2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bebek odası tasarımlarında müşterilerime sade mobilyalar hercih ediyorum ben. Ahşap görünümlü mobilyaları ağır buluyorum. Tabiki konsepte göre değişebiliyor. Daha sade mobilyaları akdesuarlarla canlandırıyorum. Bu sayede istediğin zaman değiştirebiliyorsun odanı. İkinci fotoda alt değiştirme ünitesinin arka boşluğu için ikeada satılan bir ürün var ona bakmanı öneririm. Raf raf duruyor o boşluğu kapatıyor. Ölçüleri uyarsa alabilirsin

Canım o dediğini yapmak için biz üniversitede 3ayrı programı 4senede öğrendik. Doğru çizemez yanlış yapar mutlaka kağıt kalemle çizse daha iyi

Canım bugün müslin örtü, tülbent,pamuklu battaniyeler ve örgü battaniye için ve annem de hırka ve patik orecekms yün aldik sadece. O kadar yoruldum ki avmye geçip kıyafet alamdk şimdi girdik eve annemle senin de mesajını şimdi okudum ona göre kafamda netleşti sagolsn. Bu arada bebek arabası aldn mi

Canım o dediğini yapmak için biz üniversitede 3ayrı programı 4senede öğrendik. Doğru çizemez yanlış yapar mutlaka kağıt kalemle çizse daha iyi
Sakın yanlış anlamayın, mimarcilik oynayalim demiyorum. Sadece ben plan program severim, bu eve tasinirken de salon ve yatak odası için yapmıştım. Eşyaları yerlestirip yok olmadı diyerek itip degistirmek yerine ekranda seceneklerimi gormek daha iyi geliyor bana. Bir tek dolap eksikti mesela, onun ölçülerine cizerek emin olmuştum. Maksimum x diye. Ebeveyn banyo kapısı işi bozuyordu
Zaten benim kullandığım program son derece basitti :)
Şimdi bebek odasına da aynı şeyi yapacağım.

Benimde sol göğüs ucum çatladi hatta arada bakiyorum sivi geliyor doktor randevuma 20 günden fazla var gidince soracağım artik
Bende Az önce farkettin sağ göğüsümde öyle hafif sızlama ve sıvı gelmiş çok şaşırdım niye oluyo ki acaba böyle

Selam cnm. Ben de gittiğim hastaneyi değiştirdim. gamze3587 gamibo gibi Egepol hastanesine gidiyorum artık. Benim doktorum da Gökalp Tokaç. Tecrübesi bir hayli çok ve bundan dolayı da randevu almak biraz zor oluyor kendisine ama ayarlıyorum bir şekilde. Ben çok memnunum ilgisinden. Doğum ücretini arkadaşlar yazmış doğru ben de 3100 tl fiyat aldım. Eğer süit oda istersen +340 tl ekleniyor.

Cnm ben de bu en sondakini beğendim. Sadelik her zaman iyidir
Aynı şeyi bana da söylediler. Son günlerde gözle görülür şekilde büyüdü karnım. Ayrıca tekmelemeler de arttı. Sabahları içerde futbol maçı oluyor :)))
Merhaba kızlar bugün pek bi depresifim yatak İçinden çıkmadım havada güzel aslında ama bi mutsuzluk var üstümde hiç bişey yapasım yok hormonal sanırım bu ruh hali değişimleri yordu beni çok
Cnm bende de benzer bi durum var. Nasıl anlatsam bilemiyorum ama bebekli hayat beni korkutuyor. Geceleri 6-7 kez tuvalete kalkıyorum bıktım artık, rahime baskı oluyor galiba. Her tuvalete kalktığımda “bundan sonraki hayatımda hep uykusuzluk başgösterecek, yerime oturamayacağım, sessiz sessiz uzanıp film izleyemeyeceğim, yorulduğum zaman dinlenemeyeceğim” gibi düşünceler geçiyor kafamdan ve ağlıyorum. Belki çok bencilce gelebilir ama depresyona girecek gibi oluyorum bazen. Bu düşüncelerimin karnımdaki minik oğluşumla hiçbir alakası yok tabi ki, sanırım kişisel özgürlüğüme fazla düşkünüm. Nasıl olacak, nasıl yapacağım acaba bir tek ben mi böyle kaygılanıyorum? Sizler ne düşünüyorsunuz?

bu hormonlar herşeyi düşündürüyor insana endişe etmen korkman gayet doğal evet Bi an için düşününce ağır geliyor insana ama bebişinin kokusunu alınca kucağındaki o hissin güzelliği ile nasıl güç kuvvet gelecek sana göreceksin inşallah rahatlık da neymiş diceksin

ilk bebek oldugu icin daha yogun yasarsiniz korkulari. ben tecrubelendim daha sakinim
etrafinizda guvendiginiz insanlar size elbette yardimci olacaktir. o zaman da korkular azalacaktir

Ben de aynı durumdayım bu hafta bir anda şiştim sanki ağırlaştım oğlumda böyle 32 den sonra olmuştum

Anladım canım ,teşekkür ederim ❤

Bende Az önce farkettin sağ göğüsümde öyle hafif sızlama ve sıvı gelmiş çok şaşırdım niye oluyo ki acaba böyle
Benimde özellikle sağ göğsümde oluyor sızlamam daha çok. Süt bezleriyle mi alakalı bişey bilemedim bende doktoruma sorucam ama daha vakit var önce buraya sorayım dedim :)

Aynı şekilde düşünüyoruz. Bundan sonra istedigim saatte uyanamayacagim, artik cantasiz dışarı çıkmak yok, hicbir sey yapmadan oturmak yok.
İnsan kendine bu kazığı nasıl atar diye soylendigim oluyor Bugün motor konusu açıldı e attık binmiyorsundur diye, rüyamda görüyorum elim ayağım titriyor diye gulustuk :)))

Geçecek. Fazla düşünüyoruz. Hele kendi işini kendi gormeye alışmış, her zaman bastan hayata baslayabilecegini dusunen insanlar için evlilik bir sarsintiysa bebek de diğeri. Kendimden başkasını düşünmek zorundayim ve bunu hayatım boyunca yapacağım. Çok korkutucu bence de :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…