Arkadaşlar o kadar dikkat etmene rağmen grip oldum. Toplantıda bir hocam vardı sardı sarmaladi elinde mendil ve sabahı burnum tıkandı ;( başım agirmiyor ama tikalym tuzlu su çektm nane limon ama umarım ateşim çıkmaz.
Sizlere yaziyrm ki hasta kimse ile tokalsmyn bile şuan bu durumdym aman siz de olmyn
Arkadaşlar o kadar dikkat etmene rağmen grip oldum. Toplantıda bir hocam vardı sardı sarmaladi elinde mendil ve sabahı burnum tıkandı ;( başım agirmiyor ama tikalym tuzlu su çektm nane limon ama umarım ateşim çıkmaz.
Sizlere yaziyrm ki hasta kimse ile tokalsmyn bile şuan bu durumdym aman siz de olmyn
Çok geçmiş olsun inşallah hemencecik geçer ben de geçirdim çok kötüydü ateşim çıkmıştı parol kullandım Bi tane düşürdü biraz ıhlamur içtim limonlu bol sıvı çorba falan dinlenmeye çalış mutlaka
Ahh bas agrisi ben gecennhafta cok cektim bu haftada agladikca kafa tasım atıyor( hormonlar halayda) Karanlik sessiz yerde dinlenmeye calis canim gecmis olsun
Bugün randevum vardı benmde ikili test yapıldı sonuç bir hafta sonra çıkcakmis çok şükür bebeğim ıyimis inşall h sonuna kadr iyi gider bu sefer benimde basim agryo oyuzden yazamadım
Evet iki gun onceki geceden bi başladı bu sabaha kadar her tuvalete gittigimde kanama var mi diye korkarak gittim inan sonra takvime bi baktim regl olmam gereken tarihti nazi hamilelerde her ay regl agrisi oluyomus canim ama boyle desemde randevuma kadar icim rahat etmiycek
Valla kuzum benim regl tarihim en son 15 kasım di gününe denk gelmiyor..bu haftalarda aslında normal bu ağrılar bebek yukarı doğru çıktığından olurmuş böyle ağrılar.. ama tabi insan gene rahat edemiyor..ben az önce gittim nöbetçi dr gece gece kafam dağınık olacaginda aklımda kalmasın dedim.sukur gayet iyi bi sorun yok gitmişken de dr ense ölçümü nu ve burun çıkıntısı na da baktı herşey normal dedi..ama gene ben pazartesi ikili test için ayrıca gidicem.seninde için rahat olsun eminim bisey yoktur..en riskli haftaları geride bıraktık zaten şükürler olsun
:) inş öyledir canim. doktorum gelmeden once tatli biseyler yememi söyledi haftaya cuma tekrar randevum var aksam 5 te bu sefer tok gidicem cikolatami da yiyecem inş cinsiyetini öğrenirim bu defa
cnm ben 12+2de gittim. 1 saat once yemek yedim. yarim saat kala 2 cikolata. uyuyordu sipa. tovbe uyanmadi. dr yemegi sordu dedim, uyuyor tamamdir sen git 15 dk sonra gel dedi. tabi dr.un isi 1.5 saat uzadi. ben o arada yine yemek yedim. ama yokkkkk uyuyor da uyuyor. artik vajinal bakacagim dedi.. uykudan zor kaldirdi sipayi. gostermedi cinsiyeti de.
Kızlar ben çok korkuyorum ilk hamileliğim de 19. Haftaya kadar herşey yolunda zannederken detaylı ultrasonda kalp anomalisi çıktı ve yaşamla bagdasmayacak kafar kötü bir durumdu sonuç olarak ölü dogum yaptim şimdi de doktorum 18. Haftaya randevu verdi detaylı için o süre yaklaşmaya başladı diye şimdiden çok kötü oldum yine bişey olacak diye korku içindeyim kendime engel olamiyorum
Korkma endişelenme desem de biliyorum elde değil değil canım.. ilk gebeliğimde cinsiyet öğrenmeye gittiğimde öğrenmiştim bende kalbinin durduğunu.. şimdi de sürekli diken üstündeyim.. ama allahtan hayırlısını iste herzaman için bol bol dua et..ben namaz kılmaya başladım boş zamanlarda sürekli dua ediyorum beni çok rahatlatıyor.. sende bol bol dua et hayırlısıyla herşey yolunda gidecek sağ salim alacaksın kucağına inşallah.. çok da stres yapmamaya çalış bebiş de stresli olur bak
Çok geçmiş olsun inşallah hemencecik geçer ben de geçirdim çok kötüydü ateşim çıkmıştı parol kullandım Bi tane düşürdü biraz ıhlamur içtim limonlu bol sıvı çorba falan dinlenmeye çalış mutlaka
Benim bildiğim de devlet hastanesinde cinsiyet söylemiyorlar.. bende pazartesi ikiliye gidicem devlete tanıdık vesilesiyle belki bir ihtimal öğrenebilirim
cnm ben 12+2de gittim. 1 saat once yemek yedim. yarim saat kala 2 cikolata. uyuyordu sipa. tovbe uyanmadi. dr yemegi sordu dedim, uyuyor tamamdir sen git 15 dk sonra gel dedi. tabi dr.un isi 1.5 saat uzadi. ben o arada yine yemek yedim. ama yokkkkk uyuyor da uyuyor. artik vajinal bakacagim dedi.. uykudan zor kaldirdi sipayi. gostermedi cinsiyeti de.
Cuma gümü gittiğim de 13 haftalık dı devlet ti söylemedi erken daha dedi, bu gün özele gittiğimde söyledi Dr. Ki o zaman da gitseydim söylerdi diye düşünüyorum
Kızlar baş agrım geçti şimdide bel ağrısı başladı sabah beri acayip agriyo bir işte yapmadım ki diyem zorladım fln sırt üstü yatamiyom agiriyor karnimdada hafiften batma gibi ağrı var ilerki dönemlerde tmm da şimdi daha çok küçükler erken dgl mi bel ağrısı için
Cuma gümü gittiğim de 13 haftalık dı devlet ti söylemedi erken daha dedi, bu gün özele gittiğimde söyledi Dr. Ki o zaman da gitseydim söylerdi diye düşünüyorum
Yüzde 90 kız dedi ve devletteki gibi de değil herşeyi çok net gösterdi ultrason cihazı da güzeldi bencede imkanınız varsa gidin görün bebişinizi, benim gözümün önünden gitmiyor görüntüsü