Gunaydin kizlar, heyecanli uyandim bugüne. Gripten basimi kaldiramiyordum nasil bindim arabaya ve randevuma gittim hicbir fikrim yok..amaaa ultrasonumuz cok guzeldi! yine alttan bakti bu son kez bidahakine ustten dedi cok sukur bikmistim gercekten haha..
Cigerlerini, midesini, bir elinin parmaklarini bile sayabildik, kalp atislarini izledik, basindan popoya 7 cm olmus, veee en sonunda cinsiyetini de gorduk. once ustten tahminen soyledi ama sonra poposunu kontrol edince emin oldugunu soyledi; oglumuz yolda
yalan soylemem arabada hafif bi uzuldum kiz istiyordum susleyip pusliicem diye, ama sonra kendimi suclu hissettim. Rabbim saglikla nasip etsin kizi erkegi gibi bi luks arzumuz olamaz elbette
Bu arada kizlar benim kalca kemiklerim cok rahatsiz. Sizde nasil?? Ozellikle yerleri supurdugum zaman, ve o gün az yurumus oldugum zaman. Bu demek oluyor ki temizlik mumkun degil artik..uzerimden gribi atinca yuruyuse baslayacagiz esimle insallah. Yoga ya baslamayi dusunuyorum, bakalim. Doktor kalca agrimi bilmem hangi hormonlarin bilmem ne yapmasiyla alakali oldugunu ve bisey yapilamayacagini soyledi, yuklenme dedi. Birazdan eve temizlik icin bir abla gelecek, kucucuk daireme..hafif utaniyorum ama napayim, esim cok calisiyor ona yuklenmek istemiyorum.