2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bulantılar bitse nasıl mutlu minnoş Bi hamile olcam var ya ama işte öğğğ.. Çok zor geçmek bilmiyor yaa tam hafifler gibi olup geri coşuyor..

Arkadaşlar o kadar dikkat etmene rağmen grip oldum. Toplantıda bir hocam vardı sardı sarmaladi elinde mendil ve sabahı burnum tıkandı ;( başım agirmiyor ama tikalym tuzlu su çektm nane limon ama umarım ateşim çıkmaz.
Sizlere yaziyrm ki hasta kimse ile tokalsmyn bile şuan bu durumdym aman siz de olmyn

Çok geçmiş olsun inşallah hemencecik geçer ben de geçirdim çok kötüydü ateşim çıkmıştı parol kullandım Bi tane düşürdü biraz ıhlamur içtim limonlu bol sıvı çorba falan dinlenmeye çalış mutlaka

Geçmiş olsun canım inşallah ateş olmaz dinlenmeye çalış bol bol. Benimde en çok korktuğum şey hamileyken grip ateş

D vitamini demir ve decavit verdi doktorum onları kullanıyorum canım tabi günlük enox iğnem ve haftalık proluton iğnem var
kevgire döndük iyice ignelerden...

Ahh bas agrisi ben gecennhafta cok cektim bu haftada agladikca kafa tasım atıyor( hormonlar halayda) Karanlik sessiz yerde dinlenmeye calis canim gecmis olsun
gecmis olsun cnm.
ne karanlik ne uyku. uykudan agriyla uyandim hep ;(

Kızlar çok mutluyum hastaneden aradılar şimdi ikili test sonucumuz iyi çıkmış. Sağ salim kucağımıza alırız İnşAllah evlatlarımızı.

Bugün randevum vardı benmde ikili test yapıldı sonuç bir hafta sonra çıkcakmis çok şükür bebeğim ıyimis inşall h sonuna kadr iyi gider bu sefer benimde basim agryo oyuzden yazamadım
gozunuz aydin hanimlar

Valla kuzum benim regl tarihim en son 15 kasım di gününe denk gelmiyor..bu haftalarda aslında normal bu ağrılar bebek yukarı doğru çıktığından olurmuş böyle ağrılar.. ama tabi insan gene rahat edemiyor..ben az önce gittim nöbetçi dr gece gece kafam dağınık olacaginda aklımda kalmasın dedim.sukur gayet iyi bi sorun yok gitmişken de dr ense ölçümü nu ve burun çıkıntısı na da baktı herşey normal dedi..ama gene ben pazartesi ikili test için ayrıca gidicem.seninde için rahat olsun eminim bisey yoktur..en riskli haftaları geride bıraktık zaten şükürler olsun

:) inş öyledir canim. doktorum gelmeden once tatli biseyler yememi söyledi haftaya cuma tekrar randevum var aksam 5 te bu sefer tok gidicem cikolatami da yiyecem inş cinsiyetini öğrenirim bu defa
cnm ben 12+2de gittim. 1 saat once yemek yedim. yarim saat kala 2 cikolata. uyuyordu sipa. tovbe uyanmadi. dr yemegi sordu dedim, uyuyor tamamdir sen git 15 dk sonra gel dedi. tabi dr.un isi 1.5 saat uzadi. ben o arada yine yemek yedim. ama yokkkkk uyuyor da uyuyor. artik vajinal bakacagim dedi.. uykudan zor kaldirdi sipayi. gostermedi cinsiyeti de.

Korkma endişelenme desem de biliyorum elde değil değil canım.. ilk gebeliğimde cinsiyet öğrenmeye gittiğimde öğrenmiştim bende kalbinin durduğunu.. şimdi de sürekli diken üstündeyim.. ama allahtan hayırlısını iste herzaman için bol bol dua et..ben namaz kılmaya başladım boş zamanlarda sürekli dua ediyorum beni çok rahatlatıyor.. sende bol bol dua et hayırlısıyla herşey yolunda gidecek sağ salim alacaksın kucağına inşallah.. çok da stres yapmamaya çalış bebiş de stresli olur bak

Sana da geçmiş olsn canım anneme geldik sagolsn ilglnyr ama çok dikkt etmek gerekyrms bir kez daha anladm

Annesi uykucu olucak galiba ne güzel uyusun da Doğunca da öyle olsun

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynen soylemiyo devlet ya 16 haftaya kadar beklerim solemezseler ozele giderm artik
Cuma gümü gittiğim de 13 haftalık dı devlet ti söylemedi erken daha dedi, bu gün özele gittiğimde söyledi Dr. Ki o zaman da gitseydim söylerdi diye düşünüyorum

Benimde kopuyor belim sırtım baya ağrıyo tutulmuş gibi sanki

Cuma gümü gittiğim de 13 haftalık dı devlet ti söylemedi erken daha dedi, bu gün özele gittiğimde söyledi Dr. Ki o zaman da gitseydim söylerdi diye düşünüyorum
Aa neyiniz olucakmis neguzel ogrendiniz bende ozele gidicem sanrm cinsiyet icin

Aa neyiniz olucakmis neguzel ogrendiniz bende ozele gidicem sanrm cinsiyet icin
Yüzde 90 kız dedi ve devletteki gibi de değil herşeyi çok net gösterdi ultrason cihazı da güzeldi bencede imkanınız varsa gidin görün bebişinizi, benim gözümün önünden gitmiyor görüntüsü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…