2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

  • Kız

  • Erkek

  • İkiz kız

  • İkiz erkek

  • İkiz kız ve erkek


Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bende yanımda yatırmaya korkarım yatiramam herhalde baştan alıştırmalı bari sonra bebek için de zorluk olmasin
ilk 6 ay ben de hiç yanımda yatırmadım korktum. emzirip yerine yatırdım. yatak odasında park yatak vardı. 16 aylıkken kendi odasına geçirdik. ama ara ara beraber yatıyoruz özellikle cumaları serbest gün :) bazen de kendi geliyor ben sizinle yatıcam diye. gel diyoruz biz de nasılsa ilerde gelmeyecek :) bazen bir kaç gün üst üste geliyor bazen de uzun süre gelmiyor.
bebek için odaya ne zaman geçirmek daha kolay olur bilmiyorum ama kızım 8 aylıkken emmeyi, 1 yaşında da mamayı bıaktığı için ben hiç zorlanmadım. ama 2 yaşına kadar emseydi heralde odasını daha geç ayırırdım :) şimdi azimliyim 2 yaşına kadar emziricem inşallah :)
 
Bir sorun yoktur Allahın izniyle . Rabbim dermansız dert vermesin kimseye . 20. Hafta da içiniz tamamen rahatlar inşallah.
 
Ters a dalgası nedir nasıl tespit edildi ?
 
kizlar ben boyle bisey almak istiyorum ilk bebegim olcak. kendi odasi olacak yatak odama da küçük besik alacagim. sizce nasil acemiyim bilmiyorum bu konulari fazla oda yapmak icin erken mi davraniyorum
Icine nasil siniyosa onu yap. En doğrusu diye bir sey yok bence. Ben de oda almistim kizima. Ve bir suru ufak tefek esyasi oluyo. Hepsi odasinda yerli yerinde oluyo. Nereye koyucam diye dusunmuyosun. 2 bucuk ay sonra odasini ayırmıştim ben. Herkes ayipladi beni. Ama bana gore dogrusu buydu. Simdiye kadar bir zararini gormedim. Simdi kardesini de hazir hissedene kadar yanimda yatiricam. Sonra iki kardesin birbirinin sesine alismasini istiyorum.
 
splat lavanta olanı vegan ürün 99 doğal içerik gratiste satılıyor
 
Benim kızım şu an 4.5 yaşında, gece emmesini kesene kadar hiç gelmezdi. Emmeyi kesince bazı geceler sabaha karşı gelmeye başladı, bazı akşamlar benle uyumak istedi. Reddetmedim hiçbir zaman. Sadece kızım uyuduğunda odana götüreceğim tamam mı diyorum, o da anlaştık diyor. 4.5 yıllık anneliğimde bişeyi ne kadar kafan takarsan o kadar büyük bir sorun olacağını öğrendim, o yüzden rahat olmaya çalışıyorum böyle durumlarda, sonra bakıyorum o sorun kendiliğinden geçiyor :):)
 
Ters a dalgası nedir nasıl tespit edildi ?
gebeliğim baştan beri problemleydi. kesem küçüktü. 12. haftada şansıma hastanenin perinatoloğu odaya girdi. doktorum bu benim hastam biraz problemli çok severim kendisni sende bir bak dedi. perinatolog bebeğin kordonunu renklendirdi. aynen detaylıda olduğu gibi o söyledi. yani ultrason ile tespit edildi. genelde kalp problemini gösterir dedi. down sendromuna eşlik edebilir dedi. down olmadan da kalp problemi vardır bebeğin dedi. nadiren sağlıklıdır dedi. ertesi hafta tekrar baktı dalga devam ediyordu. bakalım 20 haftada nasıl olacak aslında şans eseri öğrendim. yoksa 20. haftada öğrenecektim.
 
Ters a dalgası nedir
az önce arkadaşa yazdım sizede yollayayım
gebeliğim baştan beri problemleydi. kesem küçüktü. 12. haftada şansıma hastanenin perinatoloğu odaya girdi. doktorum bu benim hastam biraz problemli çok severim kendisni sende bir bak dedi. perinatolog bebeğin kordonunu renklendirdi. aynen detaylıda olduğu gibi o söyledi. yani ultrason ile tespit edildi. genelde kalp problemini gösterir dedi. down sendromuna eşlik edebilir dedi. down olmadan da kalp problemi vardır bebeğin dedi. nadiren sağlıklıdır dedi. ertesi hafta tekrar baktı dalga devam ediyordu. bakalım 20 haftada nasıl olacak aslında şans eseri öğrendim. yoksa 20. haftada öğrenecektim.
 
Bende iki yaşına kadar emzirmek istiyorum nasip olursa ama bı yaşından sonra geceleri emmez diye dusunuyorum yinede odasını ne zaman ayırın bilemiyorum o anki duruma göre olucak sanırım bebeğim hazırsa isterse erkende olabilir tabi nasip artık:)
 
Bende çok heves ediyorum işte oda hazırlamaya falan :) beşik şart tabi ilk etapta
 
Anladım. İnşallah o nadir durum vardır . Allah tüm bebekleri anne karnında da kucağında da korusun
 
Çok güzeller güle güle kullanın inşallah heyecan yaptım ay daha çok lazım dediğin gibi aslında sizin cinsiyet de belli sezon sonu hem kışlık 3 _6 ay arası takımlar da alabilirsiniz
 

super tespit... ne kadar dusunurse o kadar zorlasiyor. akisa birakmak lazim.

gozunu korkutmak gibi olmasin da ben dahil cevremde kac tane arkadasim varsa sunu yasadik. 18 aylik olunca emme seviyesi tavan yapiyor. gece saat basi yada yarim saate bir kalkip emiyorlar. amac aclik degil aslinda, anneyi gece kontrol etmek. kacti mi duruyor mu diye
 
Çok geçmiş olsun inşallah temiz çıkar ilaç kyllanmazsın artık
cokkkk amin canim.
iki dr kavga ediyormus suan. kadin dogumcu diyrmus ne olursa olsun ilac vermem artik nefroloji diyor sen oyle san gerekirse verecegim diye. biri bebegi biri bobrek iltihabini dusunuyor. en guzeli bitmis olsun da ben de kurtulayim.
 
gercekten mı ben hiç öyle düşünmemiştim olsun o zamana kadar uykusuzluğa alışmış oluruz artik
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…