2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
tulum ben bulamadım doğru düzgün nerden aldınız?
günaydın tatlı anneciklerrrr

benim oglum her emmede fazlasini atardi
gece bilr ust degisirdim ilk gunler.
ben de ilk 40 body kullanamadim. basindan gecirmeye korktum..cok narin oluyorlar. o yuzde icli disli zibin almistim. cok rahatti. simdide buldum. incecik icli disli zibin, sapka eldiven patiklj alt takim. cinsiyeti gorursek alacagiz bakalim.
Pazartesi sendromsuz günaydınlar tatlis anneler
gunaydin. ben yine hastaneye ;( idrar kulturu meselem maglum. antibiyotik bitti yine tahlile. umarim artik bitmistir.

yarın benimde kontrolum var geçmiş olsun enfeksiyon umarım geçmştir

Bende perşembe gideceğim muhtemelen mantar devam ediyor en son doktorun verdigi ilaç kanama yapti kullanmadim dudagimda uçuk cıktı icinde aft cıktı acı çekiyorum

Merhaba arkadaslar simdi tecrubeli annelere danismak istiyorum. Benim bebegim agustos basinda dogacak insallah yani tam sicak zamanlar. Yenidogan setleri uzun kollu zaten ama eve gectigimizde uzun kollu tulum vs.mi yoksa kisa kollu alttan citcitli tarzda zibin mi giydirilir?

camım inşallah bende ağustos başı doğum yapıcam. bebeğe alttan kısa kollu zıbın üstünede uzun kollu giydirmeyi düşünüyorum kısmet olursa inşallah altınada tek kat patikli giydiririm diye düşünüyorum. hiç kısa kollu giydirmeyi düşünmüyorum 40 ı çıkana kadar da havalar serinlemiş. sıkı sıkı giydirmeye başlarız diye dülünüyorum.

camım inşallah bende ağustos başı doğum yapıcam. bebeğe alttan kısa kollu zıbın üstünede uzun kollu giydirmeyi düşünüyorum kısmet olursa inşallah altınada tek kat patikli giydiririm diye düşünüyorum. hiç kısa kollu giydirmeyi düşünmüyorum 40 ı çıkana kadar da havalar serinlemiş. sıkı sıkı giydirmeye başlarız diye dülünüyorum.

Günaydın kızlar bişey sormak istiyorum tecrübeli olan yada bu konuda fikri olan anne adaylarına ben bı beşik bı de Montessori yatak almak istiyordum ama farkettim ki bu yatakta yatması için odasının ayrılması gerekiyor e hemen de oda ayrılır mı bilemiyorum ilk etapta sadece beşik mı almyim yada beşite yatmadigi dönemlerde bizim odamızda nerede yaticak siz nasıl yaptınız nasıl yapicaksinz sürekli bunu düşünür oldum çok kararsizim

konuyu hortlatabilirim ama söylemeden geçemeyeceğim ete falan dokunurum konu o değil. kedilerle ilgili bu parazit bana bulaşmamış evimde 5 yıldır kedim var hatta bir dönem 1 tane değildi. bu parazit bulaşmasının en büyük sebebi çiğ sebzeler iyi yıkanmamış dışarıdan yediğimiz salatalar. bizim yıkadıklarımız değil ama bir restoranda sebzeler şöyle yıkanıyor. büyük bir tekneye marullar konuyor yandan bir hortumla su veriliyor. sonra kesen kişi şöyle bir bastırıp suya alıp kesiyor. aşısız kedilerden sokak hayvanlarından bulaşabilir. takıntı yapmayın ona bakarsanız havaya karışan tuydende gelir yani ama asıl önemli olan dışarda kendimizin yıkamadığı pişmemiş otlardan sebzelerden bulaşıyor.

ben ocak annesiydim. karlı bir havada doğuma gittim ankarada. baya baya vardı kar. hatta ara sokaklara girme falan dedim. bu ağustosta olacak. oğlumuda çok giyindirmezdim. bu bebişimide giyindirmem sanırım. ama tahminim şu yönde ya sıfır kol body üstüne ince tulum veya alt üst yada uzun kol body altına alt. yaz da olsa kış da olsa patikli alt candır. ben tulum annesiyim kesinlikle. hem beli burku açılmıyor. kucakta hemde sevimli oluyorlar. oğlum zırıldak bebek olduğu için hep kucaktaydı bende babasında anneannesinde tulumlar iyi olmuştu. zaten eylülde geceleri ekimde gündüzleri soğuk olur o zaman normale geçerim.

Günaydın kızlar :)

ben de ilk kez cuma günü hissettim pıt pıt yaptı. yemek yedikten sonra hissetmek için sırt üstü yatıp bekliyorum :)

bende cok merak ediyorum sabah ekmek almaya giderken cikolata da aldim. cikolatayi yiyip beklicem bakalim ufaklik tepki verecek mi 17 haftalik olduk hala tık yok ilk gebelik oldugundan anlamiyom belki de.
ilk gebelikte 20+0 da hissetmiştim. doktorum da 20 de hissedersin demişti.

Dün bende de yemek yedikten yarım saat sonra karnımda pit pit bi şeyler hissettim ama emin değilm.Bende çok heyecanlandım eşimi çağırdım hemen ama tabi o hissetmedi.Bende emin olamadım acaba gaz olablr mi dedim.
eşler hemen hissetmiyor zaten. hatta tekmelediği zamanlarda bile hemen eşimi çağırıyordum o gelince duruyordu :)

Kızlar göbüşleriniz çok belli mi? Yani gören diyo mu sen hamile misin diye soruyo mu
olmaz mı hiç,bildiğin 5 aylık gibiyim. bir arkadaş daha yazmış reglim geciktiğinden beri belli benim karnım :) 3 aylık olduğunu duyanlar şaşırıyor :)

sormayın ya bir program izlemiştim. bir yerin ünlü tarihi bir köftecisiydi. maydonozları yıkamadan makasla bağından bile çıkarmadan tabağın üstüne doğradı!!!!

Canım ben de montessri yatağı istyrdm ama malesf yeni doğan için uygun degl mecburen yatak odası takimi alıp sonradan sadece yatağını degstrcem yanimzdan ayrinca alacağım o yatagi o yüzden dolabını da şimdiki takımda büyük alacgm ki ilkokula kadar kullansn nasipse

teşekkür ederim canım verdiğin bilgiler için. haklısın ben marul bile almıyorum. alsm bile sirkeli suda bekletmeyi düşünüyorum. ben turpu çook seviyorum. hergün yiyorum abartmadan tabi. hamilelikte de çok faydalıymış. dün netten bir araştırayım dedim zararı olurmu diye toprakta yetişen her bitkide toxoplazma olma ihtimali varmış. kabuklarını soymadan iyice yıkamadan yemiyorum zaten. dedimki ben kaçtıkça bu parazit beni buluyor nette karşıma çıkıp duruyor dedim. restorana gittiğim zaman salatalarından yemiyorum.
benim kız kardeşimin evinde 3 kedisi var. oğlumu bilinçli olarak götürüyorum kedileri sevsin diye. hayvan sevgisini aşılamaya çalışıyorum. kedileride çok seviyorum.

Puset çok iyi oluyo her yere taşıyabiliyosun arabada evde. Ben yemek yaparken felan pusetle getiriyodum yanıma.

Günaydınlarrr.. Bebişleri sağlıkla büyütmeye devam inşallah burda kar var okul da tatil oh çocuklarla haftasonunu uzattık

Canım bebekler hava ne kadar sıcak olursa olsun üşüyo yağ dokuları tam oluşmadığından çok kalın olmasa da uzun kollu giydirmekte fayda var. Içli dişli zıbınlar çok iyi oluyo üstüne de müslin örtü. En azından ilk 40 gün böyle olmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…