2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar lcw dan ispanyol paça kot aldım 2 beden büyük şimdilik azıcık büyük geliyor ama katlıyorum üstü oluyor cokta rahat ettim karnimi agirtiyordu artik pantolonlarim başka da bulamadım ztn bulsam alcam ama

Cok rahat hamile külotları cnm aldım rahat ettim ama sutyen bulamadım kaplı emzirme sutyenlerinden istiyorum burda da hep penye onlarda dışardan belli olur diye istemiyorum
Evet hamile külotları çok kullanışlı oluyor ilk fırsatta alıcam batıyor benimkilerin beli.. böyle yumuşak telsiz olanlardan var avcılarda çamaşır mağazasında sütyen olarak onlar çok güzel onlardan almayı düşünüyorum hem penye değil

H&M de de var tavsiye ederim. Balensiz sütyen

Iyi aksamlar herkese

Arkadaslar ben cok fazla acikiyorum, hic doymuyorum. Aslinda besleyici degeri yuksek seyler yiyorum, protein, sebzeler vs. Yiyorum. Ekmek falan yemem. Acaba gebelik sekeri denen sey mi oldu da boyle oluyor? sizde de cok acikma oluyor mu

Bende çok sık acıkıyorum önceden iki öğün yeter di şimdi sürekli acıkıyorum tabiri caizse ağzım boş durmuyo duruncada midem bulanıyor ztn

Cok rahat hamile külotları cnm aldım rahat ettim ama sutyen bulamadım kaplı emzirme sutyenlerinden istiyorum burda da hep penye onlarda dışardan belli olur diye istemiyorum
E bebek te var canım siyah krem ve beyaz renkli desteksiz. Çokta uygun fiyatlı ben 2adet aldım pentelerden de 2adet aldım yine e bebekten

Vala acıkma bebişlerimiz büyüdükçe artarak devam edecek hele son aylarda gece bile acıkıyor insan.. Aynen acıktıkça sağlıklı besinleri yemekten zarar gelmez ama işte tatlı hamur işi falan düşman onlar uzak durmak lazım ama kendini tutabilene bravo ben bugün Bi tabak mantı gömdüm yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…