2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ben ilk doğumumu özel Adana da yapmıştım ama o dr um istanbulda şuan büyük hüsran inan bu hamileligim biraz sorunlu geçti ilk haftalarda o yuzden de tüm Dr lar beni mutsuz etti
Sen Ferhat beye mi gidiosn metroda
mehmet yıldırım canım ben bir arkadaşıma önermiştim doktoru .okadar memnun kaldıki doğumdan bana çok dua etti inşallah hamile kalırsın diye bir baktım bende hamileyim .duası kabul oldu hemen.ben sezaryen oldum ama hiç anlamadım bile yatmadım bile.bana bakmaya gelenlere kahvaltı hazırlıyordum yemeklerini yapıyordum birde.

Canım sat ne zaman senin yaşın bir bakayım bende iki farklı yöntem çıkmış şimdi yaş ekliyorlar çıkartıyolar onlar yeni çıkmış ben eski usul baktım annemin öğrettiği gibi
Benimkine de bakar mısın 18.01.1983 3. Minnoşum kısmetse. Sat 06.11.2018 teşekkürler

Kızlar sizde sık sık wc ye gidiyormusunuz resmen bir ayağım tuvalette günde abartisiz 8-10 kere gidiyorum acaba idrar yolu enfeksiyonu fln mi var kaşıntı yanma fln da yok ama yoksa normal mi

Benim anlattığınız kadar belirtim yok da benimde tatlıyla pek aram yok sanırım tek ortak noktamız bu neyse hayırlısı beklicez artık sağlıkla gelsinler

Benim anlattığınız kadar belirtim yok da benimde tatlıyla pek aram yok sanırım tek ortak noktamız bu neyse hayırlısı beklicez artık sağlıkla gelsinler
Canım normalde tatlı krizleri yaşayan haftanın en az 4 günü tatlı yiyen ben hamileliğin başından beri tatlıdan midem bulanıyor benim ikiside kıza benziyor dedi ama bakalım ayın 4 ünü bekliycem kesin sonuç için kilo meselesinde kilo almadım :)

Ay hem ikiz gebelik hem de kilo almamışsınız maşallah diyelim :))) ben normalde de yemezdim zaten benim hayatımda hiç bişey değişmedi normalde ne yersem şimdi de o

İyi akşamlar kızlar çok mesaj birikmiş okuyamadım. Ben de bugun doktordaydım cinsiyeti kesinleşti kız dedi. Şimdiden belli olur mu bilmiyorum ama böyle çenesi yüzü fln bana çok narin geldi:) tam bir kız bebek işte:) hayırlısı ve sağlıkla gelsin inşallah artık gözlerim pembe görebilir:)

Kızlar sizde sık sık wc ye gidiyormusunuz resmen bir ayağım tuvalette günde abartisiz 8-10 kere gidiyorum acaba idrar yolu enfeksiyonu fln mi var kaşıntı yanma fln da yok ama yoksa normal mi
Hemde nasıl günümün çoğu tuvalette geçiyor nerdeyse ahahah geceleri de bu yüzden uykum çok bölünüyor. Sabaha kadar 4-5 kere kalkıyorum

Gözünaydın canımm sağlıkla kavuşun inşallah ♡

Ozelden bana utrasyon atabilir misinjz

Benim de 11+5 de 2 milim çıktı ense kalınlığı. Dr olumsuz konuşmadı ama bana fazla gibi geldi. Pazartesi sonuç alacağım bende. Sen 13.hafta da görünüyorsun canım o haftalarda biraz büyüme oluyormuş yani bende o hafta da ölçtürsem daha yüksek çıkardı muhtemelen. İnşallah hayırlı haber alalım hepimiz. O günden beri ettiğim tek dua bu allahım bütün anneleri sevindir.

Kilo almadan mı çatlak oluştu canım kilo alınca oluyor diye biliyodum bende
Evet canım valla tarihe geçmiş olabilirim kilo almadan göğsüm karnım büyüdü çatladı. Kaşınıyor birde cildim çok kuru belki bu yüzdendir. Nemlendirip krem sürmüyorum doğrudürüst

Aort yetmezliği ne belirti veriyor?bende sürekli kalbimin atışını kulağımda dıyuyorum bende kalp doktoruna gitmeyi düşünüyorum

Hmm anladım canım benimde ilk doğum sezeryandi bende hiç bilmedim hiç yatmadım tüm islerimi kendim halletim ins herkesin doğumu çok kolay sıkıntısız geçer şuan gittiğim Dr da da 2 arkadasim 15 gün arayla doğum yaptılar ikiside sorun yaşamadı

Merhaba ben de anadolu yakasindayim medipol camlicaya gidiyorum.yeni acildigi icin fiyatlari baya uygun

Kızlar siz böyle yazınca çok şaşırıyorum doktorumda çok tecrübeli ıyi bi doktordu ama ben 10 gün felan toparlanamadım. Demekki bünyeden bünyeye değişiyor. Benim ilki sezeryan oldugu icin mecburen buda oyle olacak. Inşallah bu sefer bende hemen ayaklanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…