bende mem ucu yarası icin lansinoh onereyim. ciddi soyluyorum hayat kurtarıyor. dogumdan 1 ay once kullanmaya baslıyorsunuz ve her emzirmeden sonra. lila bir kutusu var. hic meme ucu yarası yasamadım desem abartmıs olmam. tabi bunu aventin gogus kalkanıyla beraber kullandım. krem de kalkan da odedigim rakamı hakkıyla verdi:)
bu gebeligimde de kesinlikle alacagım iki urun bunlar.
sadece bebek emmezzse vs diye dusunmeyin. ben sezeryan oldum odaya geld sut hemen geldi. oglumda cok guzel emdi. bendeki sorun sutum asiriydi. asiri olmadj memede ciddi agri yapiyor. onu bosaltmak icin kullandim. arkadasimdan aldigim makineydi. elektrikli idi.
bir de Allah korusun annenin ilac almasi gerekir bisi olur, sut veremez, o zaman bebege sagilan sut takviye edilebilir.
Gözünüz aydın. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Yaşınız kaç ki. En yaşlı ben olduğumu zannediyordum da. Gerçi itirazım yok tabi isterseniz tacı tahtı size bırakırım da
Göğüs pompasından bahsetmişsiniz..ilk doğumum da sütüm geç gelmeye başladı oğlum sarılık oldu bi gece hastanede yattık ve küvezde mavi ışık aldık 24 saat boyunca..o zaman hastanede sütümü sağmıştık ne derecede geliyor diye..bebekler doğduklarında çok çabuk yoruluyorlar ve dolayısıyla süt de hemen gelmiyor ben o yüzden tavsiye ederim..hastane tipi olanlardan kiralamıştım ben 1 aylığına gerçekten ise yarıyor emzirmedigim sürede hep sağardım sütümü damarlar açılsın diye..allah nasip ederse bunda da doğumdan önce kiralamayı düşünüyorum hem daha uygun oluyor hemde hastane tipi olduğundan çok kullanışlı ve en önemlisi acısız.birde size tavsiyem ister normal ister sezeryan doğum olsun ilk bir kaç gün günde bir iki kere bebeğinizle mama verin en düşük cc de verseniz yeterli..süt hemen gelmiyor ve bu yüzden sarılık olunuyor..oğlumda hemşire bebeğin ağlamayıp uyuyorsa karnı doyuyordur dedi bize bizde ona aldanıp vermedik mama meğer kuzum açlıktan sarılık olmuş ondan uyuyormuş hep
benim de kızım ilk başta pek ememedi. ilk bebek ve sezeryan da olunca ben de emzirmeyi pek beceremedim galiba :) o yüzden hastanede bir iki defa şırıngayla mama vermelerini istedim ve kızım hiç sarılık olmadı.
pompa da gerçekten damarların açılmasını sağlıyor. ilk 2 - 3 gün sadece tek göğsümden emdi. diğerinden ememedi.ee öyle olunca süt gelmedi. gelmeyince emmedi falan :) kısır döngüye dönmeden o göğsü pompayla sağdım. damarlar açıldı ve sonra emmede hiç sorun yaşamadım.
benim de kızım ilk başta pek ememedi. ilk bebek ve sezeryan da olunca ben de emzirmeyi pek beceremedim galiba :) o yüzden hastanede bir iki defa şırıngayla mama vermelerini istedim ve kızım hiç sarılık olmadı.
pompa da gerçekten damarların açılmasını sağlıyor. ilk 2 - 3 gün sadece tek göğsümden emdi. diğerinden ememedi.ee öyle olunca süt gelmedi. gelmeyince emmedi falan :) kısır döngüye dönmeden o göğsü pompayla sağdım. damarlar açıldı ve sonra emmede hiç sorun yaşamadım.
Bu sefer doguma giderken mama alıp öyle gidicem bazı hemşireler vermiyor çünkü sen sansliymissin.kendim oda da hazırlar veririm çocuğuma.. alt tarafı kaynamış su lazım onu da evden giderken hazırlar götürürüm termosla
Bu sefer doguma giderken mama alıp öyle gidicem bazı hemşireler vermiyor çünkü sen sansliymissin.kendim oda da hazırlar veririm çocuğuma.. alt tarafı kaynamış su lazım onu da evden giderken hazırlar götürürüm termosla
Sen gerek kalmaz diye düşünme canım.. etrafa da kulaklarını tika.cok bilmiş insan lar vardır çünkü aa mama mi veriyorsun sütun mu gelmiyor gibi laflar..malesef %80.90 kişinin sütünün tam anlamıyla gelmesi bir kaç günü buluyor.o süre içinde mama almasının hiç bir sıkıntısı yok..mamaya alışır emmez diye düşünme öyle birşey olmaz bir kaç defadan.ver mamayı kafan rahat olsun
Sen gerek kalmaz diye düşünme canım.. etrafa da kulaklarını tika.cok bilmiş insan lar vardır çünkü aa mama mi veriyorsun sütun mu gelmiyor gibi laflar..malesef %80.90 kişinin sütünün tam anlamıyla gelmesi bir kaç günü buluyor.o süre içinde mama almasının hiç bir sıkıntısı yok..mamaya alışır emmez diye düşünme öyle birşey olmaz bir kaç defadan.ver mamayı kafan rahat olsun
Biz haftasonu e bebek indiriminde iken araştırarak Philips Avent in elektrikli olanına karar verip aldık.
İlk aldığımız ürün oldu böylece.
Çalışan anneler için şart olduğunu düşünüyorum.
Doktor aklında şüphe kalmasın istersen yaptır dedi. Başka bir doktor da öyle demişti. Önce ikili testi bekleyelim dedik sonrA da ikili illaki yaş 40 olduğundan riskli çıkacak yaptıralım hemen dedik. 2400 peşin anlaştık. Pazarlık yapılıyor 3000 demişlerdi. O arada ikili de çok riski çıkmadı ama eşim de kafamız rahat olsun istedik. Prena testin her şeye bakılanını yaptırdık. Huzursuz oluyorsan öneririm çünkü kafamızda kurup kurup durunca hiç geçmiyor günler. Allah korusun tabiki hepimizin bebişlerini
İnşallah bol süt ve iştahlı bebişlerle doğum sonrası rahat bir dönem geçiririz ben kullanmadım bu pompalardan ama elektrikli olanlar daha kullanışlıymış duyduğum kadarıyla manueller yorucu oluyo onu denedim hem de acıtıyo
İnşallah bol süt ve iştahlı bebişlerle doğum sonrası rahat bir dönem geçiririz ben kullanmadım bu pompalardan ama elektrikli olanlar daha kullanışlıymış duyduğum kadarıyla manueller yorucu oluyo onu denedim hem de acıtıyo