Ben kızım da elektronik almıştım doğum izninde bol bol süt biriktirdim ilk baslarda bebeğin emdiginden çok geliyor fazlasını sagip hem biriktirdim hem göğüslerim rahatladi
bence elektirikli al.dışarıda da kullanırım dersen manuel de düşünebilirsin ama elektrikli daha kullanışlı. onda da ses önemli.benim kullandığım gürültülüydü.bir taraftan bebeği emzirirken diğer tarafı sağıyordum diyenler var. benim kullandığımda böyle bişi mümkün değil :) yorumları incele öyle al derim. manuelle ilgili bişi diyemem çünkü ben manuelle bir kere denedim yapamadım :)
Kızlar bu arada KK'da başka bir konuda paylaşmıştı bir üye, Ina May'in doğuma hazırlık rehberi diye bir kitap önerilmişti. Ben kitabı aldım ve beğendim, ilk bölümde bol bol normal doğum hikayeleri paylaşılmış. Özellikle normal doğumdan korkan benim gibi hamileler için bence okumaya değer, doğuma ve o sancılara bakış açısını değiştiriyor
bende mem ucu yarası icin lansinoh onereyim. ciddi soyluyorum hayat kurtarıyor. dogumdan 1 ay once kullanmaya baslıyorsunuz ve her emzirmeden sonra. lila bir kutusu var. hic meme ucu yarası yasamadım desem abartmıs olmam. tabi bunu aventin gogus kalkanıyla beraber kullandım. krem de kalkan da odedigim rakamı hakkıyla verdi:)
bu gebeligimde de kesinlikle alacagım iki urun bunlar.
Bende lansinoh kullandım hiç fayda etmedi.
en son cerraha gittik
bepanten kullan dedi. 2 günde kanamada acıda bitti
ayva çekirdeği de kullandım ama o da fayda etmedi
merhaba gögüs kalkanı gerek dyarsan alırsın bence. süt sağma makinesi elektirikli lansinoh öneririm cift başlı olandan 5 dk da iki gösü,nü sağabilirisn özellikle çalışan annelere öneririm ilk hamileliğmde cok işime yaradı hala duruyor bu kezde onu kullanmayı düşünüyorum durumu iyiyse .
merhaba gögüs kalkanı gerek dyarsan alırsın bence. süt sağma makinesi elektirikli lansinoh öneririm cift başlı olandan 5 dk da iki gösü,nü sağabilirisn özellikle çalışan annelere öneririm ilk hamileliğmde cok işime yaradı hala duruyor bu kezde onu kullanmayı düşünüyorum durumu iyiyse .
bende mem ucu yarası icin lansinoh onereyim. ciddi soyluyorum hayat kurtarıyor. dogumdan 1 ay once kullanmaya baslıyorsunuz ve her emzirmeden sonra. lila bir kutusu var. hic meme ucu yarası yasamadım desem abartmıs olmam. tabi bunu aventin gogus kalkanıyla beraber kullandım. krem de kalkan da odedigim rakamı hakkıyla verdi:)
bu gebeligimde de kesinlikle alacagım iki urun bunlar.
Ay çok faydalı bilgiler. Ben de o krem hakkında araştırma yapıyordum. Ben de alıp kullanayım şöyle Doğum yaklaşınca. Oğlumda çok yara olmuştu yıllardır unutmuyorum acısını.
İnşallah herşey yolunda eve dönersin çok geçmiş olsun sağlıkla kucağına al inşallah.. Gebelik heyecanı yaşarken böyle olumsuzluklar can sıkıcı olabiliyor ama pozitif düşünmek çok çok önemli.. Dualarımız sizinle
Allah razi olsun canım şükür evime geldim yatiyorum tuvalet dışında kalkmam yasak bende yattığım yerden kizima battaniye örüyorum belki cok kanama yasadigim icin bilmiyorum ama icim rahat bebeğim sağlıklı birsekilde dunyaya gelecek diye hissediyorum insallah doğru hissediyorumdur
Ay çok faydalı bilgiler. Ben de o krem hakkında araştırma yapıyordum. Ben de alıp kullanayım şöyle Doğum yaklaşınca. Oğlumda çok yara olmuştu yıllardır unutmuyorum acısını.
Kızlar bu arada KK'da başka bir konuda paylaşmıştı bir üye, Ina May'in doğuma hazırlık rehberi diye bir kitap önerilmişti. Ben kitabı aldım ve beğendim, ilk bölümde bol bol normal doğum hikayeleri paylaşılmış. Özellikle normal doğumdan korkan benim gibi hamileler için bence okumaya değer, doğuma ve o sancılara bakış açısını değiştiriyor
kalkan : avent marka. ikili oluyor bu marka, ilki delikli, ikincisi deliksiz. meme ucu sutyene degmiyor ped isine gerek kalmıyor. meme ucu hava aldıgı icinde yara olmuyor. ustune ustluk biriken sutler de pekala bebise verilebilir.
pompa isinde ben işe donme kısmını hesaba katmadım yahu. ilk zaman degil de ilerleyen donem icin sanırım alınabilir. illa lazım olursa ilk donem kiralarım herhalde. arkadaslar cok guzel önerilerde bulunmuslar
kalkan : avent marka. ikili oluyor bu marka, ilki delikli, ikincisi deliksiz. meme ucu sutyene degmiyor ped isine gerek kalmıyor. meme ucu hava aldıgı icinde yara olmuyor. ustune ustluk biriken sutler de pekala bebise verilebilir.
pompa isinde ben işe donme kısmını hesaba katmadım yahu. ilk zaman degil de ilerleyen donem icin sanırım alınabilir. illa lazım olursa ilk donem kiralarım herhalde. arkadaslar cok guzel önerilerde bulunmuslar
ilk defa anne olacaklara naçizane tavsiyelerde bulunmak istiyorum. meme ucu çatlakları çok acı verici birşey özellikle bebek emerken ağladığımı bilirim.bende olmaz diye düşündüğümden niye öyle düşünmüşüm onuda anlamadım ben bir önlem almamıştım .bir krem aldı eşim çok işe yaradı lansion mu neydi öyle birşeydi.
benim sezaryen olmasına rağmen hemen sütüm geldi ama yinede oğlum sarılık oldu.şimdiki aklım olsa mamada verirdim .sütünüz gelmiyorsa yada yetmiyorsa mama vermicem diye diretmeyin .keşke benide doğru yönlendirenler olsaydı .ama her kafadan bir ses çıkıyor insan ne yapacağını şaşırıyor zaten lohusasın ama etraftakiler daha lohusa oluyor nedense