2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bende araştırıp onu almıştım doğumdan önce de kullandım ama hiç ise yaramadı malesef beni ayva çekirdeği kurtardı. Ama kalkan kesinlikle çok iyi.

Geçmiş olsun ya ağrıların geçer inşallah rahatlarsın hastane git gele de gerek kalmaz artık umarım

Ben de kararsızdım aşı konusunda ama dediğin gibi bebek Doğumda mikrop kaparsa aşı yaptırmadığım için pişman olabilirim..

Çok geçmiş olsun canım; çabucak normale dönersin umarım

Tekrar geçmiş olsun. Haydi bununla atlatacaksın bu sefer inşallah. Az kaldı.
tesekkur ederim amin. insallah son olur artik

gogus pompasi sormus arkadasim..

sadece bebek emmezzse vs diye dusunmeyin. ben sezeryan oldum odaya geld sut hemen geldi. oglumda cok guzel emdi. bendeki sorun sutum asiriydi. asiri olmadj memede ciddi agri yapiyor. onu bosaltmak icin kullandim. arkadasimdan aldigim makineydi. elektrikli idi.
bir de Allah korusun annenin ilac almasi gerekir bisi olur, sut veremez, o zaman bebege sagilan sut takviye edilebilir.

Gözünüz aydın. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Yaşınız kaç ki. En yaşlı ben olduğumu zannediyordum da. Gerçi itirazım yok tabi isterseniz tacı tahtı size bırakırım da
41 yaşıındayım canım :))) 42 de doğum yapmış olacağım... Ya sen kaç yasındasın ?

benim de kızım ilk başta pek ememedi. ilk bebek ve sezeryan da olunca ben de emzirmeyi pek beceremedim galiba :) o yüzden hastanede bir iki defa şırıngayla mama vermelerini istedim ve kızım hiç sarılık olmadı.
pompa da gerçekten damarların açılmasını sağlıyor. ilk 2 - 3 gün sadece tek göğsümden emdi. diğerinden ememedi.ee öyle olunca süt gelmedi. gelmeyince emmedi falan :) kısır döngüye dönmeden o göğsü pompayla sağdım. damarlar açıldı ve sonra emmede hiç sorun yaşamadım.

Bu sefer doguma giderken mama alıp öyle gidicem bazı hemşireler vermiyor çünkü sen sansliymissin.kendim oda da hazırlar veririm çocuğuma.. alt tarafı kaynamış su lazım onu da evden giderken hazırlar götürürüm termosla

evet banada bir kaç kişi öyle yapmamı tavsiye etti canım. inşallah gerek kalmaz da

evet banada bir kaç kişi öyle yapmamı tavsiye etti canım. inşallah gerek kalmaz da
Sen gerek kalmaz diye düşünme canım.. etrafa da kulaklarını tika.cok bilmiş insan lar vardır çünkü aa mama mi veriyorsun sütun mu gelmiyor gibi laflar..malesef %80.90 kişinin sütünün tam anlamıyla gelmesi bir kaç günü buluyor.o süre içinde mama almasının hiç bir sıkıntısı yok..mamaya alışır emmez diye düşünme öyle birşey olmaz bir kaç defadan.ver mamayı kafan rahat olsun

Evet zaten dinlemicem kimseyi öyle diyenler illaki olcak hiç dikkate almıcam :)

Kızlar su göğüs pompaları hakkındaki düşünceleriniz neler ise yarıyor mu gerekli mi ?

Biz haftasonu e bebek indiriminde iken araştırarak Philips Avent in elektrikli olanına karar verip aldık.
İlk aldığımız ürün oldu böylece.
Çalışan anneler için şart olduğunu düşünüyorum.

Bizim doğum tarihlerimiz aynı

Evet aynı gün görünüyor

sanırım kafamın rahat olması adına bende gundeme alacagım bu kontrolde test isini. tesekkur ederim hem bilgilendirme hem de guzel dileklere

Ne alıcam kafam karıştı :) elektrikli mi manuel mi ? hangi marka ? göğüs kalkanı almalı mıyım :) almam gerekirse hangi marka :)

Ne alıcam kafam karıştı :) elektrikli mi manuel mi ? hangi marka ? göğüs kalkanı almalı mıyım :) almam gerekirse hangi marka :)
gogus kalkanj ben.de.ise.yaramadi hic. bosa almisim.
pompa elektrikli tavsye.ederim.ama.marka bilemiyrm suan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…