2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
sorma. benimki de dolabinin el altindaki cekmeceyi verdi. dolabi doluymus
yoktu cnm. kucuk yatak vardi sadece. besikten karyolaya buyutunce yatak kucuk kaldi baya. iste satici uyarmadi bizi. biz de tecrubesiz kotu oldu. bi de buyudugunde gereken yatakta standart uretilen boyut degilmis. ozel yaptirmam lazimmis. 600tl sirf yataga dediler. ben de gidip 1000tl ye bazali tek kisilik yatak aldim daha iyi oldu

Evet kızlar sizle aldıklarımı paylaşmak istiyorum, belki fikir olur sizlere

Öncelikle aldığım kıyafetler için böyle bir kurç ayarladım. Bu boy kurtçlarda odasına yerleştirene kadar saklamak istiyorum kıyafetleri. Küçük olduğuna bakmayın içinde bir sürü kıyafet var. İsterseniz paylaşırım onlarıda

Beşiği için nevresim takımı aldım. Depomaxx isimli bir mağaza var english home ürünleri satıyor. Bunları toplam 20tl gibi bir fiyata aldım.

Malum bizim bebeler kış çocuğu olacak kışın büyüyecekler bunun için lcw den bu battaniyeleri aldım ikisi 50tl farklı renkleri mevcut çok yumuşaklar. Ve ilk el emeğimi çocuğuma ördüm

Bunlar hediye geldi hastane çıkışı, jakarlı zıbın set
Bu ürün yorgan yastık %100 pamuk zaten herşeyi pamuk almalıyız kızlar dikkat etmeliyiz yine depomaxxtan 45 tl

E bebek indiriminden ıslak mendil ve alt açma örtüsü aldım ikisini toplam 50tlye aldım sanırım

Yine e bebekten indirimle aldığım bebek bakım çantası 70tl

Bunlar temel ihtiyaçlar kızlar olmasada olur dediğim hiçbirşeyi almıyorum. Bunlara ek olarak bebeklere özel leke çıkarıcı yüzey temizleyici aldım. Fiyatlarınıda yazdım belki fikir olur sizlere daha çoool eksik var

Son düzenleme:
güle kullansinn insallahhh
Annemde bi hurç yapmis aldıklarını,bi hurç da benım bebekliklerimi cıkarmiss kıyamam:)
El isleme kundaklr falan.Artık kundak yok pusete örteriz dedi:)
Örme tulumlarım falan:)

Kızlar 4-5 gündür falan belirtim yok sanki hiç. Karın kasıntılarım batmalar vs kayboldu. Endişe etmeye başladım. Böyle olanınız var mı

Benimde bikaç gündür öyle.Geçen haftalrda halsizlkten kolumu kaldıramazdım,kokudan mutfağa hiç giremezdim.Dün hem yemek yaptım hemde müzik açıp oynadım.O derece enerjiktim yani.Ağrılar bulantılar baya azaldı şükür.Hamileliğin balayına girdik sanırım.

Annemde bi hurç yapmis aldıklarını,bi hurç da benım bebekliklerimi cıkarmiss kıyamam:)
Çok hoş canım annemde saklamış birkaç örme tulum inşallah kullanıcam bebişime

Çok doğru. Çok haklısın. Bunlar önceden planlanan şeyler değil. Ben de oğlum hazır olmadığını belirttiği sürece ayırmamıştım. Beni annem zorla yanlız yatırırdı büyüdüm diye. Çok korkardım her gece uyumak bir mutsuzluk olmuştu benim için. Çağırdığımda da kızardı korkacak ne var kocaman kız oldun diye. Mantıklı tabi korkacak bir şey yoktu ama korkuyordum. Yanlız hissetmemem gerekirdi ama hissediyordum. Ben bunları yaşadığım için oğlumu asla zorlamadım. Koca adam oluyorlar hala beni yanında isteyecek hali yok. Zaten özerkleşecektir hazır olunca. O yüzden planlamıyorum öyle şeyler.

Bende yanımda yatırmaya korkarım yatiramam herhalde baştan alıştırmalı bari sonra bebek için de zorluk olmasin

Bana kalsa bende doğduktan sonra yapardım odasını ama benim eşim çok heveslenmişti, o yüzden erken yaptık, ödemeler açısından iyi oldu ama erkenden bitmiş oldu.
Yer yatakları da güzel, benim de hoşuma gidiyor.
Normal beşiklerin de şöyle bir rahatlığı var, bebeği yatağa koyup bir 5 dk banyo girip çıkabiliyorsun, tabi bu 1.5 yaşından mümkün olmuyor, o zaman tırmanmaya başlıyorlar ama ilk sene o konuda avantajı oluyor.

canim kundak candir
zamanimizda soyle kullanuyoruz. bir kolik annesi olarak yazayim bebegin bacaklari serbest kaliyor. sadece kollarini ve vucudunu sariyorsun. hem gaz cikarmada hem de uyutmada yardimci oluyor. yarim kundaklama denen sey. nette bak istersen.

çok tatlılar ya gerçekten. kuzenim kardeşini çok kıskandığında babası o şimdi küçük ya büyüyene kadar bakalım sonra göndeririz demiş. kuzenim yıllar sonra (30 yaşında) ee baba hani göndercektin kazık kadar oldu gönder hadi diyor.

valla yerinde olsam o kundağı görünür yerde bırakırım kolik bebeyi sarcan o kundağa oh mis. şaka bir yana yarım kundak çok ağlak bebekleri sakinleştiriyor. birde sling(kundakla aynı mantık)

valla yerinde olsam o kundağı görünür yerde bırakırım kolik bebeyi sarcan o kundağa oh mis. şaka bir yana yarım kundak çok ağlak bebekleri sakinleştiriyor. birde sling(kundakla aynı mantık)
Aaa :)tutarımm valla:)
Saolasin cnm:)

Güle güle kullansın inşallah

bebeğimin sağlığı ile uğraştım bu aralar siz böyle yazınca onlarda var dimi diyorum aklım hep bebekte. böyle okuyunca kafam dağılıyor.
Allah hepimize sağlıkla kavuşmak nasip etsin :) inşallah bahsettiğin durumlar geçmiştir veya hemen geçer . Ben disarda görünce beğenip aldım almak icin cikmamistik erkende davrandık ama keyfini yaşamak lazım diye düşündüm stres olmaktan iyidir dedim . Öncesinde bir kaybım oldu 2 aylıkken. Ondan sebep hep bi cekincem de oldu ama mutlulugunu keyfini yaşamak daha mantıklı geldi bana.

keyfini çıkarın hep kötü düşünmemek lazım bende zevkle erken erken almıştım. cvs erken sonucum iyi geldi ama ters a dalgası var. genelde down sendromuyla beraber gerçekleşirmiş cvs ile o ihtimal kalktı. yada bebekte bir kalp problemine işaret edermiş. onada 20. haftada detaylıda bakacağız dediler. nadiren sağlıklı bebeklerde görülürmüş. inşallah nadir kesimde olurum. kalp problemi de varsa en azından kromozomal sorun değil ameliyat olur vs diye içimi rahatlatmaya çalışıyorum.

kızlar diş tellerim var. dişlerimi normal insanlardan daha uzun olacak şekilde fırçalamam gerekiyor ama macun midemi kaldırıyor. kaç kere öğürüyorum bilmiyorum. varmı benim gibi hangi macunu kullanırsam az öğürtü olur acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…