akinti vs yoksa sut damarlari gelistigi icindir agrilar. akinti ya da sut gelme tarzi bisi varsa dr ne der bilemiyorum ama.Benimde özellikle sağ göğsümde oluyor sızlamam daha çok. Süt bezleriyle mi alakalı bişey bilemedim bende doktoruma sorucam ama daha vakit var önce buraya sorayım dedim :)
Hayırlı güzel haberlerle gel inşallah canımGünaydın herkeze hayırlı cumalar..ebebek teki kampanya çekimi bi sonraki alışveriş de kullabiliyorsunuz kızlar..bende bebek arabasi alacaktım alayim diyorum bu hafta. çekle de başka bi eksik alırım enazindan. 200 lira hediye çeki kazanmış oluyorum karsiliginda..bu sabah gittim saglikocagina kan vereyim genel bi dutuma bakilsin dedim..gitmisken tetenozu vurdurdum.birde ilk defa kalp atışına bakalım dedim hemşireye saolsun baktik normalde onlar söylemiyor oğlumda da hiç bakmamıştık çünkü.. ilk denemede duydu hemen kendiside şaşırdı gümbür gümbür çok hızlı atıyor maşallah dedi..pazartesi de bakirkoy devletten randevu aldim saat 2 de detaylı bakılacak su cuma günü dualarınızı eksik etmeyin hayırlı haberler le cikayim bende şimdiden stres bastı zaten bana
Benim de karnım büyüdü iyice son 1-2 haftada. Neyse ki yalnız değilmişimson 3 gunde benim karnim ciddi sekilde buyudu. hip diye. esim 3 gun goreve gitmisti, geldiginde ne olmus kocaman karnin dedi. baya da sert. yurumek nefes almak zorluyor bu ara. oglumda hatirlamiyorum bu sekilde buyumeyi. sizler de durum nasil? dilerim bu zorlanmam gecicidir.
4 kilo gayet normal neye kızmış ki. Aman bazıları laf olsun diye konusuyogünaydın,
sabah aşımı oldum anlamadım bişi, sonradan çıkar acısı.
4 kilo almışım toplam ebe kızdı çok almışsın dedi, moralim bozuldu sabah sabah.
kızımın kalp atışını dinledim o iyi geldi
Yalnız değilsin canım hiç uzulme annen aynı şehirde mi ben annemden ve esimden güç aliyrm. Ben hayatım boyunca kendim için yaşadım kendi isteklerm oraya gdym şunu yapaym basta evlilik bile korktmstu beni ama bence biz bunu aşarızSelam cnm. Ben de gittiğim hastaneyi değiştirdim. @gamze3587 @gamibo gibi Egepol hastanesine gidiyorum artık. Benim doktorum da Gökalp Tokaç. Tecrübesi bir hayli çok ve bundan dolayı da randevu almak biraz zor oluyor kendisine ama ayarlıyorum bir şekilde. Ben çok memnunum ilgisinden. Doğum ücretini arkadaşlar yazmış doğru ben de 3100 tl fiyat aldım. Eğer süit oda istersen +340 tl ekleniyor.
Cnm ben de bu en sondakini beğendim. Sadelik her zaman iyidir
Aynı şeyi bana da söylediler. Son günlerde gözle görülür şekilde büyüdü karnım. Ayrıca tekmelemeler de arttı. Sabahları içerde futbol maçı oluyor :)))
Cnm bende de benzer bi durum var. Nasıl anlatsam bilemiyorum ama bebekli hayat beni korkutuyor. Geceleri 6-7 kez tuvalete kalkıyorum bıktım artık, rahime baskı oluyor galiba. Her tuvalete kalktığımda “bundan sonraki hayatımda hep uykusuzluk başgösterecek, yerime oturamayacağım, sessiz sessiz uzanıp film izleyemeyeceğim, yorulduğum zaman dinlenemeyeceğim” gibi düşünceler geçiyor kafamdan ve ağlıyorum. Belki çok bencilce gelebilir ama depresyona girecek gibi oluyorum bazen. Bu düşüncelerimin karnımdaki minik oğluşumla hiçbir alakası yok tabi ki, sanırım kişisel özgürlüğüme fazla düşkünüm. Nasıl olacak, nasıl yapacağım acababir tek ben mi böyle kaygılanıyorum? Sizler ne düşünüyorsunuz?
İnternette hamile blogları var son aylarında göbüşler nasıl oluyomuş bakın bakiyim woaw dedirtiyor bazıları herkesin karın yapısı da farklı ama daha çok büyüyecek çoookkkBenim de karnım büyüdü iyice son 1-2 haftada. Neyse ki yalnız değilmişimArkadaşlarım özellikle bu hafta çok söylediler. Eşim zaten şaşkınlık içerisinde ben de artık okulda merdiven çıkarken zorlanmaya başladım. Bir de 4 ayımız var daha ve şu an hayal edemiyorum daha ne kadar büyüyeceğini
Bu kiz beni olduruyor yeminle.cocugu çıkartmıcam.karnımda tasicam sonsuza kadarAynı şekilde düşünüyoruz. Bundan sonra istedigim saatte uyanamayacagim, artik cantasiz dışarı çıkmak yok, hicbir sey yapmadan oturmak yok.
İnsan kendine bu kazığı nasıl atar diye soylendigim oluyorBugün motor konusu açıldı e attık binmiyorsundur diye, rüyamda görüyorum elim ayağım titriyor diye gulustuk :)))
Geçecek. Fazla düşünüyoruz. Hele kendi işini kendi gormeye alışmış, her zaman bastan hayata baslayabilecegini dusunen insanlar için evlilik bir sarsintiysa bebek de diğeri. Kendimden başkasını düşünmek zorundayim ve bunu hayatım boyunca yapacağım. Çok korkutucu bence de :)
Hahah ah biz basaklar. Kalabalik asla sevmiyorum. Aslinda cocuk odam gayet genis, genisligi 3 metre uzunluguda 4,5 metre. Ama odamizda bitane buyukce elbise dolabi var, onu kaldiramiicam. ama diger iki duvarimda yeterince yer var, ozellikle genis kiyafet dolabi istiyorum. bakalim artik, cizim yapmam ama az once esimle hayali cizim yaptik odada:))elaide
Ben secemedim. Arkasinda bosluk olanlarin alt değiştirme kısımları cikarilabilir ise kullanim bitince oyle degerlendirebilirsin. Aksi taktirde yer kaybı.
Genel düzen mantığım; odayı ve icindekileri (cam yukseklik en, kapi kenari radyator vs vs) 3d porgramlarda odayi cizip ardindan esyalari olceklendirerek yerlestirmek. Bir dene istersen.
Magazalar kocaman ve eve gelince esyalar sığmıyor.
İmza başak dememe gerek var mi?
Aslinda benimde fikrim sadeden yanaydi ama sadelere elim gitmedi biturlu. Agir ahsaplilar vardi, bembeyaz asiri sadelerde vardi. Bakalim neye karar vericez sonunda:) evet o raflardan diger mobilyalara uygun vardi sadece bu fotograftakinin yoktu.Bebek odası tasarımlarında müşterilerime sade mobilyalar hercih ediyorum ben. Ahşap görünümlü mobilyaları ağır buluyorum. Tabiki konsepte göre değişebiliyor. Daha sade mobilyaları akdesuarlarla canlandırıyorum. Bu sayede istediğin zaman değiştirebiliyorsun odanı. İkinci fotoda alt değiştirme ünitesinin arka boşluğu için ikeada satılan bir ürün var ona bakmanı öneririm. Raf raf duruyor o boşluğu kapatıyor. Ölçüleri uyarsa alabilirsin
Duygularıma tercüman:)) Evliliğin ilk günlerinde de benzer duyguları yaşamıştım, bi adaptasyon sorunu olmustu bende. Sanırım ben sorumluluktan korkuyorum onu farkettim. Sorumluluk almayı sevmiyorum. Şu minik kurabiyeleri görünce tüm bunları unutacağız belki de ama şu an hislerim çok karmaşık... :)Aynı şekilde düşünüyoruz. Bundan sonra istedigim saatte uyanamayacagim, artik cantasiz dışarı çıkmak yok, hicbir sey yapmadan oturmak yok.
İnsan kendine bu kazığı nasıl atar diye soylendigim oluyorBugün motor konusu açıldı e attık binmiyorsundur diye, rüyamda görüyorum elim ayağım titriyor diye gulustuk :)))
Geçecek. Fazla düşünüyoruz. Hele kendi işini kendi gormeye alışmış, her zaman bastan hayata baslayabilecegini dusunen insanlar için evlilik bir sarsintiysa bebek de diğeri. Kendimden başkasını düşünmek zorundayim ve bunu hayatım boyunca yapacağım. Çok korkutucu bence de :)
Evet canım, çok şükür annem de kayınvalidem de burada. Her daim yardıma koşacaklar biliyorum. Yalnız bırakmazlar ikisi de, çoğu yükü alırlar üzerimden. Benim sorunum kendimle galiba. Yukarıda da yazdığım gibi sorumluluk almayı sevmiyorum. Ne kadar alışmışız kafamıza estiği gibi rahat davranmaya dimi. Acaba şu bebeklik dönemini direkt atlayıp 8-10 sene sonrasına ışınlanabilir miyiz? Hem çocukları bakkala markete filan yollarızYalnız değilsin canım hiç uzulme annen aynı şehirde mi ben annemden ve esimden güç aliyrm. Ben hayatım boyunca kendim için yaşadım kendi isteklerm oraya gdym şunu yapaym basta evlilik bile korktmstu beni ama bence biz bunu aşarız
Düşünsene koltukta uzanıyorsun ve kalkmaya halin yok. “hadi bana su getir” diyorsun getiriyorYa bakkala gitseler ne güzel olurdu.
Kesin camdan izleriz ama
oglumda boyle degildi benim. hic agirlastigimi hatirlamiyorum..ama kiz da degisti vucudum. bakalim sonumuz hayir olsun :)Benim de karnım büyüdü iyice son 1-2 haftada. Neyse ki yalnız değilmişimArkadaşlarım özellikle bu hafta çok söylediler. Eşim zaten şaşkınlık içerisinde ben de artık okulda merdiven çıkarken zorlanmaya başladım. Bir de 4 ayımız var daha ve şu an hayal edemiyorum daha ne kadar büyüyeceğini
oglum 5 olmak uzere. 1 yasimdayken hani terliklerim derdim, bulur getirirdiDüşünsene koltukta uzanıyorsun ve kalkmaya halin yok. “hadi bana su getir” diyorsun getiriyorne tatlı olur ya, iyi ki yapmışız derim o zaman
Hahah ya evin en küçüğü hep ben ekmeğe giderdim yaaaDuygularıma tercüman:)) Evliliğin ilk günlerinde de benzer duyguları yaşamıştım, bi adaptasyon sorunu olmustu bende. Sanırım ben sorumluluktan korkuyorum onu farkettim. Sorumluluk almayı sevmiyorum. Şu minik kurabiyeleri görünce tüm bunları unutacağız belki de ama şu an hislerim çok karmaşık... :)
Evet canım, çok şükür annem de kayınvalidem de burada. Her daim yardıma koşacaklar biliyorum. Yalnız bırakmazlar ikisi de, çoğu yükü alırlar üzerimden. Benim sorunum kendimle galiba. Yukarıda da yazdığım gibi sorumluluk almayı sevmiyorum. Ne kadar alışmışız kafamıza estiği gibi rahat davranmaya dimi. Acaba şu bebeklik dönemini direkt atlayıp 8-10 sene sonrasına ışınlanabilir miyiz? Hem çocukları bakkala markete filan yollarız
Ya yaa siz kurun öyle boş hayalleri..öyle bi zaman oldu ki artik veletler herşeyi ayağına istiyorDüşünsene koltukta uzanıyorsun ve kalkmaya halin yok. “hadi bana su getir” diyorsun getiriyorne tatlı olur ya, iyi ki yapmışız derim o zaman
Akıntı yok sadece sızlama var. Sevinmeliyim bu duruma o halde iyi bişey sanırım benim için çünkü düşük bir ihtimalde olsa bebeğimi emzirememe riskim var ameliyattan dolayı umarım süt damarlarım gelişiyordur :)akinti vs yoksa sut damarlari gelistigi icindir agrilar. akinti ya da sut gelme tarzi bisi varsa dr ne der bilemiyorum ama.
kocaman aminAkıntı yok sadece sızlama var. Sevinmeliyim bu duruma o halde iyi bişey sanırım benim için çünkü düşük bir ihtimalde olsa bebeğimi emzirememe riskim var ameliyattan dolayı umarım süt damarlarım gelişiyordur :)
Yok kuzum kendini yalnız hissetme bende öyleyim aynı düşüncelere kapılıp duruyorum. Keyfine çok düşkün biri olarak bununla nasıl baş ederim sabırlı olabilirmiyim düşüncesi beni benden alıyor..Selam cnm. Ben de gittiğim hastaneyi değiştirdim. @gamze3587 @gamibo gibi Egepol hastanesine gidiyorum artık. Benim doktorum da Gökalp Tokaç. Tecrübesi bir hayli çok ve bundan dolayı da randevu almak biraz zor oluyor kendisine ama ayarlıyorum bir şekilde. Ben çok memnunum ilgisinden. Doğum ücretini arkadaşlar yazmış doğru ben de 3100 tl fiyat aldım. Eğer süit oda istersen +340 tl ekleniyor.
Cnm ben de bu en sondakini beğendim. Sadelik her zaman iyidir
Aynı şeyi bana da söylediler. Son günlerde gözle görülür şekilde büyüdü karnım. Ayrıca tekmelemeler de arttı. Sabahları içerde futbol maçı oluyor :)))
Cnm bende de benzer bi durum var. Nasıl anlatsam bilemiyorum ama bebekli hayat beni korkutuyor. Geceleri 6-7 kez tuvalete kalkıyorum bıktım artık, rahime baskı oluyor galiba. Her tuvalete kalktığımda “bundan sonraki hayatımda hep uykusuzluk başgösterecek, yerime oturamayacağım, sessiz sessiz uzanıp film izleyemeyeceğim, yorulduğum zaman dinlenemeyeceğim” gibi düşünceler geçiyor kafamdan ve ağlıyorum. Belki çok bencilce gelebilir ama depresyona girecek gibi oluyorum bazen. Bu düşüncelerimin karnımdaki minik oğluşumla hiçbir alakası yok tabi ki, sanırım kişisel özgürlüğüme fazla düşkünüm. Nasıl olacak, nasıl yapacağım acababir tek ben mi böyle kaygılanıyorum? Sizler ne düşünüyorsunuz?
Yarın gidicem doktora. Çok stresliyim umarım iyi şeyler söyler. Yarın yazarım sanaAmin inşallah canım sen ne zaman gireceksin memnun kalırsan yazarmisin ben hala doktor karar veremedim bide o dediğin yerde 2D mi yapıyorlar yoksa 3D ve 4D limi yapıyorlar ayrıca fiyatinida biliyorsan yazarmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?