Ben de dr.un verdiği vitamini gündüz içince çok midem bulanmıştı kusacak gibi olmuştum.. o yüzden geceleri yatmadan önce içiyorum. Bir kez gece içmeyi unutmuşum ertesi gün kahvaltıdan sonra içtim, gün boyunca midem kazındı sürekli acıktım, doymadım resmen. Benim icin çok tehlikeli bi durumbana da demir hapi ve decavit verdi doktorum. demir hapini ac karna gunde 1 defa yut dedi dun sabah işe giderken ictim ama ictigime bin pisman oldum hamilelik boyunca hic kusmayan mide bulantisi yasamayan ben 3 kere kustum ne yediysem cikti ictigim su bile midemde kalmadi bi daha da kullanmadim cuma gunu doktora gitigimde konusacagim
Merhaba
Benim ablam doktor. Ona sordum bu aşıyı ben. 2 yıl önce kedi tırmaladı beni o zaman aşı yapmışlardı tetanoz ve kuduz aşıları. Bu aşı 5 yıl koruyor bu yüzden aşı olmak istememiştim. Ancak ablamın dediğine göre bu aşı bebeği yeni doğan tetanozu adı verilen bir hastalıktan korumak için de işe yarıyormuş. Bebeğin kordonu kesilirken bu mikrop bir şekilde gelirse bebek bu aşı sayesinde hasta olmuyor dedi. Ben de kendim bağışık olduğum halde yaptırmaya karar verdim. Bu arada oğlumda yapılmamıştı bana aşı. Onda da bir sorun yaşamadık çok şükür ama bu bilgiyi alınca şimdi yaptırmazsam içim rahat etmez.
bel ve kasik agrim cok canim. yoksa baska sikintim yok. ilaclari veriyorlar 3-4saat hastanede kaliyrm sonra eve. oglum var maglum
Çok sukur gozunaydin nekadat odedin canim testeBu arada kızlar ben yaşımdan dolayı doktor önerdiği için fetal DNA testi yaptırmıştım. Almanya da yapılan testten. Bu gün sonuçlar geldi ve temiz çıktı. Cinsiyet yazmıyorlarmış prensip olarak. Keşke yazsalardı diye düşündüm. Hayırlısı bakalım allah hepimize sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin. İkili testte riskim yüksek çıkmamış ama ben sonucu beklemeden vermiştim DNA testini de. İkili testte içi rahat etmeyenler bu testten yaptırabilirsiniz. Sonuç raporunda olasılık değil doğrudan bulgu vardır ya da yoktur şeklinde yazıyor. Güvenirliği de tatmin edici. Şüphe ile günlerimi geçirmek istemediğim için yaptırdım ben.
Yaaau meger yuzustu yatmak ne buyuk ayricalikmis nasil ozledim yastiga sarilmayiDönme dolap gibi döndüğüm için gece boyu fark etmiyor ne yana yattığım duzgun uyuyamiyorum artik ama yüz üstü yatmamaya çalışıyorum
Ahh sorma canım bende öyle bazen fark etmiyorum uykuda üstü döndüğünü karnımın ağrıdığını hissedip uyanıyorum kendi kendime diyom aynı senin gibi diyorum ne güzel birşeymiş istediğin şekil uyuyabilmek biran önce doğsalar da eskisi gibi uyusam diyorum devrimiz döndü resmenYaaau meger yuzustu yatmak ne buyuk ayricalikmis nasil ozledim yastiga sarilmayi
Bizim doğum tarihlerimiz aynıGünaydınlar mutlu sabahlar herkese
İştah açılması yaşadığım bir dönemdeyim, Allah sonumu hayır etsin
Bugün artık 12+0 olduk, bebeğim nektarin büyüklüğünde imiş
Bilgilerinizi yazar mısınızadmin pisay beni de listeye ekler misiniz
Ilk hamileliğimdeKızlar selam
Belki daha erken ama bu tetenoz aşısı hakkında ne düşünüyorsunuz. Benim duyduğum ve beni tedirgin eden kısımlar var ciddi sonuçlar doğurması 40 derece ateş kolda şişkinlik özellikle ikinci doz da oluyormuş
tecrübeli arkadaşlar bilgilendirebilir mi?
Ayrıca yurt dışında bu aşının vurulmadığı da söyleniyor ben kararsızım şimdiden kafam bulandı birde sanırım hastane ortamının strelizasyonuna önlem olarak vuruluyormuş yani hastaneye güvenirsek gerek kalmaz mı
Pisay benide eklermisin son adet tarihi 15 kasım.35 yaşına girdim tahmini doğum tarihi 22 ağustos cinsiyet henüz belli değil ikinci çocuğumu bekliyorum hayirlisiylaBilgilerinizi yazar mısınız
Çok teşekkür ederim 2400 peşin ödedim taksitle 2500 olur demişlerdi.Çok sukur gozunaydin nekadat odedin canim teste
ne kadar ödediniz acaba? bir de dr mu yonlendirdi?
benim dr sayet ikilide(ki muhtemelen yastan dolayı cıkacak) risk cıkmaz ve detaylıda her sey yolundaysa bu testlere gerek duymuyorum dedi ama yasımdan dolayı acıkcası ara ara kafamı kurcalıyor bu konu. tedirgin oluyorum okudukca ve arastırdıkca.
Nasıl nerden kiralanıyorGöğüs pompasından bahsetmişsiniz..ilk doğumum da sütüm geç gelmeye başladı oğlum sarılık oldu bi gece hastanede yattık ve küvezde mavi ışık aldık 24 saat boyunca..o zaman hastanede sütümü sağmıştık ne derecede geliyor diye..bebekler doğduklarında çok çabuk yoruluyorlar ve dolayısıyla süt de hemen gelmiyor ben o yüzden tavsiye ederim..hastane tipi olanlardan kiralamıştım ben 1 aylığına gerçekten ise yarıyor emzirmedigim sürede hep sağardım sütümü damarlar açılsın diye..allah nasip ederse bunda da doğumdan önce kiralamayı düşünüyorum hem daha uygun oluyor hemde hastane tipi olduğundan çok kullanışlı ve en önemlisi acısız.birde size tavsiyem ister normal ister sezeryan doğum olsun ilk bir kaç gün günde bir iki kere bebeğinizle mama verin en düşük cc de verseniz yeterli..süt hemen gelmiyor ve bu yüzden sarılık olunuyor..oğlumda hemşire bebeğin ağlamayıp uyuyorsa karnı doyuyordur dedi bize bizde ona aldanıp vermedik mama meğer kuzum açlıktan sarılık olmuş ondan uyuyormuş hep
bu vesileyle ikinci bebeginiz oldugunu ogrendim:) bittabi tetenozu da. sanırım bende yaptıracagım. yeni dogan kısmını bilmiyordum...
bu vesileyle ikinci bebeginiz oldugunu ogrendim:) bittabi tetenozu da. sanırım bende yaptıracagım. yeni dogan kısmını bilmiyordum...
Teşekkür ederim:) 2400 peşin pazarlık ile ödedimSonuçlarınız için çok sevindim. Fetal dna'ya ne kadar ödediniz
Yaş 33, Son adt 02.11.2018, doğum tarih 09.08.2019 ,cinsiyet kız, 2. Bebek , Bursa, başlangıç kilosu 56 teşekkür ederim :)Bilgilerinizi yazar mısınız
bel ve kasik agrim cok canim. yoksa baska sikintim yok. ilaclari veriyorlar 3-4saat hastanede kaliyrm sonra eve. oglum var maglum
Bana doğum yaptığım hastaneden tesadüfen broşür vermişler di istanbul-anadolu canım.istanbuldayim ben bakırköyden kiraladım.Nasıl nerden kiralanıyor
Bilgi için teşekkür ederimBana doğum yaptığım hastaneden tesadüfen broşür vermişler di istanbul-anadolu canım.istanbuldayim ben bakırköyden kiraladım.
Wee baby nin sarı kapaklısiydi benim göğüslerim çok acıdığı için o bana daha rahat geliyodu emzirmekten. Eşim e bebekten onu bulup almış fena değildi. şimdi kendim daha iyi bi marka bakıcam ama yine manuel alırım.Manuel ne almıştın canım markasını hatırlıyor musun bende almıştım ama hiç işe yaramamıştı üstelik çok yorucuydu sonra elektirikli aldık ama hatırlamıyorum verdim birilerine o zaman zaten çok sütüm yoktu belki o yüzden ben manuelden memnun kalmamıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?