2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canım maşallah aynıyız seninle ben de 7 kilo almışım :) ben de çok iştahlandırdık şuan iyiyim ama sonrası beni korkutuyor :)

yanlız değilsin canım,
dışarı çıkarken bile ona göre mekanlar belirleyeceğiz, daha bir sürü şey tabi. bunları kafamdan atayım diye geçen 2 tane bebek ile ilgili film izledim, izlemez olaydım komedi bile olsa gerçekleri tokat gibi vuruyor insanın yüzüne.

Aynı bu düşüncelerle ilk bebeyi yapmamak için 4 sene diren, sonra o tempoya bi şekilde ayak uydur, bebe 7 yaşına gelsin, ohhh tam kankamla ne güzel takılıyoruz derken hoooopp sürpriz 2.bebe buna ne dersiniz kızlar? şaka bir yana, evet hayatınız çok değişecek hatta bir süre sonra bebeden önce ne yapıyordunuz hatırlamayacaksınız ama hiç bir zaman ben naaptım demeyeceksiniz, bir bakışları bir sarılmaları dünyaya bedel

Düşünsene koltukta uzanıyorsun ve kalkmaya halin yok. “hadi bana su getir” diyorsun getiriyor ne tatlı olur ya, iyi ki yapmışız derim o zaman

Koltukta uzanıyorsun, annecim mutfaktan suyumu getirir misin diyorsun, 'neden hep ben getiriyorum' diyor sen şok !! ama korkma getiriyor yine de

İste doga ana hormonlarla kadının aklının bir tarafını yakmak suretiyle "ama bir gülüşü var" şeklinde bizi kandırıyor.
Dusmeyin bu tuzaklara hep diyorum

Ya lise unv esle tanisip flort ewlilik gezip dolasilmis vs artik bikmisim bi cocuk gelsin yeni bi kan hayati tekrar kesfedim onla artik kesfedecek bisey kalmadi benim icin ya da o sewk yok... uykusuzluga raziyim su yetiskinler dunyasindan cikmak istiyorum artik o yuzden sanirim korkmuyorum cikmayiwerim bi arkadasim cafeye cagirdiginda aniden yetmis gari bana

İş bu yorum Agustos ayının son haftasında güncellenecektir. Ahahaha
"Ama bir aglayisi var"
Olacak o
Aman ben zaten evden cikmiyorum, o bana cok koymaz

"Ama bir aglayisi var"
Olacak o

Aman ben zaten evden cikmiyorum, o bana cok koymaz
Yok daha bana da koymaz benim de zaten cikacak sevkim yok artik gez gez ayni yerler arjadaslarimin da hepsi bekar diyorum artik evlenin bak ben daha size ayak uyduramam coluk cocuga karisin yoksa benim cocugun bagirtisi size iskence gbi gelir yapjnki hep birlikte bagirip kudursunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…