2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Seninle yakın oturuyoruz sayılırız sanırım nerdesin

Evet acikmamiz normal mantıken, ama bu kadar cok olunca ve hic doymayinca gebelik sekeri mi acaba diyorum :/ o da aklima geliyor. Insallah degildir.. surekli bisey yeme ihtiyaci duyuyorum.. hamur isi, tatli hic pisirmiyorum. Pisirsem dayanamaz hepsini yerim ama ozellikle yapmiyorum. Saglikli yedigim seyler de iyice doyurmuyor acikcasi .. sonuc : surekli aç bir anne

Benim 3. Ay sonu bi açıldı iştah fena şimdilik 2 kilo aldım bakalım ne olacak
Ben hala başlangıç kiloma ulaşmadım 63.5 le baslamistim şimdi 62 yim yiyom yiyom 1 kilo almışım bazen de diyom acaba yediklerim bebeklere yetmiyor mu ki kilo almiyom ama ote yandan daha küçükler aklimda deli sorular artık pimpiriklenmede dibi görüyorum karnıma bakıp niye büyümüyor bebeklere bisi mi oldu diye evhamlandigimda oluyor tam delilik halleri ben kilodan bu konuya nasıl geçtim bilmiyorum

Hepinize günaydın
Kızlar ben hala yiyemiyorum doğru dürüst. Her bir şeyin kokusu tadı hala kötü. Midem açlıktan da bulanıyor. Ağzım boş kalınca o acı tat oluyor dilimde akşama kadar o gitsin diye Sakız’la geziyorum. Çenem ağrıyor Sakız’dan yanio kadar ki. Aramızda kalsın :)) derste bile şöyle yanağımın arasına sıkıştırıp gizleyerek ağzımda tutuyorum. Çocuklar anlıyorsa ayıp oluyordur ama napabilirim. Zaten kilom da fazla (66ile başladım) iştahımın açılmaması iyi ama besin alamamam kötü oluyor.
Bu arada kıyafetler alınmaya başlanmış bakıyorum. Güle güle kullanın. Benim beli lastikli gibi tayt pantolonlar kurtarıcı oluyor şimdilik. Bakalım mağazaların kokusuna tahammül edebildiğimde :)) ben de bakarım bir kaç şey.
Bu arada ben bebişin hareketlerini hissediyorum sanki 2 haftadır. Böyle hep sağda pıt pıt çok hafif bir his özellikle yatarken. Ama net ve güçlü değil ya emin de olamıyorum henüz. Hepinize mutlu günler

Keşke benim de iştahım açılsa ağzımın tadı gelse ne yesem saman gibi yemem gerektiğini bilmesem hiç yemem öyle bir haldeyim. Ben de o midemin dipsiz kuyu gibi olacağı günleri özlemle bekliyorum

Cok rahat hamile külotları cnm aldım rahat ettim ama sutyen bulamadım kaplı emzirme sutyenlerinden istiyorum burda da hep penye onlarda dışardan belli olur diye istemiyorum
penye olanların içine göğüs pedi koyabilirsiniz. hem ilk zamanlarda süt akıyor hem de dışarıdan belli olmaz.

Ben iki hamileliğimde de erkenden hissettim hareket ettiklerini bakalım bu ne zamn başlayacak tekmelemeye o kadar güzel Bi his ki doğumdan özlüyordum o hissi
yaaa evet ben de çok özlüyordum. şimdi de heyecanla bekliyorum ne zaman hareket edecek diye.

Bende çok sık acıkıyorum önceden iki öğün yeter di şimdi sürekli acıkıyorum tabiri caizse ağzım boş durmuyo duruncada midem bulanıyor ztn
aynen benim de çok acıkmamam gerek. acıkınca midem bulanıyor çıkarıyorum.

Keşke benim de iştahım açılsa ağzımın tadı gelse ne yesem saman gibi yemem gerektiğini bilmesem hiç yemem öyle bir haldeyim. Ben de o midemin dipsiz kuyu gibi olacağı günleri özlemle bekliyorum

Evet malesef oyle oluyor agizda cok degisik bir tat var hep. Bu arada gercektn uzuluyorum bisey yiyemeyip surekli cikaranlara o his cok.kotu Allah yardim etsin , insallah istahlari acilir rahat gecirir herkes

Cok rahat hamile külotları cnm aldım rahat ettim ama sutyen bulamadım kaplı emzirme sutyenlerinden istiyorum burda da hep penye onlarda dışardan belli olur diye istemiyorum
ben pentiden sporcu camasiri aldim. icine de belli etmesin diye emzirme pedlerinden koyuyorum. daha kaplilari cok tavsiye etmem. hem mideye baski yapip sizi daraltabilir hem de gogusler sut dolunca bedeb degisiyor. soyle diyim, benim tam 3 beden buyumustu oglumda... Montofon inegi diyorlardi bana.

korkma normal. benim migdemde fil var resmen. bebeklere artik sadece kanimiz yetmiyor maglum 12 hafta bitti. artik daha cok besin gerekiyor onlara.

oh yarasin.

dertlenme seker. emin ol son aylara dogru o karnin kocamannnnn olacak ikiz gebe gormustum cunku. ciddi buyuyor gobekleri.

gunaydin. hastenede 4.cu gun bakalim. yarin son ama umarim enf artik temizlenmistir. oglum kucuk oldugu icin gece evimdeyim sukur. her gun git gel yapmak da yoruyormus insani.
tum hastanedeki arkadaslarima acil sifa dilerim.
Gerisine de guzel bir gun

cok geçmiş olsun umarım bir an önce atlatırsın artık enfeksiyonu hamileliğin kalanını rahat gecirirsin.

Geçmiş olsun canım benim de 3. Günüm çok zor annem yanimda ailemde burda gelip gdyrlar ama aşırı sıkıldım. Sadece serum ye yat öğleden sonra da dersim var çıkmak istyrm ;(

gunaydın,
calısan arkadaslarıma iyi mesailer.

yarınki dr randevum bu aksamustune alınmıs. dr'um yarın izin kullanacakmıs, sekreteri aradı. apar topar organize oldum. ikili test olacak bugun. guzel dualarınıza enerjilerinize talibim. hayırlısı bakalım.

sevgiler.

cok cok gecmis olsun, bununla bitsin gitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…