2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ben de dr.un verdiği vitamini gündüz içince çok midem bulanmıştı kusacak gibi olmuştum.. o yüzden geceleri yatmadan önce içiyorum. Bir kez gece içmeyi unutmuşum ertesi gün kahvaltıdan sonra içtim, gün boyunca midem kazındı sürekli acıktım, doymadım resmen. Benim icin çok tehlikeli bi durum gece icmeye devam..

Ben de kararsızdım aşı konusunda ama dediğin gibi bebek Doğumda mikrop kaparsa aşı yaptırmadığım için pişman olabilirim..

bel ve kasik agrim cok canim. yoksa baska sikintim yok. ilaclari veriyorlar 3-4saat hastanede kaliyrm sonra eve. oglum var maglum

Çok geçmiş olsun canım; çabucak normale dönersin umarım

Çok sukur gozunaydin nekadat odedin canim teste

Yaaau meger yuzustu yatmak ne buyuk ayricalikmis nasil ozledim yastiga sarilmayi
Ahh sorma canım bende öyle bazen fark etmiyorum uykuda üstü döndüğünü karnımın ağrıdığını hissedip uyanıyorum kendi kendime diyom aynı senin gibi diyorum ne güzel birşeymiş istediğin şekil uyuyabilmek biran önce doğsalar da eskisi gibi uyusam diyorum devrimiz döndü resmen

Ilk hamileliğimde
Bilgilerinizi yazar mısınız
Pisay benide eklermisin son adet tarihi 15 kasım.35 yaşına girdim tahmini doğum tarihi 22 ağustos cinsiyet henüz belli değil ikinci çocuğumu bekliyorum hayirlisiyla

Göğüs pompasından bahsetmişsiniz..ilk doğumum da sütüm geç gelmeye başladı oğlum sarılık oldu bi gece hastanede yattık ve küvezde mavi ışık aldık 24 saat boyunca..o zaman hastanede sütümü sağmıştık ne derecede geliyor diye..bebekler doğduklarında çok çabuk yoruluyorlar ve dolayısıyla süt de hemen gelmiyor ben o yüzden tavsiye ederim..hastane tipi olanlardan kiralamıştım ben 1 aylığına gerçekten ise yarıyor emzirmedigim sürede hep sağardım sütümü damarlar açılsın diye..allah nasip ederse bunda da doğumdan önce kiralamayı düşünüyorum hem daha uygun oluyor hemde hastane tipi olduğundan çok kullanışlı ve en önemlisi acısız.birde size tavsiyem ister normal ister sezeryan doğum olsun ilk bir kaç gün günde bir iki kere bebeğinizle mama verin en düşük cc de verseniz yeterli..süt hemen gelmiyor ve bu yüzden sarılık olunuyor..oğlumda hemşire bebeğin ağlamayıp uyuyorsa karnı doyuyordur dedi bize bizde ona aldanıp vermedik mama meğer kuzum açlıktan sarılık olmuş ondan uyuyormuş hep

Doktor aklında şüphe kalmasın istersen yaptır dedi. Başka bir doktor da öyle demişti. Önce ikili testi bekleyelim dedik sonrA da ikili illaki yaş 40 olduğundan riskli çıkacak yaptıralım hemen dedik. 2400 peşin anlaştık. Pazarlık yapılıyor 3000 demişlerdi. O arada ikili de çok riski çıkmadı ama eşim de kafamız rahat olsun istedik. Prena testin her şeye bakılanını yaptırdık. Huzursuz oluyorsan öneririm çünkü kafamızda kurup kurup durunca hiç geçmiyor günler. Allah korusun tabiki hepimizin bebişlerini

Nasıl nerden kiralanıyor

bu vesileyle ikinci bebeginiz oldugunu ogrendim:) bittabi tetenozu da. sanırım bende yaptıracagım. yeni dogan kısmını bilmiyordum...
bu vesileyle ikinci bebeginiz oldugunu ogrendim:) bittabi tetenozu da. sanırım bende yaptıracagım. yeni dogan kısmını bilmiyordum...

Evet ikinci çocuk ama oğlum 12 ye girmek üzere. Yani unutmuşum gebeliği :)) Aşıyı da bence de yaptırın allah korusun bebişlerimizi. Doktor kontrolün umarım çok iyi geçer. Güzel haberleri bekliyorum buradan sevgiler

Wee baby nin sarı kapaklısiydi benim göğüslerim çok acıdığı için o bana daha rahat geliyodu emzirmekten. Eşim e bebekten onu bulup almış fena değildi. şimdi kendim daha iyi bi marka bakıcam ama yine manuel alırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…