2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Hissedersin

Eşler çok daha sonra hissediyor canım :) Ben de ilk hamileliğimde heyecanla elini alıp karnıma koyuyordum ama anlamıyordu hareketini.

Benim ki de anlamadı zaten :)Gerçi bende emin değilim canım bebişin hareketi olduğuna

Akşam yemeğinden sonra sola yatıp beklicem artık canım :)

Ben mi anlamıyorum acaba minik tekmeleri hiç hissedemedim ben tatlı da yedim tık yok :)
Bişey pıt pıt yapıyo sanki derine değiyo hissedilmicek gibi pek değil canım belki daha o şekilde hareket etmemiştir ya da senin hareketli olduğun zamanlara denk gelmiştir :)

Canım büyüklerimiz derler öyle uzanma etme diye ama sen pek umursanıyorsun öyle şeyleri şimdi sana ne desem bilemedim ki
Ben hurafeler haricinde her turlu bilgiye acigim:))

Sporu cok duzenli yapmiyorum maalesef oyle asiri kaslara sahip degilim o yuzden:) her durumda kendi vucudunu dinlemek onemli sanirim. orda kramp hissettiysen o hareketi bidaha yapmicaksin, matematigi basit galiba.
ama mesela yoga ya tam cesaret edemiyorum, karindaki olaylar yer degistirebiliyor ve bunu bilmek beni tedirgin ediyor..bakalim. aktif yuruyuse baslicam diyorum kac gundur kendime, hala baslayamadim..

1 yas cok kucuk dgl mi odayi ayirmak icin ben en azindan 2 yada 3 yasa dek odayı ayırmam sanırım
ciddimisiniz? bebegin 3 yasina kadar odanizda isi ne yahu. ay valla bunlari okuyup boyle yorum yapiyorum Allah beni sinama boyle seylerle insallah yarin oburgun!!

ciddimisiniz? bebegin 3 yasina kadar odanizda isi ne yahu. ay valla bunlari okuyup boyle yorum yapiyorum Allah beni sinama boyle seylerle insallah yarin oburgun!!
:)) bebişin huyunu görmeden çok da büyük konuşmamak lazım :)) neticede uyku temel ihtiyaç. Uzun süre gece boyunca delinen uyku pedagojinin falan önüne geçiyor tabi :)) hepimizin bebişleri uslu odasında uyuyan sadece ihtiyaç için ağlayan bebişler olsun dilerim. Neden ağladığını anlamadığım oğlum ile uğraştığından üretken çağımda başka çocuk istememiştim oradan biliyorum. :))

Benim oğlan pıt pıt atmıştı kızımda kıpraşmıştı çok farklıydı ikisi bu napcak acaba

Anneyle ne kadar yakın olur ve her agladiginda yanında görürse çocuk özgüveni o kadar yüksek olur uzmanlar da en çok 3 yasa kadar kalabilirler ebeveynlerle diyor ayrica bu sinanmak dgldir bana gore tercihtir ve kendime gore nedenlerimde var herkesin hayat görüşü dolayısıyla evladını büyütme şekli aynı aynı olmak zorunda dgl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…