2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Benimde özellikle sağ göğsümde oluyor sızlamam daha çok. Süt bezleriyle mi alakalı bişey bilemedim bende doktoruma sorucam ama daha vakit var önce buraya sorayım dedim :)
akinti vs yoksa sut damarlari gelistigi icindir agrilar. akinti ya da sut gelme tarzi bisi varsa dr ne der bilemiyorum ama.

Hayırlı güzel haberlerle gel inşallah canım

Benim de karnım büyüdü iyice son 1-2 haftada. Neyse ki yalnız değilmişim Arkadaşlarım özellikle bu hafta çok söylediler. Eşim zaten şaşkınlık içerisinde ben de artık okulda merdiven çıkarken zorlanmaya başladım. Bir de 4 ayımız var daha ve şu an hayal edemiyorum daha ne kadar büyüyeceğini

4 kilo gayet normal neye kızmış ki. Aman bazıları laf olsun diye konusuyo

Yalnız değilsin canım hiç uzulme annen aynı şehirde mi ben annemden ve esimden güç aliyrm. Ben hayatım boyunca kendim için yaşadım kendi isteklerm oraya gdym şunu yapaym basta evlilik bile korktmstu beni ama bence biz bunu aşarız

İnternette hamile blogları var son aylarında göbüşler nasıl oluyomuş bakın bakiyim woaw dedirtiyor bazıları herkesin karın yapısı da farklı ama daha çok büyüyecek çoookkk

Bu kiz beni olduruyor yeminle.cocugu çıkartmıcam.karnımda tasicam sonsuza kadar

Hahah ah biz basaklar. Kalabalik asla sevmiyorum. Aslinda cocuk odam gayet genis, genisligi 3 metre uzunluguda 4,5 metre. Ama odamizda bitane buyukce elbise dolabi var, onu kaldiramiicam. ama diger iki duvarimda yeterince yer var, ozellikle genis kiyafet dolabi istiyorum. bakalim artik, cizim yapmam ama az once esimle hayali cizim yaptik odada:))

Aslinda benimde fikrim sadeden yanaydi ama sadelere elim gitmedi biturlu. Agir ahsaplilar vardi, bembeyaz asiri sadelerde vardi. Bakalim neye karar vericez sonunda:) evet o raflardan diger mobilyalara uygun vardi sadece bu fotograftakinin yoktu.

Fikrini belirten diger hanimlara da cook tesekkur ederim

Duygularıma tercüman:)) Evliliğin ilk günlerinde de benzer duyguları yaşamıştım, bi adaptasyon sorunu olmustu bende. Sanırım ben sorumluluktan korkuyorum onu farkettim. Sorumluluk almayı sevmiyorum. Şu minik kurabiyeleri görünce tüm bunları unutacağız belki de ama şu an hislerim çok karmaşık... :)

Evet canım, çok şükür annem de kayınvalidem de burada. Her daim yardıma koşacaklar biliyorum. Yalnız bırakmazlar ikisi de, çoğu yükü alırlar üzerimden. Benim sorunum kendimle galiba. Yukarıda da yazdığım gibi sorumluluk almayı sevmiyorum. Ne kadar alışmışız kafamıza estiği gibi rahat davranmaya dimi. Acaba şu bebeklik dönemini direkt atlayıp 8-10 sene sonrasına ışınlanabilir miyiz? Hem çocukları bakkala markete filan yollarız

oglumda boyle degildi benim. hic agirlastigimi hatirlamiyorum..ama kiz da degisti vucudum. bakalim sonumuz hayir olsun :)

Düşünsene koltukta uzanıyorsun ve kalkmaya halin yok. “hadi bana su getir” diyorsun getiriyor ne tatlı olur ya, iyi ki yapmışız derim o zaman
oglum 5 olmak uzere. 1 yasimdayken hani terliklerim derdim, bulur getirirdi 1 yasindan itibaren benimle camasir asardi. sonra onlari makinaya koymaya basladi. bulasik makinesini yerlestirip bosaltmama yardim eder. artik suyumu da getiriyor

Hahah ya evin en küçüğü hep ben ekmeğe giderdim yaaa annem diyor hazır bez hazır mama anne yannda oo böyle olsa ben 1 2 tane daha dogrrdm

akinti vs yoksa sut damarlari gelistigi icindir agrilar. akinti ya da sut gelme tarzi bisi varsa dr ne der bilemiyorum ama.
Akıntı yok sadece sızlama var. Sevinmeliyim bu duruma o halde iyi bişey sanırım benim için çünkü düşük bir ihtimalde olsa bebeğimi emzirememe riskim var ameliyattan dolayı umarım süt damarlarım gelişiyordur :)

kocaman amin

Yok kuzum kendini yalnız hissetme bende öyleyim aynı düşüncelere kapılıp duruyorum. Keyfine çok düşkün biri olarak bununla nasıl baş ederim sabırlı olabilirmiyim düşüncesi beni benden alıyor..

Hiç ama hiç endişelenmeyin kızlar.size şuan öyle geliyor özgürlüğünüz alınacak gibi düzeniniz bozulacak gibi..evet bu bir gerçek bundan sonra kendinize gore plan değil çocuğunuza gore plan yapacaksınız evet özellikle bazı geceler uykusuz kalacaksınız ve erken kalkmak zorunda kalacaksınız..yeri gelicek yapmak istediğiniz planı erteleyeceksiniz..ama bu tempoya farkında olmadan öyle bir alışacaksınız ki ne uykusuzluk ne yorgunluk aklınıza gelmiyecek..onunla yaşamayı öğreneceksiniz çünkü..ayrıca kendinize zaman ayırmak için fırsatlar üreteceksiniz sadece biraz zaman hele bi kucağınıza alın bakın bu endişelerin hiç biri aklınıza bile gelmiyecek.. bi bakmissiniz farkında olmadan o tempoya alışmışsınız bile

Adlinaa canım ben de İzmir de yaşıyorum Ama çiğli taraflarında Can hastanesine gidiyorum Doğum sezeryan normal 3.500
Epidural istersen 500 daha alıyorlarmış.
Küçük oda süslemesini içeriyor fiyat ve bir gece kalışı fotoğraf dahil değil dediler
Bir arkadaş daha sormuştu önceleri Doğum için izmire gelmeyi planlıyordu Onun için de yazıcaktım zaten ama ismini hatırlayamadım ondan etiketleyemiyorum umarım o da okur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…