2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

İnşAllah canım,dediklerini uygulayacağım

Kızlar syfann tam ismi nedir bulamadm
Canım muhendisinoglu sayfanın adı. İçerikten anlarsın zaten hangisi olduğunu. Anne sayfası değil bu sefer baba kurmuş sayfayı :))
Faydasını görürsün inşallah

Ya sonrasında bende bekledim baya tekrar olsun diye ama hissedemedim. bekleyince olmuyo sanki sen hissetin mi canım :)
Yok hissedemedim. Dediğin gibi bekleyince olmaz sanırım. Benim tatlıyla çikolatayla pek aram yok ama karar verdim hergün bi parça yicem :))

Amin canım bıraktım bende düşünmeyi baya araştırdım 12 de 1 çıkan birinin bile sağlıklı çocuğu olmuş. Nasipte ne varsa yaşayıp göreceğiz

Bebişini ilk kez hissedenler tam olarak nasıl hissettiniz acaba ?Bende dün değişk bir kıpırtı hissettim ama emin değilm.Bende zayıfım kilo almak yerine 4kilo verdim.Erkenden hissedebilirm belki bende .
Benim biraz kilom da var ama sağ tarafımda kaşığımın üzerinde böyle pıt pıt gibi ama tam vurma gibi değil de gazdan farklı bir hareketlilik hissediyorum ben. Ama çok sık değil de tatlı bir şeyler yediğimde oluyor. İçimde bir hareket oluyor o his net. Çok anlatamadım ama

Anladım canım sağolasın

Arkadaşlar emzirme koltuğu sizce kullansli mi? Beşik ve koltuk bakyrm da şuan.
Emzirme koltuğu değil ama bizim evde fazla bir berjer vardı, onu bebek odasına koymuştum. 6.5 aylıkken de kızımı odasına geçirmiştim, gece uyandığında koltukta emziriyordum, gece emzirmesini bırakana kadar da (21 aylıktı) kullandım. Annem ilk zaman kullanırsın bir daha kullanamazsın, uğraşamazsın demişti ama bana yatarak emzirmek doğru gelmiyordu, hiç de yatarken emzirmedim. O yüzden benim işime yaradı. Emzirme koltuğu özellikle gerekli değil bir berjer de işinizi görür.

kızlar biri beni durdursun dayanamıcam galiba alişveriş yapıcam ama çok güzel değilmi indirimdeymiş 25 tl sizce nasılEki Görüntüle 2238762
Ben bakıp bakıp duruyom zor tutuyom kendimi almamak için haftaya pzt kontrol var onu bekliyorum cinsiyetler kesinlessin diye ama çok istiyorum almayı

Sakin sakin uzanma öyle tepelere çok tehlikeli

Ben şuan 1 yaşına kadar yanmzda beşikte uyutmayi dusunyrm aslnda eşim de hep baba koltuğu istyrdu emzirme koltuğu yerine ona baba koltuğu alsam daha kullansli olcak sanrm eşim aşırı düşkün ev eşyasına beni de etklyr

Bebişini ilk kez hissedenler tam olarak nasıl hissettiniz acaba ?Bende dün değişk bir kıpırtı hissettim ama emin değilm.Bende zayıfım kilo almak yerine 4kilo verdim.Erkenden hissedebilirm belki bende .

Dün uzaniyordum elim karnimdaydi , baktim bir damar atmasi seğirme gibi pit pit birseyler oldu elimin altinda :) cok sasirdim acaba damar mi yoksa bebegimin kalbi mi dedim cok heyecanlandim :)

Dün uzaniyordum elim karnimdaydi , baktim bir damar atmasi seğirme gibi pit pit birseyler oldu elimin altinda :) cok sasirdim acaba damar mi yoksa bebegimin kalbi mi dedim cok heyecanlandim :)

Dün bende de yemek yedikten yarım saat sonra karnımda pit pit bi şeyler hissettim ama emin değilm.Bende çok heyecanlandım eşimi çağırdım hemen ama tabi o hissetmedi.Bende emin olamadım acaba gaz olablr mi dedim.

1 yas cok kucuk dgl mi odayi ayirmak icin ben en azindan 2 yada 3 yasa dek odayı ayırmam sanırım

Ben 9 10 haftalarda hissettim. Benim hissetmem soyle oldu bebegin oldugu yerde yemek yeyip uzaninda 2 3 saniyelik derinin altinda sertlik oluyor hemen geciyor kucuk. Duz yatarsaniz kalp dogru kan akimi olmadigi icin gobeginiz pıt pıt yapar o bebek degil kalbimizin atisi yan yatarsaniz kalp kan akisini daha iyi yaptigi icin olmaz. Zaten o yuzden sola yatin diyolar

Diğerlerine katılıyorum ama ben cam rendeyi çok kullandım canım

Ben mi anlamıyorum acaba minik tekmeleri hiç hissedemedim ben tatlı da yedim tık yok :)
Hissedersin
Dün bende de yemek yedikten yarım saat sonra karnımda pit pit bi şeyler hissettim ama emin değilm.Bende çok heyecanlandım eşimi çağırdım hemen ama tabi o hissetmedi.Bende emin olamadım acaba gaz olablr mi dedim.
Eşler çok daha sonra hissediyor canım :) Ben de ilk hamileliğimde heyecanla elini alıp karnıma koyuyordum ama anlamıyordu hareketini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…