2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
belki benimki de uyuyordur bilmiyorum ki canim çünkü doktor ne yaptiysa hic orali olmadi kendi keyfini hic bozmadi :) Biz Esimle beraber gidiyoruz kontrol bu sefer gittiğimizde eşim telefonun kamerasını acti tum ultrason goruntulerini video kayit yapti aklima geldikçe acip acip izliyorum ya bundan sonra her gidisimizde video kayit yapicaz

günaydın kızlar,
grip oğlumdan bana geçti bir kaç gündür hastayım. ateşim falan çıkmıyor neyse ki. bugün çok feci başım ağırıyor. bakalım ilaç içmemeye çalışacağım ama bilgisayar başında birazcık zor. doktorum istersen rapor veririm dedi ama istemedim. pof

Gunaydin hanimlar. Esimle arabada yaklasik 8 saat bir yolculuk yaptik. Ve vucudum sismis yuzum sis yuzuklerim parmagimi sıkıyor ve cok yorgun hissediyorum. Sisler umarim iner inmesi icin var mi bildiginiz birsey? Genelde hamilelikte sisince oyle kaliyor gitmiyor diyorlar insallah kalmaz

olumsuz düşünmeyin pozitif düşünün içinizi ferah tutun. hiç bir şey olmaz inşallah

Bol su için en iyi o geliyor şişlik için.gecmis olsun

Günaydın kızlar hayırlı cumalar . Hiç bir şey yemek istemiyor canım. yesemde yarım saat sürmeden lavaboya gidip ne var ne yok boşaltıyorum . ne zaman geçicek bu halim ya

Annesi uykucu olucak galiba ne güzel uyusun da Doğunca da öyle olsun
ins dogumca gece uyur cnm. oglum uyumuyordu. zombiye dönmustum.

Sağol cnm he bide bana cinsiyetini de söyledi doktr erkek olcak dedi pat diye snrada kesin değil ama dedi yanılma payı bırakmak için bnce:)
amanin bir erkek daha

gecmjs olsun cnm. ihlamuru unutma.

Günaydın kızlar hayırlı Cuma’lar
Cinsiyetler belli olmaya başlamış maşAllah. Erkek çoğunlukta sanırım bu sene erkek senesi diyorlar. Bizim randevumuz 16 şubatta inşAllah bana da söyler çok merak ediyorum oğlumu da götüreceğiz çok heyecanlıyım.. Hasta olan arkadaşlara acil şifalar diliyorum.

Canim benimde acayip bel ağrım var etrafta herkes normaldir diyor sirt üstü yatınca saga sola dönemiyorum düşün. Sanki bisey batıyor tam kuyruk sokumumda. Hele bide hapşırırsam cok agrim oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…