2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Benim de eskiye göre baya ağrısı azaldı hafif yumuşadı.Gebelik takvimin de bu ayda göğüs ağrısı sertliği azalıyor yazıyordu canım.Gönlünü ferah tut.
Canim cok sagol rahatladım sabah hastaneye gidelim dedim eşime sonra vazgeçtim boyle herseyde doktora koşarsan 5 ay bitmez diye düşündüm göğüs uclarimi sıkınca acıyor demekki normalmis doktorda kanama olmazsa gelmene gerek yok demisti

kızlar benim doktorum 3 boyutlu renkli doppler istedi 2 hafta sonraya yani 16 haftalık olacak .sizinkinler istedimi nezamana istedi benim bildiğim 20. haftada yapılıyor

Kizlar az once acik kahverengi bir kanamam oldu ilk kez oldu cok korktum napmaliyim bilemedim hastaneye gitmeli miyim sizce? cok üzgünüm....

Kizlar göğüs hassasiyeti ve şişliği kaybolup göğüsü yumusayan var mi varsa ne zaman oldu yasadigim sey normal mi acaba?
Canım benim hassasiyet şişkinlik gitmişti ama son iki gündür yine başladı. Şuan bile elimi dokundurduğumda sızlıyor.

Canım benim hassasiyet şişkinlik gitmişti ama son iki gündür yine başladı. Şuan bile elimi dokundurduğumda sızlıyor.
Benimde sanki adet olduktan sonra sertligi gider ya yumusar aynen oyle ama uclari cok acıyor kahverengi akintimda hala bitmedi 3 gündür sürüyor o korkuttu beni

Benimde sanki adet olduktan sonra sertligi gider ya yumusar aynen oyle ama uclari cok acıyor kahverengi akintimda hala bitmedi 3 gündür sürüyor o korkuttu beni
Akıntınla alakalı olduğunu sanmıyorum canım endişe etme. Bendede acı var 2 gündür göğüslerimde. Vücudumuzun verdiği her reaksiyonda endişeye kapılıyoruz hepimiz çok haklısın ama biraz relax olmak lazım bebişleride kötü etkiliyoruz bu stresle. Rabbim cümlemizin yardımcısı olsun

Benimde gögüslerim hamile olduğumu öğrendiğim zaman muhtemelen 4haftalıktı büyümeye başladı. Hala daha büyüyor ve alt üst heryeri çatladı malesef pespembe duruyorlar. Ve normaldede gögüslerim küçük değildi ama özellikle bir tanesi kafam kadar neredeyse annem daha büyür diyor birde doğurunca iyice sütten büyür diyor. Karnım da inanılmaz büyüdü iç karnım dar galiba. Geçen kv ben bu karınla doğurmuştum dedi düşünün büyüklüğünü. Bel yanlarımda çatlaklar oldu bile. Fakat bunca büyümeye rağmen hiç kilo almadım hala aynı kilodayım. Fakat yüzüklerim olmuyor pek. Ödem yaptı vücüt herhalde

kızlar benim doktorum 3 boyutlu renkli doppler istedi 2 hafta sonraya yani 16 haftalık olacak .sizinkinler istedimi nezamana istedi benim bildiğim 20. haftada yapılıyor
Benimki 2li testten sonra şu zaman gel demedi valla bir ay sonra giderim diye düşünmüştüm bende. Ay birde dopler mi var o ne ki

Bende zararlı diye okudum bazı balıklarla birlikte onunda yenmemesi gerektiğini. Bende bayılırım ama hiç canım çekmedi toksindim de galiba

Merhaba,

Ceyhanliyim ve ceyhanda yaşıyorum Dr a Osmaniye ye gidiyorum çok gezdim ceyhanda ve Adana da dr ama şuan ki dr umdan memnunum
Evet sıcaklar benimde gozumu korkutuyor hayırlısı olur inşallah ben şuan kara kara bebeğe ne almaliym derdindeyim sicaklar da sadece citcitli body ve çorap sanırım ben ağustosun sonunda yapcam dogumu

Kızlar hangi hastanede doğum yapacaksınız, ilk mesaja onları da mı eklesek. Böylece aldığımız fiyatları da paylaşabiliriz.
Mesela ben İstanbul Anadolu yakası için bebek yoğun bakımı iyi olan, düzgün ve fiyatları uçuk olmayan bir özel hastane arıyorum. Sizlerde fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

Bebeğin kan akımına bakıcak galiba canım.Benim 12+5de detaylı bakılmıştı.Siyah beyaz renkli ultrason şükür bir sorun çıkmadı.Ters akım var mi diye bakıcak galiba.

Medilife öneririm anadolu yakasında bar mı bilmiyorum

Medikal park Florya’da Doğum yapacağım bende inşallah. Doğum ücreti benim çalıştığım kurumla anlaşmalı olduğu için epey uygun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…