2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
evet sağlıklı olsunlar tabi ama alışvriş yapmak istio insan:) bi dahaki aya netleşir dedi.
Aynen mart başı randevum var. Tok karna gel çikolata vs ye cinsiyeti kesinleştirelim artık dedi. Son 2 kontrolde erkek dedi gerçi değişmez diye düşünüyorum rüyamda da erkek görmüştüm.

Kız bebek kıyafetlerine bayılıyorum bakalım oğlana neler bulcam

Bebeğin kan akımına bakıcak galiba canım.Benim 12+5de detaylı bakılmıştı.Siyah beyaz renkli ultrason şükür bir sorun çıkmadı.Ters akım var mi diye bakıcak galiba.
20. Haftada iskeletine bel kemiğine fln bakılacak demisti bnm doktorum yanlış hatırlamıyorsam

Tahminleri genelde tutyormuş. bende bir hafta sonra gidicem nasipse 2 li tarama için . gönlümden kız geçiyor tabi en önemlisi sağlıklı olması
Güzel haberlerle gelirsin inşallah canım. Benimde gönlümden hep kız geçiyordu ne yalan söyliyim :) ama kesinlikle en önemlisi sağlıklı olması. Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

Kızlar doğumu nasıl düşünüyorsunuz karar verdiniz mi? Normal mi sezaryen mi?
Eğer bir sıkıntı olmazsa normal düşünüyorum canım. Kalbimde aort yetmezliği var sanırım kardiyoloji uzmanına görünmem gerekecek bu konu için onun yönlendirmesine de bağlı olabilir doğum şeklim. Hayırlısı bakalım.

Geçen hafta bana da oldu çalışırken rahat yemek yenmiyor. Ve vitaminler iştahımı açtı. Akşam yemeğini fazla kaçırınca 3 saat çarpıntı oldu. Farkedince az yemeğe başladım. Geçti :)

Ben ilk doğumumu özel Adana da yapmıştım ama o dr um istanbulda şuan büyük hüsran inan bu hamileligim biraz sorunlu geçti ilk haftalarda o yuzden de tüm Dr lar beni mutsuz etti
Sen Ferhat beye mi gidiosn metroda

İyi aksamlar hanimlar. Doktordan geldim sukur hersey yolundaymis. Cinsiyetimizide gorduk. Gonlumden gecen kizdi ama doktor pipi gordum erkek bu dedi. Sağlıklı olsunda en onemlisi o tabi.
Gözünaydın canm hayırlı evlat olsun inşAllah.

İyi akşamlar herkeseee kontrolumuz iyi gecti çok şükür cinsiyeti uzun süre göremedik bu kadar nazlaninca kız mı dedim uzun uğraşlar sonucu kizimizi gördük
Hayırlı olsun cnm gözünaydın. Ben kız cicilerine bakardım hep pembe lila çok tatlı derdim rabbim bana erkek nasip etti mavilere grilere, eşofman takımlara devam

gozun aydin canim.

Kızlar doğumu nasıl düşünüyorsunuz karar verdiniz mi? Normal mi sezaryen mi?
ilki cati darligindan dolayi sezeryan olmak zorunda kaldi. ama normal dogumu cok istiyordum. bu kez de sordum normal sansim yok mu diye. dr.um ilki sezeryan olunca sonrasinin normal olmasini etik bulmuyorum dedi. yani yine mecburen sezeryan...

İyi aksamlar hanimlar. Doktordan geldim sukur hersey yolundaymis. Cinsiyetimizide gorduk. Gonlumden gecen kizdi ama doktor pipi gordum erkek bu dedi. Sağlıklı olsunda en onemlisi o tabi.
gozun aydin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…