2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bu hamileliğimde sebzelerden tiksindim ve hala yiyemiyorum aslında onun da etkisi var kilo almamda.. Karbonhidrat benim düşmanım ama onsuz doyamıyoomm
ilk hamileliğimde tavukdan tiksinmiştim ve doğum sonrası da uzun süre yiyememişdim. umarım geçici bir tiksinmedir yaşadğınız.

Allahim yar ve yardimcin olsun.
Maşallah canım mucize bebek mı yani seninki :)
evet cnm. erkek kisirligi gelismis dendi. olmaz dendi. oluyormus mucize oldu cidden.
5 veya 6aylık arasıyım canım bu boyda sabit kaldım sanki gögüslerin biride kafama denk nerdeyse oyüzden göbek aşırı büyük kalmıyor vücütta bakalım sonumuz ne olacak
ha ha ha... benim de oyle. buyudu de buyudu. 3 bedeb uyumus olur yine benim kesin doguma kadar. sut dolunca da o hooooo
oh iyi yapmissin canim
tek yumurtaların tek keseleri olacak diye bir zorunluluk yok onlarında çeşitleri var tek kese, çift kere tek plesanta gibi vs vs
hic duymamistim canim. yeni birsey daha ogrendim

masallah onlara. acaba diyorum ben de ikinci bebek, buyuk cocukla ayni odada yatacagi icin korkmuyor da daha mi kolay ayriliyor ki? tecrubelerinizi alirim bu konu da... eger oyle olursa, abisinin odasina zamani gelince geciririm. tabi abi simdiden "annem benim odam kucuk, bebise yeni oda yap" diyor

ilk hamileliğimde tavukdan tiksinmiştim ve doğum sonrası da uzun süre yiyememişdim. umarım geçici bir tiksinmedir yaşadğınız.
Ya bende yumurtanın kabuğuna bile dokunamıyorum eskiden hergün bi haşlanmış yumurta yerdim simdi görmeye tahammülüm yok birde tavuk eti mümkün degil yemem kokusuna bile dayanamıyorum

Tulum her ay her yasta benim icinde en mantikli olam sey :) ben her ihtimale de hazirladim kendimi . Çokça Kısa kollu zıbın , kısa kollu ve sortlu 2 tane tulum aldim incecik harikalar , 2 takımda uzun kollu alt üst takım aldım. 1 tam takim da hastane çıkışı alırım . 1 de isimli tulum sapka eldiven yaptıracağım. Bi kaçta alttan ayaklı ince pijama alırsak Bunlarla heralde 40 çıkarırız :) sonrası sonbahar zaten

Slm kızlarr
Ne güzel beşikler falan konusulmuus:)
Ben de Metal Pano Fotoğraf Resim Çerçevesi aldım trendyoldan ala ala
Besik leveline atlamayadık daha:)
İsin sovundayız
Ultrason fotolarını ascm ,kısmet olursa hastane odasına da götürürm.Dekorda kullanırım.
Arıyodum onlardan iyi oldu.

agiz tadiyla kullan hepsini de canim..

Aynen öyle oldu ikisi destek oluyor birbirine o yüzden ayrı odaya sevinerek geçti kardeş olunca daha kolay oluyor oğlumu ayrı odaya almıştım ilkin baya zorlandı tek olduğu içinuyanıp uyanıp yanıma gelirdi o alışana kadar arada ona eşlik ettim sonra alıştı tek çok şükür zaten Bi sene sonra da kızı yolladım yanına ohh rahat

doğru diyor çocuk nereye sığacak bir sürü elbisesi bezi kuzenimin oğlu kardeşi doğduğunda en dipteki çekmecesini vermiş annesine buraya koy diye bende oğluma kardeş gelsin mi diyorum ııı diyip kafasını sallıyor.

bebeğimin sağlığı ile uğraştım bu aralar siz böyle yazınca onlarda var dimi diyorum aklım hep bebekte. böyle okuyunca kafam dağılıyor.

Kızlar 4-5 gündür falan belirtim yok sanki hiç. Karın kasıntılarım batmalar vs kayboldu. Endişe etmeye başladım. Böyle olanınız var mı
çok normal canım endişelenme. hareketleri hissedene kadar hamile olduğunu unutuyorsun bile :)

ama onların altında zaten boyutlarına uygun yatak olmuyor mu? en azından bizimki öyleydi. yatağın boyutlarına uygun yatak vardı içinde. çekmecelerde yatağın ayak ucunun üstündeydi.yani büyüyünce ekstra bir yatak almadık biz

kizlar ben boyle bisey almak istiyorum ilk bebegim olcak. kendi odasi olacak yatak odama da küçük besik alacagim. sizce nasil acemiyim bilmiyorum bu konulari fazla oda yapmak icin erken mi davraniyorum

Eklentiler

• Screenshot_20190225-145028_Instagram.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 68
kizlar ben boyle bisey almak istiyorum ilk bebegim olcak. kendi odasi olacak yatak odama da küçük besik alacagim. sizce nasil acemiyim bilmiyorum bu konulari fazla oda yapmak icin erken mi davraniyorum

Benim de ilk bebek bende senin gibi düşünüyorum canım.Böyle bir oda ve bir beşik istiyorum ama eminde değilim.Çok kararsızım.Sürekli fikrim değişiyor napıcam bilmiyorum.

Benimki bebek arabasıyla beraber kraft markaydı ama memnun kalmadım o yüzden tavsiye edemiycem. Tavsiye verecek varsa bende takipteyim.

Bende 8. Ayda ayırmıştım. Önceleri iyiydi uyuyodu odasında sonra memlekete gittiğimizde 1 ay felan yan yana yattığımızdan alıştı odasında uyutuyoruz ama gece 3 4 gibi geliyo yanımıza. Nadiren sabaha kadar uyur. 2 buçuk yasında. Napcam bilmiyorum bu şekilde. Acaba erken ayırdım ondan mı oldu diye de düşünmüyo değilim. Bakalım bu sefer nasıl olacak merakla bekliyorum. Biz ne desekte her bebek farklı. Kimi 3 yaşına kadar yatiyo anneyle kimi 1.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…