor dediginiz
Kapaklı saklama kapları tupper siseler bayılıyor kapakları sok tak yapıyor, sise kapaklarını çeviriyor falan.onun dışında diğer oyuncaklara 3 dakikadan fazla bakmiyor
Ahh bir de metal kumbaraya para atma var para oldukça devam ediyor

Biri 26 aylık diğeri 39 aylık canım. Emzirmiyorum ben ama 2. Oğluma gebe kaldığımda diğeri 4 aylıktı ve tandem emzirme yaptım. Bi araştır netten. Yani doğumdan sonra bile 2 sini de emzirdim.
Merhaba öncelikle hayırlı olsun yeni gebeliginiz.Size birşey soracağım Oglum 9 aylik ve ben de sizin gibi supriz bir sekilde 3.Bebeğime hamile kaldim.suan 8+5 haftalik.Tandem yapiyorum fakat oglum 2 haftadir ishal. Araştırmalarıma göre bu durum normalmiş ve 2-3 hafta içinde kendiliğinden geçermiş. Sizin bebeginiz de ishal olmusmuydu?

Bir dal oyuncak tavsiyesi alsam bayanlar çok seviyor bayılıyor dediginiz
Bizde oyuncak arayışı içindeydik. Bugün fisher price nin eğitici köpeğini sipariş verdik. Biraz oyalanir. Hemde eğitici olsun dedik. Birde aktivite masası var mı bilmiyorum ama bondigo nunkini şiddetle tavsiye ediyorum. Bu ara da en uzun süre oynadığı şeyler mutfaktaki her şey bütün dolapları döküyor. Karıştırıyor bayılıyor :))

Parçaladı masayı ayni gun kopekcik sarmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…