2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Benimki 2li testten sonra şu zaman gel demedi valla bir ay sonra giderim diye düşünmüştüm bende. Ay birde dopler mi var o ne ki
evet canım birde doppler var onuda atlatırsak inşallah rahatlarız.inşallah birsorun çıkmaz .

bende metro hastanesine gidiyorum canım.
bende doktorumdan çok memnunum.ilk doğumumuda yaptırmıştı çok memnun kalmıştım.yaza doğru yazlık yeni doğan takımları gelir bende araştırma yapmaya başlarım .ben daha cinsiyetini bile öğrenemedim dün ipe geçirilmiş yüzük tuttular karnımda daire çizdi yani kızım olacak dediler.kısmet bakalım hayırlısı olsun .

Bebeğin kan akımına bakıcak galiba canım.Benim 12+5de detaylı bakılmıştı.Siyah beyaz renkli ultrason şükür bir sorun çıkmadı.Ters akım var mi diye bakıcak galiba.
ücret aldılarmı canım ben özele gidiyorumda bu dopplerler biraz pahalı diye hatırlıyorum sanki .

%80 inimiz yaptırdı ve çoğu kişinin cinsiyet tahmini oldu canım. hatta bazılarının kesin dedi doktorları:)

Süper :) Herkesin erkek mi çıktı çoğu yorum da erkek yazan gördüm :) . Çin takvimine bakıp tutan veya tersi tutan oldu mu çok merak ettim

Kilo almadan mı çatlak oluştu canım kilo alınca oluyor diye biliyodum bende

Denizin pisligini civasini temizleyen bir şey faydalı mii onu yazan midye severler baskanidir bence.

Bende midye severim ama ben yasak diye biliyorum aşırı cıva olduğundan.. hatta ilk hamileliğimde dr sormuştum bi tane bari yiyim diye oda bana asla hayır demisti

Ben yaptırdım canım. Erkeğe benziyor dedi ama emin olmak için 3 marttaki randevumu bekliyorum.

Tahminleri genelde tutyormuş. bende bir hafta sonra gidicem nasipse 2 li tarama için . gönlümden kız geçiyor tabi en önemlisi sağlıklı olması

Benim doktorumun yasaklar listesinde midye canım

Kızlar merhaba. Bugün doktor kontrolümüz vardı. 12+6 olmuşuz. Ense kalınlığı 1,1 dedi. Burun kemiğine düzgün dedi. Kan testi istemedim zaten. Artık cleksane bırakabilirsin tıbbi açıdan bir sıkıntı yok dedi ama benim içim rahat etmez ki dedim 1 ay daha kullan o zaman 20 hafta gibi keselim dedi. Pıhtılaşman çok düşük kullanmasan da olur dedi. Multivitamin verdi. Folik asidi kesti. Ve cinsiyeti de söyledi bizde gördük, rabbim bana bir erkek daha nasip etti çok şükür sağlıkla gelsin hepimizin yavrusu. Oğlum baştan biraz üzüldü ben kız istiyordum falan dedi. Alışır zamanla Çin takviminde erkek diyordu tuttu benim.

Ben profa gidiyorum canım o yüzden muayene ücretim yüksek ztn ayda 350tl .Başka bir ücret ödemedim.Bebeğin beyni,kalbi v göbek kordonunda ki kan akımını ölçüyorlar.Bebekle ilgili bir çok şey hakkında bilgi sahibi olmaya yarıyor bu ultrason.İnşAllah senin de iyi çıkar sonuç.Özelse farklı bir ücret ödetmezler herlde.

Tahminleri genelde tutyormuş. bende bir hafta sonra gidicem nasipse 2 li tarama için . gönlümden kız geçiyor tabi en önemlisi sağlıklı olması
benim tutmadı canım tabi değişmezse:) erkek çıktı çin takviminde ama doktor kıza benzio dedi:) allah gönlüne göre versin inşallah:)

benim tutmadı canım tabi değişmezse:) erkek çıktı çin takviminde ama doktor kıza benzio dedi:) allah gönlüne göre versin inşallah:)
Benim de tutmadı çin takvimi. Takvimde kız çıkmıştı doktor erkek gibi dedi. Sağlıklı olsunlar tabi ama insan meraklanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…