Sonuçlarınız için çok sevindim. Fetal dna'ya ne kadar ödedinizBu arada kızlar ben yaşımdan dolayı doktor önerdiği için fetal DNA testi yaptırmıştım. Almanya da yapılan testten. Bu gün sonuçlar geldi ve temiz çıktı. Cinsiyet yazmıyorlarmış prensip olarak. Keşke yazsalardı diye düşündüm. Hayırlısı bakalım allah hepimize sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin. İkili testte riskim yüksek çıkmamış ama ben sonucu beklemeden vermiştim DNA testini de. İkili testte içi rahat etmeyenler bu testten yaptırabilirsiniz. Sonuç raporunda olasılık değil doğrudan bulgu vardır ya da yoktur şeklinde yazıyor. Güvenirliği de tatmin edici. Şüphe ile günlerimi geçirmek istemediğim için yaptırdım ben.
Geçmiş olsun inşallah Sonuçlarınız temiz çıkarHerkese merhaba,sağlıkla hepimiz bebeklerimizi kucagimiza alırız inşallah Benim 3. Gebeliğim supriz yumurta diyorum.Bu gebeliğim zor geçiyor ilk 3 ay migren atağı ,bulantı, halsizlik derken 12 haftada birden bire kanama yaşadım.Sebebi yok.Progestan ve iğne kullandım .Kanama geçti, bu sefer de 20 lik dişim ve dis etlerimin ağrısı başladı. Cerrahi çekim olmaliymis antibiyotik iciyorum.Agridan mahvoldum. Bu arada ikili testim kotu çıktı ense kalinligi 3.4 denildi. 25 şubatta amiyosentez yapılacak 18 şubatta kalbine detaylı bakılacak falan bir de bu stres var. Allah beterinden sakınsın diyip sabrediyoruz.Yüzde 60-70 erkek dedi ,doktor bakalım diğer çocuklarımda erkek hayırlısı artık Sağlıktan başka isteğim yok .Uzunca bi iç dökme oldu ,yazamadım sorunlarımdan dolayı ama okudum ara ara sizleri . Son olarak yaş 34 istanbuldayım.
Merhaba
35 in nesi yaşlı? Ben 40 yaşındayım.
Merhaba
Benim ablam doktor. Ona sordum bu aşıyı ben. 2 yıl önce kedi tırmaladı beni o zaman aşı yapmışlardı tetanoz ve kuduz aşıları. Bu aşı 5 yıl koruyor bu yüzden aşı olmak istememiştim. Ancak ablamın dediğine göre bu aşı bebeği yeni doğan tetanozu adı verilen bir hastalıktan korumak için de işe yarıyormuş. Bebeğin kordonu kesilirken bu mikrop bir şekilde gelirse bebek bu aşı sayesinde hasta olmuyor dedi. Ben de kendim bağışık olduğum halde yaptırmaya karar verdim. Bu arada oğlumda yapılmamıştı bana aşı. Onda da bir sorun yaşamadık çok şükür ama bu bilgiyi alınca şimdi yaptırmazsam içim rahat etmez.
Bu arada kızlar ben yaşımdan dolayı doktor önerdiği için fetal DNA testi yaptırmıştım. Almanya da yapılan testten. Bu gün sonuçlar geldi ve temiz çıktı. Cinsiyet yazmıyorlarmış prensip olarak. Keşke yazsalardı diye düşündüm. Hayırlısı bakalım allah hepimize sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin. İkili testte riskim yüksek çıkmamış ama ben sonucu beklemeden vermiştim DNA testini de. İkili testte içi rahat etmeyenler bu testten yaptırabilirsiniz. Sonuç raporunda olasılık değil doğrudan bulgu vardır ya da yoktur şeklinde yazıyor. Güvenirliği de tatmin edici. Şüphe ile günlerimi geçirmek istemediğim için yaptırdım ben.
Sonucu yanlış çıkıp hamileliğini boşu boşuna stresle geçirenlerde var amatbikide herkesin kendi tercihi doktor açık açık öyle söyleyince ben vazgectimAldırıp aldırmamak değilde Allah korusun bi sıkıntı varsa bilinçlenmek açısından yaptırırım ben.
Herkese merhaba,sağlıkla hepimiz bebeklerimizi kucagimiza alırız inşallah Benim 3. Gebeliğim supriz yumurta diyorum.Bu gebeliğim zor geçiyor ilk 3 ay migren atağı ,bulantı, halsizlik derken 12 haftada birden bire kanama yaşadım.Sebebi yok.Progestan ve iğne kullandım .Kanama geçti, bu sefer de 20 lik dişim ve dis etlerimin ağrısı başladı. Cerrahi çekim olmaliymis antibiyotik iciyorum.Agridan mahvoldum. Bu arada ikili testim kotu çıktı ense kalinligi 3.4 denildi. 25 şubatta amiyosentez yapılacak 18 şubatta kalbine detaylı bakılacak falan bir de bu stres var. Allah beterinden sakınsın diyip sabrediyoruz.Yüzde 60-70 erkek dedi ,doktor bakalım diğer çocuklarımda erkek hayırlısı artık Sağlıktan başka isteğim yok .Uzunca bi iç dökme oldu ,yazamadım sorunlarımdan dolayı ama okudum ara ara sizleri . Son olarak yaş 34 istanbuldayım.
Aynen öyle nasılsa yattığın gibi kalkamıyorsun stres yapmayın bu konuyu bence çünkü uygun olmayan pozisyonda yatınca insan rahatsızlık hissedip uyanıyor ilk aylarda değil de göbüş büyüdükçe sırt üstü de yatamıyor insan zaten şimdilik tadını çıkarın yatmaların son aylarda yanlarınız uyuşacak aynı yere yatmaktanCanim bir-kac tane gebelik programı takip ediyorum onlar da da yaziyor haftalik kitapta da.. gel gor ki soluma yatinca kalbimin sesinden uyuyamiyorum cok rahatsiz ediyor sağıma donuyorum bu seferde vicdan yapiyorum gece bu sekilde cebellesiyorum en nati sirt ustu yatarken buluyorum ama bugun okudugum hafta bilgisinde de sirtustu yatarsan bilmem ne damarini ezermisim kan gitmezmis hahaha beyin yandi benim
Geçmiş olsun ya ağrıların geçer inşallah rahatlarsın hastane git gele de gerek kalmaz artık umarımbel ve kasik agrim cok canim. yoksa baska sikintim yok. ilaclari veriyorlar 3-4saat hastanede kaliyrm sonra eve. oglum var maglum
İnşallah herşey yolunda eve dönersin çok geçmiş olsun sağlıkla kucağına al inşallah.. Gebelik heyecanı yaşarken böyle olumsuzluklar can sıkıcı olabiliyor ama pozitif düşünmek çok çok önemli.. Dualarımız sizinleGunaydinn annisler hastane odasindan. Dünden bu yana kanamam olmadi surekli serum taktılar. Sanirim rapor verecek pazartesiye kadar yatmaya devam etcem. Bu arada yatış şekilleri hakkında konuşmuşsunuz ben onu doktora sormuştum oda dediki nasil rahat edersen oyle yat dedi bebek kesenin içinde güvende zaten yanlış şekilde yatarsan agrin olur dedi bende sag sol sirt ustu nasil rahatsam oyle yatıyorum eskiden yüz üstü yatardım artik yatamıyorum karnim rahatsiz ediyor
İnşallah gönlünüzü ferahlatan güzel haberler alırsınız iyiyi düşününce zaman1/1400 kötü bir tablo değil ama biraz huzursuz oldum 4 lü daha iyi çıkar umarım
Ben basit manuellerinden almıştım daha önce ise yaramaz saniyodum ama ilk 1 2 gün sütüm gelmeyince hemen aldırdım eşime. bunda yine alicam. Bebek emdikçe ve sütü sağdıkça süt daha da cogaliyo. Kesinlikle alın kızlar. Bide göğüsler yara olunca arada sağıp vermek daha rahat oluyo.Kızlar su göğüs pompaları hakkındaki düşünceleriniz neler ise yarıyor mu gerekli mi ?
Hoşgeldinn inşallah sonuçların güzel çıkar Allah hepimize gönül ferahlığı versin gerçekten benim de 3. Bebiş ben ikili test falan yaptırıyorum hiç o stresi kaldıramam çünkü ama herkesin kendi fikri tabi.. Sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi inşallahHerkese merhaba,sağlıkla hepimiz bebeklerimizi kucagimiza alırız inşallah Benim 3. Gebeliğim supriz yumurta diyorum.Bu gebeliğim zor geçiyor ilk 3 ay migren atağı ,bulantı, halsizlik derken 12 haftada birden bire kanama yaşadım.Sebebi yok.Progestan ve iğne kullandım .Kanama geçti, bu sefer de 20 lik dişim ve dis etlerimin ağrısı başladı. Cerrahi çekim olmaliymis antibiyotik iciyorum.Agridan mahvoldum. Bu arada ikili testim kotu çıktı ense kalinligi 3.4 denildi. 25 şubatta amiyosentez yapılacak 18 şubatta kalbine detaylı bakılacak falan bir de bu stres var. Allah beterinden sakınsın diyip sabrediyoruz.Yüzde 60-70 erkek dedi ,doktor bakalım diğer çocuklarımda erkek hayırlısı artık Sağlıktan başka isteğim yok .Uzunca bi iç dökme oldu ,yazamadım sorunlarımdan dolayı ama okudum ara ara sizleri . Son olarak yaş 34 istanbuldayım.
Ben hiç kullanamadım ya canımı çok yakıyordu onunla sağamadım bir türlü ben de bıraktımBen basit manuellerinden almıştım daha önce ise yaramaz saniyodum ama ilk 1 2 gün sütüm gelmeyince hemen aldırdım eşime. bunda yine alicam. Bebek emdikçe ve sütü sağdıkça süt daha da cogaliyo. Kesinlikle alın kızlar. Bide göğüsler yara olunca arada sağıp vermek daha rahat oluyo.
Kızlar su göğüs pompaları hakkındaki düşünceleriniz neler ise yarıyor mu gerekli mi ?
Manuel ne almıştın canım markasını hatırlıyor musun bende almıştım ama hiç işe yaramamıştı üstelik çok yorucuydu sonra elektirikli aldık ama hatırlamıyorum verdim birilerine o zaman zaten çok sütüm yoktu belki o yüzden ben manuelden memnun kalmamıştımBen basit manuellerinden almıştım daha önce ise yaramaz saniyodum ama ilk 1 2 gün sütüm gelmeyince hemen aldırdım eşime. bunda yine alicam. Bebek emdikçe ve sütü sağdıkça süt daha da cogaliyo. Kesinlikle alın kızlar. Bide göğüsler yara olunca arada sağıp vermek daha rahat oluyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?