ilk 6 ay ben de hiç yanımda yatırmadım korktum. emzirip yerine yatırdım. yatak odasında park yatak vardı. 16 aylıkken kendi odasına geçirdik. ama ara ara beraber yatıyoruz özellikle cumaları serbest gün :) bazen de kendi geliyor ben sizinle yatıcam diye. gel diyoruz biz de nasılsa ilerde gelmeyecek :) bazen bir kaç gün üst üste geliyor bazen de uzun süre gelmiyor.Bende yanımda yatırmaya korkarım yatiramam herhalde baştan alıştırmalı bari sonra bebek için de zorluk olmasin
Bir sorun yoktur Allahın izniyle . Rabbim dermansız dert vermesin kimseye . 20. Hafta da içiniz tamamen rahatlar inşallah.keyfini çıkarın hep kötü düşünmemek lazım bende zevkle erken erken almıştım. cvs erken sonucum iyi geldi ama ters a dalgası var. genelde down sendromuyla beraber gerçekleşirmiş cvs ile o ihtimal kalktı. yada bebekte bir kalp problemine işaret edermiş. onada 20. haftada detaylıda bakacağız dediler. nadiren sağlıklı bebeklerde görülürmüş. inşallah nadir kesimde olurum. kalp problemi de varsa en azından kromozomal sorun değil ameliyat olur vs diye içimi rahatlatmaya çalışıyorum.
Ters a dalgası nedir nasıl tespit edildi ?keyfini çıkarın hep kötü düşünmemek lazım bende zevkle erken erken almıştım. cvs erken sonucum iyi geldi ama ters a dalgası var. genelde down sendromuyla beraber gerçekleşirmiş cvs ile o ihtimal kalktı. yada bebekte bir kalp problemine işaret edermiş. onada 20. haftada detaylıda bakacağız dediler. nadiren sağlıklı bebeklerde görülürmüş. inşallah nadir kesimde olurum. kalp problemi de varsa en azından kromozomal sorun değil ameliyat olur vs diye içimi rahatlatmaya çalışıyorum.
Icine nasil siniyosa onu yap. En doğrusu diye bir sey yok bence. Ben de oda almistim kizima. Ve bir suru ufak tefek esyasi oluyo. Hepsi odasinda yerli yerinde oluyo. Nereye koyucam diye dusunmuyosun. 2 bucuk ay sonra odasini ayırmıştim ben. Herkes ayipladi beni. Ama bana gore dogrusu buydu. Simdiye kadar bir zararini gormedim. Simdi kardesini de hazir hissedene kadar yanimda yatiricam. Sonra iki kardesin birbirinin sesine alismasini istiyorum.kizlar ben boyle bisey almak istiyorum ilk bebegim olcak. kendi odasi olacak yatak odama da küçük besik alacagim. sizce nasil acemiyim bilmiyorum bu konulari fazla oda yapmak icin erken mi davraniyorum
splat lavanta olanı vegan ürün 99 doğal içerik gratiste satılıyorkızlar diş tellerim var. dişlerimi normal insanlardan daha uzun olacak şekilde fırçalamam gerekiyor ama macun midemi kaldırıyor. kaç kere öğürüyorum bilmiyorum. varmı benim gibi hangi macunu kullanırsam az öğürtü olur acaba.
Benim kızım şu an 4.5 yaşında, gece emmesini kesene kadar hiç gelmezdi. Emmeyi kesince bazı geceler sabaha karşı gelmeye başladı, bazı akşamlar benle uyumak istedi. Reddetmedim hiçbir zaman. Sadece kızım uyuduğunda odana götüreceğim tamam mı diyorum, o da anlaştık diyor. 4.5 yıllık anneliğimde bişeyi ne kadar kafan takarsan o kadar büyük bir sorun olacağını öğrendim, o yüzden rahat olmaya çalışıyorum böyle durumlarda, sonra bakıyorum o sorun kendiliğinden geçiyor :):)Bende 8. Ayda ayırmıştım. Önceleri iyiydi uyuyodu odasında sonra memlekete gittiğimizde 1 ay felan yan yana yattığımızdan alıştı odasında uyutuyoruz ama gece 3 4 gibi geliyo yanımıza. Nadiren sabaha kadar uyur. 2 buçuk yasında. Napcam bilmiyorum bu şekilde. Acaba erken ayırdım ondan mı oldu diye de düşünmüyo değilim. Bakalım bu sefer nasıl olacak merakla bekliyorum. Biz ne desekte her bebek farklı. Kimi 3 yaşına kadar yatiyo anneyle kimi 1.
gebeliğim baştan beri problemleydi. kesem küçüktü. 12. haftada şansıma hastanenin perinatoloğu odaya girdi. doktorum bu benim hastam biraz problemli çok severim kendisni sende bir bak dedi. perinatolog bebeğin kordonunu renklendirdi. aynen detaylıda olduğu gibi o söyledi. yani ultrason ile tespit edildi. genelde kalp problemini gösterir dedi. down sendromuna eşlik edebilir dedi. down olmadan da kalp problemi vardır bebeğin dedi. nadiren sağlıklıdır dedi. ertesi hafta tekrar baktı dalga devam ediyordu. bakalım 20 haftada nasıl olacak aslında şans eseri öğrendim. yoksa 20. haftada öğrenecektim.Ters a dalgası nedir nasıl tespit edildi ?
inşallah öğürmem ya hemen deneyeyim. çok fena oluyorum günde üç kez artık yaşlar geliyor. fırçalamasamda hamilelikte çürükler artıyorsplat lavanta olanı vegan ürün 99 doğal içerik gratiste satılıyor
Ters a dalgası nedirBir sorun yoktur Allahın izniyle . Rabbim dermansız dert vermesin kimseye . 20. Hafta da içiniz tamamen rahatlar inşallah.
az önce arkadaşa yazdım sizede yollayayımTers a dalgası nedir
Bende iki yaşına kadar emzirmek istiyorum nasip olursa ama bı yaşından sonra geceleri emmez diye dusunuyorum yinede odasını ne zaman ayırın bilemiyorum o anki duruma göre olucak sanırım bebeğim hazırsa isterse erkende olabilir tabi nasip artık:)ilk 6 ay ben de hiç yanımda yatırmadım korktum. emzirip yerine yatırdım. yatak odasında park yatak vardı. 16 aylıkken kendi odasına geçirdik. ama ara ara beraber yatıyoruz özellikle cumaları serbest gün :) bazen de kendi geliyor ben sizinle yatıcam diye. gel diyoruz biz de nasılsa ilerde gelmeyecek :) bazen bir kaç gün üst üste geliyor bazen de uzun süre gelmiyor.
bebek için odaya ne zaman geçirmek daha kolay olur bilmiyorum ama kızım 8 aylıkken emmeyi, 1 yaşında da mamayı bıaktığı için ben hiç zorlanmadım. ama 2 yaşına kadar emseydi heralde odasını daha geç ayırırdım :) şimdi azimliyim 2 yaşına kadar emziricem inşallah :)
Bende çok heves ediyorum işte oda hazırlamaya falan :) beşik şart tabi ilk etaptaBana kalsa bende doğduktan sonra yapardım odasını ama benim eşim çok heveslenmişti, o yüzden erken yaptık, ödemeler açısından iyi oldu ama erkenden bitmiş oldu.
Yer yatakları da güzel, benim de hoşuma gidiyor.
Normal beşiklerin de şöyle bir rahatlığı var, bebeği yatağa koyup bir 5 dk banyo girip çıkabiliyorsun, tabi bu 1.5 yaşından mümkün olmuyor, o zaman tırmanmaya başlıyorlar ama ilk sene o konuda avantajı oluyor.
Anladım. İnşallah o nadir durum vardır . Allah tüm bebekleri anne karnında da kucağında da korusungebeliğim baştan beri problemleydi. kesem küçüktü. 12. haftada şansıma hastanenin perinatoloğu odaya girdi. doktorum bu benim hastam biraz problemli çok severim kendisni sende bir bak dedi. perinatolog bebeğin kordonunu renklendirdi. aynen detaylıda olduğu gibi o söyledi. yani ultrason ile tespit edildi. genelde kalp problemini gösterir dedi. down sendromuna eşlik edebilir dedi. down olmadan da kalp problemi vardır bebeğin dedi. nadiren sağlıklıdır dedi. ertesi hafta tekrar baktı dalga devam ediyordu. bakalım 20 haftada nasıl olacak aslında şans eseri öğrendim. yoksa 20. haftada öğrenecektim.
BENDE ŞUAN TAVUKTA TİKSİNDİMilk hamileliğimde tavukdan tiksinmiştim ve doğum sonrası da uzun süre yiyememişdim. umarım geçici bir tiksinmedir yaşadğınız.
Çok güzeller güle güle kullanın inşallah heyecan yaptım ay daha çok lazım dediğin gibi aslında sizin cinsiyet de belli sezon sonu hem kışlık 3 _6 ay arası takımlar da alabilirsinizEvet kızlar sizle aldıklarımı paylaşmak istiyorum, belki fikir olur sizlere
Öncelikle aldığım kıyafetler için böyle bir kurç ayarladım. Bu boy kurtçlarda odasına yerleştirene kadar saklamak istiyorum kıyafetleri. Küçük olduğuna bakmayın içinde bir sürü kıyafet var. İsterseniz paylaşırım onlarıda
Eki Görüntüle 2239138
Beşiği için nevresim takımı aldım. Depomaxx isimli bir mağaza var english home ürünleri satıyor. Bunları toplam 20tl gibi bir fiyata aldım.
Eki Görüntüle 2239133
Malum bizim bebeler kış çocuğu olacak kışın büyüyecekler bunun için lcw den bu battaniyeleri aldım ikisi 50tl farklı renkleri mevcut çok yumuşaklar. Ve ilk el emeğimi çocuğuma ördüm
Eki Görüntüle 2239134 Eki Görüntüle 2239140
Bunlar hediye geldi hastane çıkışı, jakarlı zıbın set Eki Görüntüle 2239137
Bu ürün yorgan yastık %100 pamuk zaten herşeyi pamuk almalıyız kızlar dikkat etmeliyiz yine depomaxxtan 45 tl
Eki Görüntüle 2239139
E bebek indiriminden ıslak mendil ve alt açma örtüsü aldım ikisini toplam 50tlye aldım sanırım
Eki Görüntüle 2239136 Eki Görüntüle 2239141
Yine e bebekten indirimle aldığım bebek bakım çantası 70tl
Eki Görüntüle 2239146
Bunlar temel ihtiyaçlar kızlar olmasada olur dediğim hiçbirşeyi almıyorum. Bunlara ek olarak bebeklere özel leke çıkarıcı yüzey temizleyici aldım. Fiyatlarınıda yazdım belki fikir olur sizleredaha çoool eksik var
Çok geçmiş olsun inşallah temiz çıkar ilaç kyllanmazsın artıkguzel haberler alalim insallah. ben su idrar kulturunu bi temiz alsam artik. cok yordu beni. 5 kutu (4 cesit) antibiyotik kullandim.
çok tatlılar ya gerçekten. kuzenim kardeşini çok kıskandığında babası o şimdi küçük ya büyüyene kadar bakalım sonra göndeririz demiş. kuzenim yıllar sonra (30 yaşında) ee baba hani göndercektin kazık kadar oldu gönder hadi diyor.
super tespit... ne kadar dusunurse o kadar zorlasiyor. akisa birakmak lazim.Benim kızım şu an 4.5 yaşında, gece emmesini kesene kadar hiç gelmezdi. Emmeyi kesince bazı geceler sabaha karşı gelmeye başladı, bazı akşamlar benle uyumak istedi. Reddetmedim hiçbir zaman. Sadece kızım uyuduğunda odana götüreceğim tamam mı diyorum, o da anlaştık diyor. 4.5 yıllık anneliğimde bişeyi ne kadar kafan takarsan o kadar büyük bir sorun olacağını öğrendim, o yüzden rahat olmaya çalışıyorum böyle durumlarda, sonra bakıyorum o sorun kendiliğinden geçiyor :):)
gozunu korkutmak gibi olmasin da ben dahil cevremde kac tane arkadasim varsa sunu yasadik. 18 aylik olunca emme seviyesi tavan yapiyor. gece saat basi yada yarim saate bir kalkip emiyorlar. amac aclik degil aslinda, anneyi gece kontrol etmek. kacti mi duruyor mu diyeBende iki yaşına kadar emzirmek istiyorum nasip olursa ama bı yaşından sonra geceleri emmez diye dusunuyorum yinede odasını ne zaman ayırın bilemiyorum o anki duruma göre olucak sanırım bebeğim hazırsa isterse erkende olabilir tabi nasip artık:)
cokkkk amin canim.Çok geçmiş olsun inşallah temiz çıkar ilaç kyllanmazsın artık
super tespit... ne kadar dusunurse o kadar zorlasiyor. akisa birakmak lazim.
gozunu korkutmak gibi olmasin da ben dahil cevremde kac tane arkadasim varsa sunu yasadik. 18 aylik olunca emme seviyesi tavan yapiyor. gece saat basi yada yarim saate bir kalkip emiyorlar. amac aclik degil aslinda, anneyi gece kontrol etmek. kacti mi duruyor mu diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?