2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Evet birazcık erken söylemiş, bende o tarihlerde gidicem o zaman kesinleşir herhalde bakalım kızçe mi olucak:)

Canım güzellik varsa erkek :))) benim şaftım kaydı kızcem aldı güzelliğimiii:))) midye dolma normalde de yediğim bişey değil canım o yüzden yiyen arkadaşlar yorum yaparsa daha faydalı olur

Geçen hafta bana da oldu çalışırken rahat yemek yenmiyor. Ve vitaminler iştahımı açtı. Akşam yemeğini fazla kaçırınca 3 saat çarpıntı oldu. Farkedince az yemeğe başladım. Geçti :)
Evet dikkat ettim bende yemekten sonra oluyor sanki, ben bide hala su içmeye korktuğun için ice tea şeftali içiyorum genelde o da yapıyo galiba

Bir cimcime daha geliyor ne güzel :) gözünüz aydın :)

Ben Sezeryan istiyorum korkuyorum normal Doğumdan, aslında cesaretliyimdir ama afedersiniz bu kusmalar beni çok yıprattı çok zorlandığım anlarda sanki bayılacakmışım gibi oluyırdum artık, ben şimdiden böyleysem Doğumda nasıl olurum dayanamam diye düşünüyorum hep o yüzden sezeryan düşünüyorum hakkımızda hayırlısı olsun

Evet birazcık erken söylemiş, bende o tarihlerde gidicem o zaman kesinleşir herhalde bakalım kızçe mi olucak:)
cinsiyetin yediklerle alakasi yok bence. Ekşiye bayiliyordum erkek dedi doktor. Karnim yayvan degil top gibi oldu bacaklarımdaki kizlar daha hizli uzadi cildim aşırı kurudu, ayaklarim üşürdü, saçım parlaklasti dolgunlasti, gobegimde kizlar cikti, mide bulantasi yasamadim vs vs

instagramda gulten gökkuş ağrısız dogum uzmaninin sayfasi var takip etmenizi tavsiye ederim dogum yapan hamileler dogum hikayelerini paylaşıyor.

Benimde ilk gebeliğin kürtajla sonuçlanmıştı dr o zaman suni sancı verdi kendisi düşsün kürtaja gerek kalmasın diye ama malesef düşük olmadı ve kürtaj olmak zorunda kaldım.o suni sancıyı tarif edemem size yok boyle bir sancı yeter artık alın beni diye bağırdığımi biliyorum en sonunda baktılar olmuyor sonra kürtaja aldılar.. sonra tabi doğal olarak oğlumda korktum normal doğumdan ama doktorum bi şekilde ikna etti beni herşey müsait normale dedi tamm dedik..artik ne kadar içten istemediysem normal doğumu haftam doldu oğlum hala yola girmedi..sonra da dr mecbur sezeryan almak zorunda kaldiama kolay bir doğumum oldu aman aman bir agrım vardı diyemem sadece ilk bir kaç gün yataktan ayağa kalkarken zorlandım onun dışında bi sorun yaşamadım kolay geçti yani.o yüzden buda sezeryan tabi allah nasip ederse

benim de ayakta çok kalınca ve evi süpürürken makineyi hep sağdan kullanırsan sağ kalçam ağrıyor.

Ben normaldede yatmayı hiç sevmem kayinvalidem sürekli uyarıyordu yat nazar değecek diye biri geldiği zaman ben kızımın tüm bakımını da kendim yaptım dogdugu günden itibaren umarım hepimiz yine böyle doğumlar geciririz sorunsuz sıkıntısız

Evet canım valla tarihe geçmiş olabilirim kilo almadan göğsüm karnım büyüdü çatladı. Kaşınıyor birde cildim çok kuru belki bu yüzdendir. Nemlendirip krem sürmüyorum doğrudürüst
Cildiniz kuruysa neden krem kullanmadın canım benimde asirı kuru kasındıkca avuc avuc krem suruyorum cunku kuru cilte daha cok catliyormus. Hamile oldugumu ogreneli kisin zaten daha cok kuruyor her dus sonra bebek yagı vucud losyonu suruyorum. Sene oyle yap yoksa nasıl bitcek hamilelik. Ben zayifladim kilo almadim ona ragmen cok kasiniyorum cunku asiri kuruyum.

Aort yetmezliği ne belirti veriyor?bende sürekli kalbimin atışını kulağımda dıyuyorum bende kalp doktoruna gitmeyi düşünüyorum

Canım belli bariz bir belirtisi olmuyor aslında. Çarpıntı, arada kalpte sırta vuran ağrı, nefes darlığı, tansiyon. Bunlar aort yetmezliğinin derecesine göre değişiyor. Birde doğuştan olur bu rahatsızlık. Annemde de var. Kalp ihmale gelmez canım, mutlaka bir kardiyolojiye görün en azından için rahatlamış olur.

Evet canım valla tarihe geçmiş olabilirim kilo almadan göğsüm karnım büyüdü çatladı. Kaşınıyor birde cildim çok kuru belki bu yüzdendir. Nemlendirip krem sürmüyorum doğrudürüst
Aslında nemlendirici kullansan çok iyi olur

Evet ben zaten bişey yiyemediğim herşeyden tiksindiğim için ekşi tatlı hiç farketmedi bana.. göbeğim yaygın top gibi değil yüzüm bembeyaz dudaklarım kuru gören kız diyo :)) diyorum bende o kadar mı çirkin oldum ya :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…