2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Sonuçlarınız için çok sevindim. Fetal dna'ya ne kadar ödediniz

Geçmiş olsun inşallah Sonuçlarınız temiz çıkar

bu vesileyle ikinci bebeginiz oldugunu ogrendim:) bittabi tetenozu da. sanırım bende yaptıracagım. yeni dogan kısmını bilmiyordum...

ne kadar ödediniz acaba? bir de dr mu yonlendirdi?

benim dr sayet ikilide(ki muhtemelen yastan dolayı cıkacak) risk cıkmaz ve detaylıda her sey yolundaysa bu testlere gerek duymuyorum dedi ama yasımdan dolayı acıkcası ara ara kafamı kurcalıyor bu konu. tedirgin oluyorum okudukca ve arastırdıkca.

hosgeldiniz, benimde ucuncu gebeliğim, benimkide supriz yumurta:) gecmis olsun yasadıgınız sorunlara. insallah amniyosentezden sonra ferahlarsınız. guzel haberlerinizi okumak dilegiyle,

sevgiler.

Aynen öyle nasılsa yattığın gibi kalkamıyorsun stres yapmayın bu konuyu bence çünkü uygun olmayan pozisyonda yatınca insan rahatsızlık hissedip uyanıyor ilk aylarda değil de göbüş büyüdükçe sırt üstü de yatamıyor insan zaten şimdilik tadını çıkarın yatmaların son aylarda yanlarınız uyuşacak aynı yere yatmaktan

Kızlar su göğüs pompaları hakkındaki düşünceleriniz neler ise yarıyor mu gerekli mi ?

İnşallah herşey yolunda eve dönersin çok geçmiş olsun sağlıkla kucağına al inşallah.. Gebelik heyecanı yaşarken böyle olumsuzluklar can sıkıcı olabiliyor ama pozitif düşünmek çok çok önemli.. Dualarımız sizinle

Kızlar su göğüs pompaları hakkındaki düşünceleriniz neler ise yarıyor mu gerekli mi ?
Ben basit manuellerinden almıştım daha önce ise yaramaz saniyodum ama ilk 1 2 gün sütüm gelmeyince hemen aldırdım eşime. bunda yine alicam. Bebek emdikçe ve sütü sağdıkça süt daha da cogaliyo. Kesinlikle alın kızlar. Bide göğüsler yara olunca arada sağıp vermek daha rahat oluyo.

Hoşgeldinn inşallah sonuçların güzel çıkar Allah hepimize gönül ferahlığı versin gerçekten benim de 3. Bebiş ben ikili test falan yaptırıyorum hiç o stresi kaldıramam çünkü ama herkesin kendi fikri tabi.. Sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi inşallah

Ben hiç kullanamadım ya canımı çok yakıyordu onunla sağamadım bir türlü ben de bıraktım

bence gerekli degil. yani belki hic sorun yasanmayacak, alacak bebek memeyi, sut bir kerede gelecek. iki bebegimde de hic ihtiyac duymadım masallah.

bir de su var; hastanelerde zaten steril elektrikli hastane tipi pompalar oluyor. buyuk olcude is goruyor ilk etapta. sayet emzirme sorunu olursa oyle alırım diye dusunuyorum, ekstra bir maliyet olarak goruyorum.

tabi işe geri donus durumu var, o kısmı dusunmedim bak:) onu da vakti gelince dusunurum:)

Manuel ne almıştın canım markasını hatırlıyor musun bende almıştım ama hiç işe yaramamıştı üstelik çok yorucuydu sonra elektirikli aldık ama hatırlamıyorum verdim birilerine o zaman zaten çok sütüm yoktu belki o yüzden ben manuelden memnun kalmamıştım

bende mem ucu yarası icin lansinoh onereyim. ciddi soyluyorum hayat kurtarıyor. dogumdan 1 ay once kullanmaya baslıyorsunuz ve her emzirmeden sonra. lila bir kutusu var. hic meme ucu yarası yasamadım desem abartmıs olmam. tabi bunu aventin gogus kalkanıyla beraber kullandım. krem de kalkan da odedigim rakamı hakkıyla verdi:)

bu gebeligimde de kesinlikle alacagım iki urun bunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…