sorma. benimki de dolabinin el altindaki cekmeceyi verdi. dolabi doluymusdoğru diyor çocuk nereye sığacak bir sürü elbisesi bezikuzenimin oğlu kardeşi doğduğunda en dipteki çekmecesini vermiş annesine buraya koy diye bende oğluma kardeş gelsin mi diyorum ııı diyip kafasını sallıyor.
yoktu cnm. kucuk yatak vardi sadece. besikten karyolaya buyutunce yatak kucuk kaldi baya. iste satici uyarmadi bizi. biz de tecrubesiz kotu oldu. bi de buyudugunde gereken yatakta standart uretilen boyut degilmis. ozel yaptirmam lazimmis. 600tl sirf yataga dediler. ben de gidip 1000tl ye bazali tek kisilik yatak aldim daha iyi olduçok normal canım endişelenme. hareketleri hissedene kadar hamile olduğunu unutuyorsun bile :)
ama onların altında zaten boyutlarına uygun yatak olmuyor mu? en azından bizimki öyleydi. yatağın boyutlarına uygun yatak vardı içinde. çekmecelerde yatağın ayak ucunun üstündeydi.yani büyüyünce ekstra bir yatak almadık biz
guzel haberler alalim insallah. ben su idrar kulturunu bi temiz alsam artik. cok yordu beni. 5 kutu (4 cesit) antibiyotik kullandim.Benimde 8 martta kontrol kısmet olursa
güle kullansinn insallahhhEvet kızlar sizle aldıklarımı paylaşmak istiyorum, belki fikir olur sizlere
Öncelikle aldığım kıyafetler için böyle bir kurç ayarladım. Bu boy kurtçlarda odasına yerleştirene kadar saklamak istiyorum kıyafetleri. Küçük olduğuna bakmayın içinde bir sürü kıyafet var. İsterseniz paylaşırım onlarıda
Eki Görüntüle 2239138
Beşiği için nevresim takımı aldım. Depomaxx isimli bir mağaza var english home ürünleri satıyor. Bunları toplam 20tl gibi bir fiyata aldım.
Eki Görüntüle 2239133
Malum bizim bebeler kış çocuğu olacak kışın büyüyecekler bunun için lcw den bu battaniyeleri aldım ikisi 50tl farklı renkleri mevcut çok yumuşaklar. Ve ilk el emeğimi çocuğuma ördüm
Eki Görüntüle 2239134 Eki Görüntüle 2239140
Bunlar hediye geldi hastane çıkışı, jakarlı zıbın set Eki Görüntüle 2239137
Bu ürün yorgan yastık %100 pamuk zaten herşeyi pamuk almalıyız kızlar dikkat etmeliyiz yine depomaxxtan 45 tl
Eki Görüntüle 2239139
E bebek indiriminden ıslak mendil ve alt açma örtüsü aldım ikisini toplam 50tlye aldım sanırım
Eki Görüntüle 2239136 Eki Görüntüle 2239141
Bunlar temel ihtiyaçlar kızlar olmasada olur dediğim hiçbirşeyi almıyorum. Bunlara ek olarak bebeklere özel leke çıkarıcı yüzey temizleyici aldım. Fiyatlarınıda yazdım belki fikir olur sizleredaha çoool eksik var
Kızlar 4-5 gündür falan belirtim yok sanki hiç. Karın kasıntılarım batmalar vs kayboldu. Endişe etmeye başladım. Böyle olanınız var mı
Çok hoş canım annemde saklamış birkaç örme tulum inşallah kullanıcam bebişimegüle kullansinn insallahhh
Annemde bi hurç yapmis aldıklarını,bi hurç da benım bebekliklerimi cıkarmiss kıyamam:)
El isleme kundaklr falan.Artık kundak yok pusete örteriz dedi:)
Örme tulumlarım falan:)
yazilanlari okudum tabiki
Cam rende ben de cok kullanmistim. cok işine yaramisti. meyve filesi denen sey bosa para gibi geldi bana. hic işe yaramadi.
benim karnim ilk regl gecikmesinden beri var. gittikce de artiyor.
bebegimi ben cok erken hissettim. suan artik balik kaymalarindan karnima vurma asamasina gecti.
her bebek nasil ki ayni olmuyorsa, dogum sonrasinda her anne ayni olmuyor. anne bebek arasinda farkli bir dil, bi iletisim olusuyor. ikisi birbirinjn ihtiyacina gore yasamini yonlendiriyor. O nedenle bazi yazin dilleri bana agir geliyor... her anne bebegini istedigi gibi buyutur. ben oglumla 2 yasina kadar ayni yatakta uyudum. her agladiginda kucagima aldim. optum kokladim. yapilan arastirmalar bunun dogru oldugunu yaziyor. ama benim icin onemli olan, bu durumun benim icin dogru olmasi. baska anne yan odada yatirir, baska anne uzak odada...kimse kimseye karisamaz, yipratici kelimeler kullanamaz bence. Ayrica yine yapilan arastirmalarda bebek anne ile 2 yasina ayni yatakta yada anneeye temas edebilecegi uzaklikta; 4 yasina kadar da ayni oda da ama farkli yatakta yatmali diyor. zaten anneden saglikli ayrilma yasi da 4tur...
Yine gecen bir pedagoga sorulan soru bu yatma mevzusuydu. Dr.un dedigi benim son yazdigim sekilde. ama diyordu ki her kultur farklidir, anne bebek mutluysa her yontem dogrudur.
En iyi yontem Annelik Icgusudur. dogduklari zaman cok iyi anlayacaksinjz.
Bende yanımda yatırmaya korkarım yatiramam herhalde baştan alıştırmalı bari sonra bebek için de zorluk olmasinben yanımda yatırmaktan korkuyorum. şimdi büyük bişey olmaz ama bebekken korkuyorum uyku hali çok hafif yatarım ama olsun hiç yanımda yatırmadım kendi beşiğinde yattı ilk 5 6 ay sepette 2 yaşına kadar park yatakta. ama sonra anne yanından yatağa geçirmek biraz zor oluyor bebek istemiyor. size tavsiye devam ettiremeyeceğiniz şeyleri asla başlatmayın. bebekler her şeyi rutine dökerler. mesela örnek verecek olursam uyuyana kadar şarkı söyleme eğer her uykuda yapmayı göze alabiliyorsanız alıştırın sonra alışkanlıkları bıraktırmak başlatmaktan zor. benim oğlum parmaklarımla oynayarak uyuyor mesela
Bana kalsa bende doğduktan sonra yapardım odasını ama benim eşim çok heveslenmişti, o yüzden erken yaptık, ödemeler açısından iyi oldu ama erkenden bitmiş oldu.Bende böyle düşünüyorum beşik zamanı geçince odasında yatsin istiyorum böyle 3 4 yaşından önce oda ayrılmaz diye duyunca da emin olamıyorum tabi Montessori yataktan düşme falanda olmaz diye hoşuma gidiyor odasını öyle hazırlayıp besigide yanimaza alsak güzel olcak sanki kimisinde sonra al yatağı hemen yatamicak zaten falan diyo
canim kundak candirgüle kullansinn insallahhh
Annemde bi hurç yapmis aldıklarını,bi hurç da benım bebekliklerimi cıkarmiss kıyamam:)
çok tatlılar ya gerçekten. kuzenim kardeşini çok kıskandığında babası o şimdi küçük ya büyüyene kadar bakalım sonra göndeririz demiş. kuzenim yıllar sonra (30 yaşında) ee baba hani göndercektin kazık kadar oldu gönder hadi diyor.sorma. benimki de dolabinin el altindaki cekmeceyi verdi. dolabi doluymus
yoktu cnm. kucuk yatak vardi sadece. besikten karyolaya buyutunce yatak kucuk kaldi baya. iste satici uyarmadi bizi. biz de tecrubesiz kotu oldu. bi de buyudugunde gereken yatakta standart uretilen boyut degilmis. ozel yaptirmam lazimmis. 600tl sirf yataga dediler. ben de gidip 1000tl ye bazali tek kisilik yatak aldim daha iyi oldu
valla yerinde olsam o kundağı görünür yerde bırakırımgüle kullansinn insallahhh
Aaa :)tutarımm valla:)valla yerinde olsam o kundağı görünür yerde bırakırımkolik bebeyi sarcan o kundağa oh mis. şaka bir yana yarım kundak çok ağlak bebekleri sakinleştiriyor. birde sling(kundakla aynı mantık)
tut canım valla. tam kundak zararlı ama yarın kundak yapabilirsin bebekler ilk doğduklarında anne karnını istiyorlar ellerini sarıyorsun hem kolik ağlamalarına gaz problemlerine ve uzun sağlıklı uykuya iyi geliyor.Aaa :)tutarımm valla:)
Saolasin cnm:)
Idrar yolları enfeksiyonu illet bişey çok iyi bilirim. Geçmiş olsun tekrar sanada.guzel haberler alalim insallah. ben su idrar kulturunu bi temiz alsam artik. cok yordu beni. 5 kutu (4 cesit) antibiyotik kullandim.
Amin aminn :) hepimiz Allahın izniyleagiz tadiyla kullan hepsini de canim..
Güle güle kullansın inşallahEvet kızlar sizle aldıklarımı paylaşmak istiyorum, belki fikir olur sizlere
Öncelikle aldığım kıyafetler için böyle bir kurç ayarladım. Bu boy kurtçlarda odasına yerleştirene kadar saklamak istiyorum kıyafetleri. Küçük olduğuna bakmayın içinde bir sürü kıyafet var. İsterseniz paylaşırım onlarıda
Eki Görüntüle 2239138
Beşiği için nevresim takımı aldım. Depomaxx isimli bir mağaza var english home ürünleri satıyor. Bunları toplam 20tl gibi bir fiyata aldım.
Eki Görüntüle 2239133
Malum bizim bebeler kış çocuğu olacak kışın büyüyecekler bunun için lcw den bu battaniyeleri aldım ikisi 50tl farklı renkleri mevcut çok yumuşaklar. Ve ilk el emeğimi çocuğuma ördüm
Eki Görüntüle 2239134 Eki Görüntüle 2239140
Bunlar hediye geldi hastane çıkışı, jakarlı zıbın set Eki Görüntüle 2239137
Bu ürün yorgan yastık %100 pamuk zaten herşeyi pamuk almalıyız kızlar dikkat etmeliyiz yine depomaxxtan 45 tl
Eki Görüntüle 2239139
E bebek indiriminden ıslak mendil ve alt açma örtüsü aldım ikisini toplam 50tlye aldım sanırım
Eki Görüntüle 2239136 Eki Görüntüle 2239141
Yine e bebekten indirimle aldığım bebek bakım çantası 70tl
Eki Görüntüle 2239146
Bunlar temel ihtiyaçlar kızlar olmasada olur dediğim hiçbirşeyi almıyorum. Bunlara ek olarak bebeklere özel leke çıkarıcı yüzey temizleyici aldım. Fiyatlarınıda yazdım belki fikir olur sizleredaha çoool eksik var
Allah hepimize sağlıkla kavuşmak nasip etsin :) inşallah bahsettiğin durumlar geçmiştir veya hemen geçer . Ben disarda görünce beğenip aldım almak icin cikmamistik erkende davrandık ama keyfini yaşamak lazım diye düşündüm stres olmaktan iyidir dedim . Öncesinde bir kaybım oldu 2 aylıkken. Ondan sebep hep bi cekincem de oldu ama mutlulugunu keyfini yaşamak daha mantıklı geldi bana.bebeğimin sağlığı ile uğraştım bu aralar siz böyle yazınca onlarda var dimi diyorum aklım hep bebekte. böyle okuyunca kafam dağılıyor.
keyfini çıkarın hep kötü düşünmemek lazım bende zevkle erken erken almıştım. cvs erken sonucum iyi geldi ama ters a dalgası var. genelde down sendromuyla beraber gerçekleşirmiş cvs ile o ihtimal kalktı. yada bebekte bir kalp problemine işaret edermiş. onada 20. haftada detaylıda bakacağız dediler. nadiren sağlıklı bebeklerde görülürmüş. inşallah nadir kesimde olurum. kalp problemi de varsa en azından kromozomal sorun değil ameliyat olur vs diye içimi rahatlatmaya çalışıyorum.Allah hepimize sağlıkla kavuşmak nasip etsin :) inşallah bahsettiğin durumlar geçmiştir veya hemen geçer . Ben disarda görünce beğenip aldım almak icin cikmamistik erkende davrandık ama keyfini yaşamak lazım diye düşündüm stres olmaktan iyidir dedim . Öncesinde bir kaybım oldu 2 aylıkken. Ondan sebep hep bi cekincem de oldu ama mutlulugunu keyfini yaşamak daha mantıklı geldi bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?