Selam cnm. Ben de gittiğim hastaneyi değiştirdim.
gamze3587
@gamibo gibi Egepol hastanesine gidiyorum artık. Benim doktorum da Gökalp Tokaç. Tecrübesi bir hayli çok ve bundan dolayı da randevu almak biraz zor oluyor kendisine ama ayarlıyorum bir şekilde. Ben çok memnunum ilgisinden. Doğum ücretini arkadaşlar yazmış doğru ben de 3100 tl fiyat aldım. Eğer süit oda istersen +340 tl ekleniyor.
Cnm ben de bu en sondakini beğendim. Sadelik her zaman iyidir
Aynı şeyi bana da söylediler. Son günlerde gözle görülür şekilde büyüdü karnım. Ayrıca tekmelemeler de arttı. Sabahları içerde futbol maçı oluyor :)))
Cnm bende de benzer bi durum var. Nasıl anlatsam bilemiyorum ama bebekli hayat beni korkutuyor. Geceleri 6-7 kez tuvalete kalkıyorum bıktım artık, rahime baskı oluyor galiba. Her tuvalete kalktığımda “bundan sonraki hayatımda hep uykusuzluk başgösterecek, yerime oturamayacağım, sessiz sessiz uzanıp film izleyemeyeceğim, yorulduğum zaman dinlenemeyeceğim” gibi düşünceler geçiyor kafamdan ve ağlıyorum. Belki çok bencilce gelebilir ama depresyona girecek gibi oluyorum bazen. Bu düşüncelerimin karnımdaki minik oğluşumla hiçbir alakası yok tabi ki, sanırım kişisel özgürlüğüme fazla düşkünüm. Nasıl olacak, nasıl yapacağım acaba
bir tek ben mi böyle kaygılanıyorum? Sizler ne düşünüyorsunuz?