2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
bana da demir hapi ve decavit verdi doktorum. demir hapini ac karna gunde 1 defa yut dedi dun sabah işe giderken ictim ama ictigime bin pisman oldum hamilelik boyunca hic kusmayan mide bulantisi yasamayan ben 3 kere kustum ne yediysem cikti ictigim su bile midemde kalmadi bi daha da kullanmadim cuma gunu doktora gitigimde konusacagim

Benim normalde de bulantım var sabahları. Napcam bilmiyorum ama değerlerim de düşük sanki biraz. Kullanmam lazım mecbur

Akşam yatmadan al bn öyle yapiyorum daha az etkiler eczacıya sormuştum rahatsız ediyorsa akşam al demisti

Demir ilacı Bende de aynısını yaptı. gece yatmadan önce içiyorum sorun olmadı. sabah aç karnına içince aynı şekilde hamilelik boyunca ilk defa çıkardım

Canim bir-kac tane gebelik programı takip ediyorum onlar da da yaziyor haftalik kitapta da.. gel gor ki soluma yatinca kalbimin sesinden uyuyamiyorum cok rahatsiz ediyor sağıma donuyorum bu seferde vicdan yapiyorum gece bu sekilde cebellesiyorum en nati sirt ustu yatarken buluyorum ama bugun okudugum hafta bilgisinde de sirtustu yatarsan bilmem ne damarini ezermisim kan gitmezmis hahaha beyin yandi benim

Dönme dolap gibi döndüğüm için gece boyu fark etmiyor ne yana yattığım duzgun uyuyamiyorum artik ama yüz üstü yatmamaya çalışıyorum

Bende bu duruma çok üzülüyordum çünkü çok hareketli yatarım. ama geçen bir video izledim. Zaten karnımız büyümeden sol taraf olayının çok da bir önemi yokmuş.
Bir de şey diyodu uykuda zaten kendimize en uygun pozisyona geçiyormuşuz. O yüzden sağ veya sol hangisi rahatsa o tarafa yatıyormuşuz.
Videoyu bulunca koyacağım buraya da güzel anlatıyordu

Bazen herşeyi çok bilmek de iyi değil. Bende uyuma konusunda bi sağa bi sola sabaha kadar kaç kere uyanıyorum allah bilir.. bu internette de bazı şeyleri çok abartıyorlar ya eskiden böyle şeyler mi varmış allah aşkına tamam yüzüstü mantıken zaten yatılmaz gerisi ne bileyim sola yatmaya Çalışsam da sabaha kadar ne şekillere giriyorum, vicdan yaptırıyorlar insana başka bişey değil..

Çok teşekkür ederim. İlaç tedavisi nasıl gidiyor? Ben seni merak ediyordum. Biraz daha iyi misin? Moralini yüksek tut lütfen. Hepsi geçecek inanıyorum gerçekten. Bol su içmeye çalış. Sevgiler.
bel ve kasik agrim cok canim. yoksa baska sikintim yok. ilaclari veriyorlar 3-4saat hastanede kaliyrm sonra eve. oglum var maglum

Herkese merhaba,sağlıkla hepimiz bebeklerimizi kucagimiza alırız inşallah Benim 3. Gebeliğim supriz yumurta diyorum.Bu gebeliğim zor geçiyor ilk 3 ay migren atağı ,bulantı, halsizlik derken 12 haftada birden bire kanama yaşadım.Sebebi yok.Progestan ve iğne kullandım .Kanama geçti, bu sefer de 20 lik dişim ve dis etlerimin ağrısı başladı. Cerrahi çekim olmaliymis antibiyotik iciyorum.Agridan mahvoldum. Bu arada ikili testim kotu çıktı ense kalinligi 3.4 denildi. 25 şubatta amiyosentez yapılacak 18 şubatta kalbine detaylı bakılacak falan bir de bu stres var. Allah beterinden sakınsın diyip sabrediyoruz.Yüzde 60-70 erkek dedi ,doktor bakalım diğer çocuklarımda erkek hayırlısı artık Sağlıktan başka isteğim yok .Uzunca bi iç dökme oldu ,yazamadım sorunlarımdan dolayı ama okudum ara ara sizleri . Son olarak yaş 34 istanbuldayım.

Eskiden kullandigim hesabı unuttum o yüzden hesabim yeni 10 senedir ara ara klübü takıp ederim aslında:)

Gunaydinn annisler hastane odasindan. Dünden bu yana kanamam olmadi surekli serum taktılar. Sanirim rapor verecek pazartesiye kadar yatmaya devam etcem. Bu arada yatış şekilleri hakkında konuşmuşsunuz ben onu doktora sormuştum oda dediki nasil rahat edersen oyle yat dedi bebek kesenin içinde güvende zaten yanlış şekilde yatarsan agrin olur dedi bende sag sol sirt ustu nasil rahatsam oyle yatıyorum eskiden yüz üstü yatardım artik yatamıyorum karnim rahatsiz ediyor

ben de doktorlar yaptır derse yaptırıyorum. evet zararı illa ki vardır ama faydası zararından daha fazla ki öneriliyor diye düşünüyorum.

yatmadan için ben öyle yapıyorum diyecektim ama söyleyen çok olmuş zaten :)

ben kızımda dikkat ediyordum. sola yatıyordum hatta dönmeyeyim diye sırtıma yastık falan koyuyordum ama hep sırtüstü uyanıyordum. doktora da sormuştum sırtüstü de yatabilirsin sorun değil dedi. yine sola yattım ama en azından sırtüstü uyanınca takmadım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…