2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Valla Benim ruhum çekildi sanki yüzüm bembeyaz kız annenin güzelliğini alıyormuş ya öyle diyorlar :)

insallah peridrol, insallah canım. ben kızıma soylemistim kardes haberini. o da okuldan bir iki arkadasıyla paylasmıstı kendi aramızda sınıfa ilan etmesi icin bu testin sonucunu bekliyorduk, dun bir kousma yaptık evde, salıya kadar bir daha beklememiz gerektiğini anlattık cocuklara esimle. evdekiler kardesleri icin endiselendi, cok cok etkilendimogluna soylememekle iyi etmissin.

bende burası dısında is yerinden bir arkadasımla ve iki yakın arkadasımla bir de esime paylastım. ailelere iyi ki duyurmamısız.

ah allahım.

cok cok tesekkurler udg06,
insallah iyi olur hepimiz icin, guzel dualara kocaman amin.

Teşekkür ederim. Ben usg ölçümlerine çok güvenmiyorum Hele senin ki sınır altı Iyi düşünmüşsün Bursayı bilmiyorum perinatalog bulman bencede çok iyi olur.Benim ilk oğlumda 4 kere ikili test yapıldı ilki riskli diğer 3 u sorunsuz hiç bisey yapmadım Sapasağlam maşallah oğlum doğdu ama o içine oturan kuşku kucağıma alana dek sürdü Tabii gene aynı ama ilk olunca tecrübesizlik ve heyecan fazla haklisin Genede diyorum sen riskli gebe değilsin içinden geçen bu Allah gonlune göre versin

Valla Benim ruhum çekildi sanki yüzüm bembeyaz kız annenin güzelliğini alıyormuş ya öyle diyorlar :)
Ooo o kadar mi etkiledi seni kiz mi acaba eskiler öyle der ya ilk 3 aylik süreç banada zordu 4. Aya girdim oh dedim ama bu seferde dişim başladı. :) ALLAH gönlüne göre versin

Ooo o kadar mi etkiledi seni kiz mi acaba eskiler öyle der ya ilk 3 aylik süreç banada zordu 4. Aya girdim oh dedim ama bu seferde dişim başladı. :) ALLAH gönlüne göre versin
Evet kusmalar falan çok zorladı beni doktor yüzde 90 kız dedi :) ama cinsiyet döner diyorlar belli olmaz erkek olur diyorlar, bu kadar nazlı olması bence kız :)

En iyi detaylı usg belli olur Anneler hissedermiş kiz o zaman diyelim :)

Evet kusmalar falan çok zorladı beni doktor yüzde 90 kız dedi :) ama cinsiyet döner diyorlar belli olmaz erkek olur diyorlar, bu kadar nazlı olması bence kız :)
bende çok bulantı ve kusma yaşadım ki hala bulanıyor az da olsa . canım ne tatlı ne tuzlu hiç birşey çekmiyor doktor 12+ 4 te kıza benzetiyorum dedi ama çok erken daha dedi . 9 marta randevu aldım bakalım nasip kız mı erkek mi :)

Evet simsiyah aç karnına zeytinyağı içmeyi deniycem oda işe yarıyormuş ıkınmakta hiç iyi değilmiş hamilelikte kontrolüm gelsin dr sorucam bunu belki bi ilaç verir
ben ilk günden beri yaşıyorum o sıkıntıyı. doktorum şurup verdi, çocuklarda kullanabiliormuş hatta o şurubu. mutlaka danışın, etkili oluyor.

Çok geçmiş olsun cnm kan sonuçların iyi çıkar inşallah bende bursada yasiyrm benmde iki tüp bebek denemem var bu kendiliğinden oldu ama iki kaybim olduğu için perinataloga gidiyrm ben diğerlerinde üniversiteye gittim tedavimde orda olmuştu ztn smdi ki doktrm şevket yılmazda çok ilgili bi doktr değil ama tecrübeli olduğunu duymuştum Rabbim güzel haberler almayı nasip etsin hayrlisyla

Evet maalesef Demir hapından oluyo ben ilk gebeliğimde değiştirmesini istemiştim sanırım marka kaynaklı bir sorun olmuştu bende
isterseniz bir görüşün doktorla

gebelikte oluyor cnm. benim.gecen 11/5.5tu.

2aydir diyrsun cnm. o yuzdwn ilactan degil gebelikten. ac karnina 2'3kayisi yiyip uzerine 1 bardak ilik su ic her sabah.

Kivi yemeni öneririm beni çok rahatlatıyor
. Tşk ederim kızlar önerilerinizi dinliycem inş geçer en yakın zamanda

Benimde erkek canım göbeğimde gerçekten kıllanma oldu almak isyorum artık bazı yerlerde de onlar düşecek alırsan hep alırsın diyor bilemedimaynaya bakınca farklı bir güzellik var sanki yüzümde. Birde çok alakasız olacak ama midye dolma yiyor musunuz canınız çekiyor mu? Doktor yasak koydumu? Ben zaten bayılırım şimdi hamile olunca 15günde bir 4 5tane yiyorum. Okadar defalarca pişiyor haşlanıyor çok zararı olacağını füşünmüyorum normal midye değil sonuçta incecik birşey oluyor pilavla. Birde internette gebelikte çok faydalı diye okudum. Sizdende fikir alayım

Benim büyük olasılıkla bir tanesi kız diğerinin de kız olma olasılığı yüksek dedi dr oğlumdan farklı olarak ((belki ikiz olduğundan da olabilir )) adetim geçti göğüslerim acayip şişti büyüdü karnım belimden itibaren büyüdü ki oğlumda top gibi karnım vardı sadece popom aynıydı ekşi tatlı olayına gelirsek ona inanmıyorum oğlumda çok ekşi acı yedim yine aynı durumdayım tatlıyla oldum olası aram yoktur.Göğüs ucu kararması diyorlar oğlumda olmuşmuydu hatırlamıyorum ama şimdi yok birde oğlumda göbeğimin altında çizgi oluştu tabi hangi aylarda oldu onuda hatırlamıyorum ama şuan çizgi falan yok sizlerde nasıl

Kizlar göğüs hassasiyeti ve şişliği kaybolup göğüsü yumusayan var mi varsa ne zaman oldu yasadigim sey normal mi acaba?
benim yumuşadı canım. zaten tek belirtimdi oda kayboldu. göbeğim olmasa hamile gibi değilim. pazartesi doktor randevum vardı. normalmiş tekrar şişip gerinleşeceklermiş.

Kizlar göğüs hassasiyeti ve şişliği kaybolup göğüsü yumusayan var mi varsa ne zaman oldu yasadigim sey normal mi acaba?

Benim de eskiye göre baya ağrısı azaldı hafif yumuşadı.Gebelik takvimin de bu ayda göğüs ağrısı sertliği azalıyor yazıyordu canım.Gönlünü ferah tut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…