2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Buyuyen beşikler de kullanışlı yani o zaman
biz ondan aldik ama bize kullanisli gelmedi cnm. mecbur baza yatak aldik.
eger buyuyen besik alirsan suna dijkat et derim: yatak buyudugu zaman icine koyacagin yatak, her yerde satilan olculere uygyn yatak olsun. misal 80×180 yatak olcusu hazir yatak var diyelim, ona gore al. bizimki ne yazik ki ozel yaptirmam gereken yatak olcusuymus, satici dememisti, o yuzden astari yuzunden pahali olacak diye onu verdik yerine normal bazali yatak aldik.

Beşik yerine ne kullandin canm sizinle mı yattı hep
hep benimle uyudu cnm. hatta ilk 40 gun ben oturur sekilde uyudum, o da uzerimde uyudu. kolik oldugu icin ne gecem vardi ne gunduzum. o yuzden bazen yaziyorum, planlar her zaman tutmuyor. bebek yonlendiriyor. ben de dogum oncesi ne hevesle ne planlar yapmistim. ama evdeki hesap carsiya uymadi

Haklısın canım planlar değişebiliyor duruma göre inşallah şimdiki bebeğinde daha kolay gecirirsin zamanini

Canım ben ikeadan bir beşik aldım bile. Yan tarafı açılıyor anne yanı beşik gibi oluyor yatağa sabitliyorsun. İlk 2 ay içşn ideal. İstersen 3yaşına kadar yatır tabi o senin kararın. Daha sonra odamın farklı bir tarafına koyarım beşiği Sanırım o şekilde ilk 5 ay yatarız. Sonrasında özellikle 6.aysan itibaren kendi odasına koyacağım beşiğini. Yanımda yatırmam mümkün değil. Çok deli yatıyorum sürekli dönüyorum allah korusun bebeği yatakta ortama almayı falan hiç düşünmüyorum. Dediğim gibi beşiğide 6ay olmadan odasına koyacağım. Çünkü 6aylıkken gayet farkında oluyorlar herşeyin. Sürekli yanımda yatmak ister sonra. Odasında da o beşikle yürümeye başlayana kadar devam edeceğim. Anasına çekerse 7aylık yürür gerçi daha sonra bahsettiğin yataklardan alacağım canım çok güvenli ve rahat buluyorum

Bende onun için iyice araştırmak istiyorum bı heves alıp sonra pişman olmayın diye fikirlerin içinde saol canm

Merhabalar sevgili anneler, anne adayları, sizlere sormak istediğim bişey var. İkiz bebek bekliyoruz. 14. haftadayım. Doktorumuza tek yumurta mı çift yumurta mı diye sorduğumda doğumdan sonra belli olur dedi. Çok da güven vermedi böyle demesi, gerçekten doğumdan sonra mı belli olur.

Cift kese bi var tek kese mi oyle anlasiliyor diye biliyorum.
Tek kesese iki bebek varsa tek yumurta
İki ayri kese ve bebekse cift yumurta.

Sizin nasildi usg nizi arin bakalim.

Haklısın canım planlar değişebiliyor duruma göre inşallah şimdiki bebeğinde daha kolay gecirirsin zamanini
amin aminnn. hepimizin guzel gecsin insallah.
bana bir daha tibben (tup olmadan) bebeginiz olmaz. bos kurek cekmeyin dendigi icin oglumun herseyi verdim. simdi sil bastan aliyorum. kuzen park besigi verdi. arkadasimdan da reflu yatagini aldim, hem benle yatarken sorunda yasamam diye dusundum
sonra odasini yaparken ona gore alirim mobilyasini insallah.

Bende onun için iyice araştırmak istiyorum bı heves alıp sonra pişman olmayın diye fikirlerin içinde saol canm
rica ederim canim.

Hayır tabiki canım doktorunu değiştir. Sonuçta ya tek kese ya çift kese bunu göremeyen doktorda diplomayı nereden almış acaba. Nete çift yumurta yazıp kese farklılığını görebilirsin canım

hani ben tip okumadim ama benim bildigim tek kese iki bebek varsa tek yumurta ikizi. cinsiyetleri de ayni olur.

iki kese iki bebek ise cift yumurta ikizi.

Cift kese bi var tek kese mi oyle anlasiliyor diye biliyorum.
Tek kesese iki bebek varsa tek yumurta
İki ayri kese ve bebekse cift yumurta.

Sizin nasildi usg nizi arin bakalim.

İki ayrı kese var. Böyleyse bunu bir doktorun bilmemesi çok korkutucu geldi bana. Ben mi çok evham yaptım bilmiyorum.

Hayır tabiki canım doktorunu değiştir. Sonuçta ya tek kese ya çift kese bunu göremeyen doktorda diplomayı nereden almış acaba. Nete çift yumurta yazıp kese farklılığını görebilirsin canım
senin gobis ne alemde
benimki aldi basini gitti.
insanlar once karnima bakiyor hatta. hatta tanidiklar direk ellerini atip sevmeye basliyor...

selam,

bugun kdvnin son gunu, cok sukur isten kafamı kasıyacak dusunecek halim yok. bir de ustune grip olmusum, tum haftasonu yattım.

yarın izmir yolcusuyuz. sabah 10'da randevum var. aynı gun hem sevki alabilir, hem de isimizi halledebilirsek super olacak. buradan bir arkadas ozel mesaj yazmıs, once usgde detaylıca orda da bakıyorlar diye. hayırlısı bakalım.

dusunmekten kafamı balon gibi hissediyorum, umarım belirsizlikler kolaylıkla netlesir. umarım bebegim icin her sey yolundadır.

duanızda ben de olayım e mi?
yarın islerimiz su gibi kolaylıkla çözülsün. bir de burokrasi ile ugrasmayayım...

Maşallah canım mucize bebek mı yani seninki :)

Bende böyle bir karar aldım zaten eşime de dedim başka doktor araştıralım diye. Kan değerlerime bakmadan kan hapı verdi bir de.

Kızlar 4-5 gündür falan belirtim yok sanki hiç. Karın kasıntılarım batmalar vs kayboldu. Endişe etmeye başladım. Böyle olanınız var mı
Gebeligin ikinci 3 ayi en rahat olunan kendini hamile gibi hissetmedigin donemmis ondandir :) son 3 ayda ay yatamiyorum ay kalkamiyorum ay bebe midemde donemi

İki ayrı kese var. Böyleyse bunu bir doktorun bilmemesi çok korkutucu geldi bana. Ben mi çok evham yaptım bilmiyorum.
Sizin gibi biri daha sormus kadinlar kulubunde 10 yil once onada doktoru dogumdan sonra demis . Soruyu yanlis mi anladi acaba demisler bilemiyorum vardir oyle demesinin bir sebebi belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…