2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Allah yardimciniz olsun guzel haberler alin insallah

Korkuluklu olmayınca her an düşünür tehlikesi var tabi Allah korusun ama 2 yıl beşikde yatması gayet iyiymiş hemen yatak almaya gerek yok öyle olunca
ben yanımda yatırmaktan korkuyorum. şimdi büyük bişey olmaz ama bebekken korkuyorum uyku hali çok hafif yatarım ama olsun hiç yanımda yatırmadım kendi beşiğinde yattı ilk 5 6 ay sepette 2 yaşına kadar park yatakta. ama sonra anne yanından yatağa geçirmek biraz zor oluyor bebek istemiyor. size tavsiye devam ettiremeyeceğiniz şeyleri asla başlatmayın. bebekler her şeyi rutine dökerler. mesela örnek verecek olursam uyuyana kadar şarkı söyleme eğer her uykuda yapmayı göze alabiliyorsanız alıştırın sonra alışkanlıkları bıraktırmak başlatmaktan zor. benim oğlum parmaklarımla oynayarak uyuyor mesela

senin gobis ne alemde
benimki aldi basini gitti.
insanlar once karnima bakiyor hatta. hatta tanidiklar direk ellerini atip sevmeye basliyor...
5 veya 6aylık arasıyım canım bu boyda sabit kaldım sanki gögüslerin biride kafama denk nerdeyse oyüzden göbek aşırı büyük kalmıyor vücütta bakalım sonumuz ne olacak

bende amaaaan 5 yıl sonra çocuk yapcam kız mı olcak erkek mi belli değil tulum mu saklayayım dedim. hatta hamile olduğum ay bile verdiklerim oldu daha öğrenmeden. evde bir çorap bile yok. ihtiyacı olanlara giysi kutularına attım hep. birde ben bir çocuk yapana kadar bir sürü cocuğun ayağını ısıtacak giysiyi dolapta saklamaya kıyamadım. bunda sil baştan sürpriz yumurtam

Puset çok iyi oluyo her yere taşıyabiliyosun arabada evde. Ben yemek yaparken felan pusetle getiriyodum yanıma.
Sanirim birer tane de puset alırım hem araba koltuğu olarakta kullanılır iki tane olunca kucagima alamam en iyisi öyle olur sanırım zaten arabada kucakta yolculuk çok tehlikeli hemde evdede dediginiz gibi yemek fln yaparken yanimda olurlar iyi olur onerebikeceginiz bi marka yada model var mı

hani ben tip okumadim ama benim bildigim tek kese iki bebek varsa tek yumurta ikizi. cinsiyetleri de ayni olur.

iki kese iki bebek ise cift yumurta ikizi.
tek yumurtaların tek keseleri olacak diye bir zorunluluk yok onlarında çeşitleri var tek kese, çift kere tek plesanta gibi vs vs

hayırlı olsun ikizlerin.
ben geçen doktora gittim benden önce muayene olan kadının ikizmiş.
doktor tek yumurtamı çift yumurtamı bilmiyorum. iki kese gördüm inşallah çift yumurta ikizidir dedi. anlayamıyorlar demekki canım

İştahlar nasıl hanımlar kilo durumları ne alemde bu hafta ne 1 kilo almışım ben şok bulantı hafiflemesi iyi gelmedi bana sonum vahim

İştahlar nasıl hanımlar kilo durumları ne alemde bu hafta ne 1 kilo almışım ben şok bulantı hafiflemesi iyi gelmedi bana sonum vahim
bende kusmaya rağmen kilo alımı vardı azdı ama hep 400 gr seklınde almıştım bulantım hala var ama normal hayata dönmeyi başardım ve 2 lilo aldım şimdiden. gerci kilo almak benim için sorun değil çunku aşırı zayıf olarak hamile kaldım.

Kızlar 4-5 gündür falan belirtim yok sanki hiç. Karın kasıntılarım batmalar vs kayboldu. Endişe etmeye başladım. Böyle olanınız var mı
Benm kaşık agrım batma fln hiç olmadı hala yok bnce korkma cnku her zman ağrı olcak diye bişey yokki

Bebiş lerin ilk aylarında gece iki saatte bir kalkıyor zaten hemen yanı başında olunca emzirmek çok rahat oluyor büyüdükçe acıkma sıklığı azalıyor hafif beşik vardı kızımda çok rahattı ben çok memnun kaldım hem fiyatı da uygundu tutunup ayaklanmaya başlayınca yatağına aldım ama odamda uyuttum yine şimdi abisiyle kendi odalarındalar geçişler rahat oldu çok şükür daha doğrusu onları gözlemleyip öyle geçişleri yaptık her çocuk farklı ama gerçekten

Hayır cnm benm tanıdıklarım var hamileyken belli oluyor hatta dha geçen hafta doktora gittiğimde bir bayanla tanıştım kadın doğum doktoru tek yumurta ikizi olduğu için riskli gebelik bölümüne göndermiş onun riski biraz dha fazla olabiliyomus öyle demişti

İlk üç ay 1.5 2 kilo alımı normal zaten zayıf hamile kalanlar daha avantajlı kilo alabilirler ama fazla almamak lazım sonra çok çatlak oluyor beni korkutan bir haftada bu 1 kilo nasıl geldi ama acıkmaya başladım artık midem kazınıyor yani bu iştah beni tombili baykuş Bi ana yapacak

Günaydın he
+1kader arkadaşım cinsiyet belli olsa alırdık biseyler

çatlak olayı yapısal bence ilk hamileliğimde hiç çatlağım yoktu. bunda olurmu bilmem henüz krem alıp sürmeye de başlamadım :)

Benim için en doğru karar doktoru değiştirmek olacak sanırım.

Bu hamileliğimde sebzelerden tiksindim ve hala yiyemiyorum aslında onun da etkisi var kilo almamda.. Karbonhidrat benim düşmanım ama onsuz doyamıyoomm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…