Teşekkür ederim canım,araştrıcam.❤Canımgamibo ile bizde izmirdeyiz. egepol hastanesinde onur umut yücel'e gidiyoruz memnunuz. hastanenin doğum ücretide 3100 şuan . tabi doğuma kadar artış olur mu bilmiyorum. bir araştır istersen.
Bebek odası tasarımlarında müşterilerime sade mobilyalar hercih ediyorum ben. Ahşap görünümlü mobilyaları ağır buluyorum. Tabiki konsepte göre değişebiliyor. Daha sade mobilyaları akdesuarlarla canlandırıyorum. Bu sayede istediğin zaman değiştirebiliyorsun odanı. İkinci fotoda alt değiştirme ünitesinin arka boşluğu için ikeada satılan bir ürün var ona bakmanı öneririm. Raf raf duruyor o boşluğu kapatıyor. Ölçüleri uyarsa alabilirsinMeraba güzel hamileler nasilsiniz bakalim?
Ucu bucagi olmayan asiri buyuk bir mobilya magazasindayim, oturdum kahvemi yudumluyorum. Bebegimin yatak odasi mobilyasina bakip fikir edinmeye geldim ama indirim oldugunu ogrendim. Yarin son günü, yarin esimle gelip siparis vericem birini gibi gorunuyor..dört model arasinda gidip geldim hadi bi el ativerin. dipnot; bu odayi hem oglum kullanacak hem Allah kismet ederse ikincimizde, yani her iki cinsiyete uygun olmali. Perde ve yatak ici dekorlari görmezden gelin emi;
Bunun kommode dolabi (yani soldaki bebegin bakimini yapacagimiz dolap) odamiza fazla genis galiba. Ama güzel.. Eki Görüntüle 2254844
Bunun fiyati cok uygundu, sadece kommode arkasindaki bosluk güzel degildi. Oraya sigacak sekilde biseyleri yokmus.
Eki Görüntüle 2254845
Bu asiri güzeldi. Biraz tuzlucaydi ama cok begendim. Kiz odasi gibi mi duruyor? Pembeleri yok dusunun tabi haha..dolaplardaki iscililik kiz isi gibi..
Eki Görüntüle 2254846
Saniyorum bu sonuncu favorim. Orta halli bi fiyatta, hatta iyi fiyati var bile denilebilir. Kaliteli, kommode dolabinin genisligi güzel, odamiza uygun. Cok mu erkekimsi duruyo buda yoksa??
Eki Görüntüle 2254848
Canım o dediğini yapmak için biz üniversitede 3ayrı programı 4senede öğrendik. Doğru çizemez yanlış yapar mutlaka kağıt kalemle çizse daha iyielaide
Ben secemedim. Arkasinda bosluk olanlarin alt değiştirme kısımları cikarilabilir ise kullanim bitince oyle degerlendirebilirsin. Aksi taktirde yer kaybı.
Genel düzen mantığım; odayı ve icindekileri (cam yukseklik en, kapi kenari radyator vs vs) 3d porgramlarda odayi cizip ardindan esyalari olceklendirerek yerlestirmek. Bir dene istersen.
Magazalar kocaman ve eve gelince esyalar sığmıyor.
İmza başak dememe gerek var mi?
Benimde sol göğüs ucum çatladi hatta arada bakiyorum sivi geliyor doktor randevuma 20 günden fazla var gidince soracağım artik
Sakın yanlış anlamayın, mimarcilik oynayalim demiyorum. Sadece ben plan program severim, bu eve tasinirken de salon ve yatak odası için yapmıştım. Eşyaları yerlestirip yok olmadı diyerek itip degistirmek yerine ekranda seceneklerimi gormek daha iyi geliyor bana. Bir tek dolap eksikti mesela, onun ölçülerine cizerek emin olmuştum. Maksimum x diye. Ebeveyn banyo kapısı işi bozuyorduCanım o dediğini yapmak için biz üniversitede 3ayrı programı 4senede öğrendik. Doğru çizemez yanlış yapar mutlaka kağıt kalemle çizse daha iyi
Sol gogsumde morarma var. Esim sac boyasi yikanirken boyamistir demisti ama çok oldu artık, son kontrolde unuttum gostermeyi, tekrar gidip soracağım.Benimde sol göğüs ucum çatladi hatta arada bakiyorum sivi geliyor doktor randevuma 20 günden fazla var gidince soracağım artik
Bende Az önce farkettin sağ göğüsümde öyle hafif sızlama ve sıvı gelmiş çok şaşırdım niye oluyo ki acaba böyleBenimde sol göğüs ucum çatladi hatta arada bakiyorum sivi geliyor doktor randevuma 20 günden fazla var gidince soracağım artik
Selam cnm. Ben de gittiğim hastaneyi değiştirdim.Kızlar Izmir de yaşıyorum.Doktorumun doğum ücreti çok yüksek 6bin tl ye geliyor.Doğumu yine özelde ama başka yerde yapmayı düşünüyorum. Izmir de yaşayan arkadaşlardan veya bilgisi olanlardan güvenilir iyi doktor tavsiyesi istiyorum.Önceden kaybım olduğu için çok pimpirikliyim malesef doktor konusunda.Yardımcı olursanız çok sevinirim ❤
Meraba güzel hamileler nasilsiniz bakalim?
Ucu bucagi olmayan asiri buyuk bir mobilya magazasindayim, oturdum kahvemi yudumluyorum. Bebegimin yatak odasi mobilyasina bakip fikir edinmeye geldim ama indirim oldugunu ogrendim. Yarin son günü, yarin esimle gelip siparis vericem birini gibi gorunuyor..dört model arasinda gidip geldim hadi bi el ativerin. dipnot; bu odayi hem oglum kullanacak hem Allah kismet ederse ikincimizde, yani her iki cinsiyete uygun olmali. Perde ve yatak ici dekorlari görmezden gelin emi;
Bunun kommode dolabi (yani soldaki bebegin bakimini yapacagimiz dolap) odamiza fazla genis galiba. Ama güzel.. Eki Görüntüle 2254844
Bunun fiyati cok uygundu, sadece kommode arkasindaki bosluk güzel degildi. Oraya sigacak sekilde biseyleri yokmus.
Eki Görüntüle 2254845
Bu asiri güzeldi. Biraz tuzlucaydi ama cok begendim. Kiz odasi gibi mi duruyor? Pembeleri yok dusunun tabi haha..dolaplardaki iscililik kiz isi gibi..
Eki Görüntüle 2254846
Saniyorum bu sonuncu favorim. Orta halli bi fiyatta, hatta iyi fiyati var bile denilebilir. Kaliteli, kommode dolabinin genisligi güzel, odamiza uygun. Cok mu erkekimsi duruyo buda yoksa??
Eki Görüntüle 2254848
Aynı şeyi bana da söylediler. Son günlerde gözle görülür şekilde büyüdü karnım. Ayrıca tekmelemeler de arttı. Sabahları içerde futbol maçı oluyor :)))son 3 gunde benim karnim ciddi sekilde buyudu. hip diye. esim 3 gun goreve gitmisti, geldiginde ne olmus kocaman karnin dedi. baya da sert. yurumek nefes almak zorluyor bu ara. oglumda hatirlamiyorum bu sekilde buyumeyi. sizler de durum nasil? dilerim bu zorlanmam gecicidir.
Cnm bende de benzer bi durum var. Nasıl anlatsam bilemiyorum ama bebekli hayat beni korkutuyor. Geceleri 6-7 kez tuvalete kalkıyorum bıktım artık, rahime baskı oluyor galiba. Her tuvalete kalktığımda “bundan sonraki hayatımda hep uykusuzluk başgösterecek, yerime oturamayacağım, sessiz sessiz uzanıp film izleyemeyeceğim, yorulduğum zaman dinlenemeyeceğim” gibi düşünceler geçiyor kafamdan ve ağlıyorum. Belki çok bencilce gelebilir ama depresyona girecek gibi oluyorum bazen. Bu düşüncelerimin karnımdaki minik oğluşumla hiçbir alakası yok tabi ki, sanırım kişisel özgürlüğüme fazla düşkünüm. Nasıl olacak, nasıl yapacağım acabaMerhaba kızlar bugün pek bi depresifim yatak İçinden çıkmadımhavada güzel aslında ama bi mutsuzluk var üstümde hiç bişey yapasım yok hormonal sanırım bu ruh hali değişimleri yordu beni çok
Göğüs uçları çok hassaslaşıyor sıvı gelmesi normal mi bilmiyorum ben yaşamadım doktoruna sor unutmaBenimde sol göğüs ucum çatladi hatta arada bakiyorum sivi geliyor doktor randevuma 20 günden fazla var gidince soracağım artik
Selam cnm. Ben de gittiğim hastaneyi değiştirdim.gamze3587 gamibo gibi Egepol hastanesine gidiyorum artık. Benim doktorum da Gökalp Tokaç. Tecrübesi bir hayli çok ve bundan dolayı da randevu almak biraz zor oluyor kendisine ama ayarlıyorum bir şekilde. Ben çok memnunum ilgisinden. Doğum ücretini arkadaşlar yazmış doğru ben de 3100 tl fiyat aldım. Eğer süit oda istersen +340 tl ekleniyor.
Cnm ben de bu en sondakini beğendim. Sadelik her zaman iyidir
Aynı şeyi bana da söylediler. Son günlerde gözle görülür şekilde büyüdü karnım. Ayrıca tekmelemeler de arttı. Sabahları içerde futbol maçı oluyor :)))
Cnm bende de benzer bi durum var. Nasıl anlatsam bilemiyorum ama bebekli hayat beni korkutuyor. Geceleri 6-7 kez tuvalete kalkıyorum bıktım artık, rahime baskı oluyor galiba. Her tuvalete kalktığımda “bundan sonraki hayatımda hep uykusuzluk başgösterecek, yerime oturamayacağım, sessiz sessiz uzanıp film izleyemeyeceğim, yorulduğum zaman dinlenemeyeceğim” gibi düşünceler geçiyor kafamdan ve ağlıyorum. Belki çok bencilce gelebilir ama depresyona girecek gibi oluyorum bazen. Bu düşüncelerimin karnımdaki minik oğluşumla hiçbir alakası yok tabi ki, sanırım kişisel özgürlüğüme fazla düşkünüm. Nasıl olacak, nasıl yapacağım acababir tek ben mi böyle kaygılanıyorum? Sizler ne düşünüyorsunuz?
ilk bebek oldugu icin daha yogun yasarsiniz korkulari. ben tecrubelendim daha sakinimSelam cnm. Ben de gittiğim hastaneyi değiştirdim.gamze3587 gamibo gibi Egepol hastanesine gidiyorum artık. Benim doktorum da Gökalp Tokaç. Tecrübesi bir hayli çok ve bundan dolayı da randevu almak biraz zor oluyor kendisine ama ayarlıyorum bir şekilde. Ben çok memnunum ilgisinden. Doğum ücretini arkadaşlar yazmış doğru ben de 3100 tl fiyat aldım. Eğer süit oda istersen +340 tl ekleniyor.
Aynı şeyi bana da söylediler. Son günlerde gözle görülür şekilde büyüdü karnım. Ayrıca tekmelemeler de arttı. Sabahları içerde futbol maçı oluyor :)))
Cnm bende de benzer bi durum var. Nasıl anlatsam bilemiyorum ama bebekli hayat beni korkutuyor. Geceleri 6-7 kez tuvalete kalkıyorum bıktım artık, rahime baskı oluyor galiba. Her tuvalete kalktığımda “bundan sonraki hayatımda hep uykusuzluk başgösterecek, yerime oturamayacağım, sessiz sessiz uzanıp film izleyemeyeceğim, yorulduğum zaman dinlenemeyeceğim” gibi düşünceler geçiyor kafamdan ve ağlıyorum. Belki çok bencilce gelebilir ama depresyona girecek gibi oluyorum bazen. Bu düşüncelerimin karnımdaki minik oğluşumla hiçbir alakası yok tabi ki, sanırım kişisel özgürlüğüme fazla düşkünüm. Nasıl olacak, nasıl yapacağım acababir tek ben mi böyle kaygılanıyorum? Sizler ne düşünüyorsunuz?
Ben de aynı durumdayım bu hafta bir anda şiştim sanki ağırlaştım oğlumda böyle 32 den sonra olmuştumson 3 gunde benim karnim ciddi sekilde buyudu. hip diye. esim 3 gun goreve gitmisti, geldiginde ne olmus kocaman karnin dedi. baya da sert. yurumek nefes almak zorluyor bu ara. oglumda hatirlamiyorum bu sekilde buyumeyi. sizler de durum nasil? dilerim bu zorlanmam gecicidir.
Mutlaka soracagim aslında 22. Haftada kontrolüm 2 hafta sonra ama şeker yüklemesi icin bir daha gitmeyeyim diye 24. Haftayi bekliycemGöğüs uçları çok hassaslaşıyor sıvı gelmesi normal mi bilmiyorum ben yaşamadım doktoruna sor unutma
Selam cnm. Ben de gittiğim hastaneyi değiştirdim.gamze3587 gamibo gibi Egepol hastanesine gidiyorum artık. Benim doktorum da Gökalp Tokaç. Tecrübesi bir hayli çok ve bundan dolayı da randevu almak biraz zor oluyor kendisine ama ayarlıyorum bir şekilde. Ben çok memnunum ilgisinden. Doğum ücretini arkadaşlar yazmış doğru ben de 3100 tl fiyat aldım. Eğer süit oda istersen +340 tl ekleniyor.
Anladım canım, teşekkür ederim ❤
Bence ikinci üçüncü gebeliklerde daha çabuk şişiyor insan ben de ilk hamileleliğimde geç irileşmiştimBen de aynı durumdayım bu hafta bir anda şiştim sanki ağırlaştım oğlumda böyle 32 den sonra olmuştum
Benimde özellikle sağ göğsümde oluyor sızlamam daha çok. Süt bezleriyle mi alakalı bişey bilemedim bende doktoruma sorucam ama daha vakit var önce buraya sorayım dedim :)Bende Az önce farkettin sağ göğüsümde öyle hafif sızlama ve sıvı gelmiş çok şaşırdım niye oluyo ki acaba böyle
Aynı şekilde düşünüyoruz. Bundan sonra istedigim saatte uyanamayacagim, artik cantasiz dışarı çıkmak yok, hicbir sey yapmadan oturmak yok.Selam cnm. Ben de gittiğim hastaneyi değiştirdim.gamze3587 gamibo gibi Egepol hastanesine gidiyorum artık. Benim doktorum da Gökalp Tokaç. Tecrübesi bir hayli çok ve bundan dolayı da randevu almak biraz zor oluyor kendisine ama ayarlıyorum bir şekilde. Ben çok memnunum ilgisinden. Doğum ücretini arkadaşlar yazmış doğru ben de 3100 tl fiyat aldım. Eğer süit oda istersen +340 tl ekleniyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?