cnm ben 12+2de gittim. 1 saat once yemek yedim. yarim saat kala 2 cikolata. uyuyordu sipa. tovbe uyanmadi. dr yemegi sordu dedim, uyuyor tamamdir sen git 15 dk sonra gel dedi. tabi dr.un isi 1.5 saat uzadi. ben o arada yine yemek yedim. ama yokkkkk uyuyor da uyuyor. artik vajinal bakacagim dedi.. uykudan zor kaldirdi sipayi. gostermedi cinsiyeti de.
belki benimki de uyuyordur bilmiyorum ki canim çünkü doktor ne yaptiysa hic orali olmadi kendi keyfini hic bozmadi :) Biz Esimle beraber gidiyoruz kontrol bu sefer gittiğimizde eşim telefonun kamerasını acti tum ultrason goruntulerini video kayit yapti aklima geldikçe acip acip izliyorum ya bundan sonra her gidisimizde video kayit yapicaz
günaydın kızlar,
grip oğlumdan bana geçti bir kaç gündür hastayım. ateşim falan çıkmıyor neyse ki. bugün çok feci başım ağırıyor. bakalım ilaç içmemeye çalışacağım ama bilgisayar başında birazcık zor. doktorum istersen rapor veririm dedi ama istemedim. pof
Gunaydin hanimlar. Esimle arabada yaklasik 8 saat bir yolculuk yaptik. Ve vucudum sismis yuzum sis yuzuklerim parmagimi sıkıyor ve cok yorgun hissediyorum. Sisler umarim iner inmesi icin var mi bildiginiz birsey? Genelde hamilelikte sisince oyle kaliyor gitmiyor diyorlar insallah kalmaz
Kızlar ben çok korkuyorum ilk hamileliğim de 19. Haftaya kadar herşey yolunda zannederken detaylı ultrasonda kalp anomalisi çıktı ve yaşamla bagdasmayacak kafar kötü bir durumdu sonuç olarak ölü dogum yaptim şimdi de doktorum 18. Haftaya randevu verdi detaylı için o süre yaklaşmaya başladı diye şimdiden çok kötü oldum yine bişey olacak diye korku içindeyim kendime engel olamiyorum
Gunaydin hanimlar. Esimle arabada yaklasik 8 saat bir yolculuk yaptik. Ve vucudum sismis yuzum sis yuzuklerim parmagimi sıkıyor ve cok yorgun hissediyorum. Sisler umarim iner inmesi icin var mi bildiginiz birsey? Genelde hamilelikte sisince oyle kaliyor gitmiyor diyorlar insallah kalmaz
Nasıl geçicek ne yapsak iyi gelir ki acep saricam belimi bu defada karnım agriyo sıkışıyor diye çok beter bi ağrı nineler gibi oldum resmen ağır ağır yuruyorum
Günaydın kızlar hayırlı cumalar . Hiç bir şey yemek istemiyor canım. yesemde yarım saat sürmeden lavaboya gidip ne var ne yok boşaltıyorum . ne zaman geçicek bu halim ya
günaydın kızlar,
grip oğlumdan bana geçti bir kaç gündür hastayım. ateşim falan çıkmıyor neyse ki. bugün çok feci başım ağırıyor. bakalım ilaç içmemeye çalışacağım ama bilgisayar başında birazcık zor. doktorum istersen rapor veririm dedi ama istemedim. pof
Günaydın kızlar hayırlı Cuma’lar
Cinsiyetler belli olmaya başlamış maşAllah. Erkek çoğunlukta sanırım bu sene erkek senesi diyorlar. Bizim randevumuz 16 şubatta inşAllah bana da söyler çok merak ediyorum oğlumu da götüreceğiz çok heyecanlıyım.. Hasta olan arkadaşlara acil şifalar diliyorum.
Kızlar baş agrım geçti şimdide bel ağrısı başladı sabah beri acayip agriyo bir işte yapmadım ki diyem zorladım fln sırt üstü yatamiyom agiriyor karnimdada hafiften batma gibi ağrı var ilerki dönemlerde tmm da şimdi daha çok küçükler erken dgl mi bel ağrısı için
Canim benimde acayip bel ağrım var etrafta herkes normaldir diyor sirt üstü yatınca saga sola dönemiyorum düşün. Sanki bisey batıyor tam kuyruk sokumumda. Hele bide hapşırırsam cok agrim oluyor