2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Anneler hisseder olumlu düşün dua ile inşallah geçecek bu günler de

Koy canin bakalim bizde. Şimdide banu ciftcinin haftalik yazilarina baktim 20. Haftaya kadar yatis cok onemli degil diyor kendisi

çok güldüm ya gerçekten çok haklısın herkes sizden çok lohusa oluyor.. Böyle bilen tek bir kişi olsa sadece insanın yanında çok iyi oluyor yoksa onlar da çatışıyor yok böyle olsun yok şöyle olmasın.. Acemiyken şaşırıyor baya insan..

ah canım neler yaşıyor insan lohusalık öyle birşeyki hormonlardan değişiyorsun.ben mesala bebeğime kimse dokunsun istemedim çok kıskandım .
eşimin akrabası kaldı yanımda onlarda 40 gün lohusa kadın yalnız kalmazmış.
şimdi annemden ve eşimden başka kimseyi istemiyorum yanımda.kısmey olursa inşallah ozamanlara gelirsek sadece annemin tecrübelerinden yararlanmak istiyorum inşallah

Evet en iyisi anneler candır insanın içini rahatlatıyor lar saolsun lar yaa

Annelik duygusu öyle birşey ki kucağınıza aldığınız an sanki yıllardır cocuk buyutmussunuz gibi tecrübeli oluyorsunuz bunu doğum yapan arkadaşlar bilirler..o yüzden ilk bebeği olacaklar hiç endişelenmeyin annelik öyle bir duygu ki kadınlara doğuştan verilmiş sanki..oğlumu büyütürken etrafımda yardım edecek kişiler olmasına rağmen kimseye ihtiyaç duymadım ne doğduğunda (tabi sezeryan olduğum için ilk 10 günü saymiyorum)nede büyütürken ek gıda ya geçişte bile hiç zorlanmadim şükürler olsun..ins bu seferde aynı şekilde olabilirim..tek cocuk hiç cocuk 2 cocuk çok cocuk demişler büyükler malum.

İkinci de çok daha tecrübeli ve sakin olacaksın ikinci de insan hem ilk olmanın verdiği stresi yaşamıyor hem de doya doya sevebiliyor insan o gücü buluyor kendinde Allah yardım ediyor her türlü sağlıkla gelsinler inşallah

Kızlar pantolonlarım ve diğer kıyafetlerim olmuyor. Kapalılar için nerden alışveriş yapabiliriz bi kaç bişey almam lazım

Lcw , defacto H&M baktım hiçbirinde yok. Setrems tarzı mağazalarda ikili takımlar var onlara mı baksak
Bende lcvden boru paça pantalon aldım çok rahat hamile olmadan önceki bedenimi aldım. Ama kot alamadım çünkü onun kalıbı bana daha dar geldi ve yoktu bir üst bedenim deneyemedim de. Bir de pijama aldım üst kısmı çıtçıtlı emzirme döneminde de kullanılabiliyor.
Onun dışında istanbulda olan arkadaşlar için hm yalnızca istanbul forum mağazasında hamile bölümü varmış (avrupa yakasında). Ya da İnternetten alabilirsiniz dediler. Aynı şekilde zaranın da sadece internet satışı var ben pantalon aldım ama hamile pantalonu gibi değil beli lastikli.
Üst kısmıma hep bol giyiyormuşum heralde sıkıntı yaşamıcam gibi görünüyor. Gömleklerimi kaldırdım sadece.
Ayrıca pentiden de hamile kilotlu çorabı aldım ama giyene kadar elbisemin arkası kapanmadı. Giyemedim yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…