2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
güzel güneşli günler arkadaşlar günde ne kadar ekmek yiyorsunuz

bi ayda 4 kilo geldi moral sıfır kaldı sadece 10 kilo hakkım
ki ilk gebelikde şişmeden dolayı bi ayda 4 almistim

güzel güneşli günler arkadaşlar günde ne kadar ekmek yiyorsunuz

bi ayda 4 kilo geldi moral sıfır kaldı sadece 10 kilo hakkım
ki ilk gebelikde şişmeden dolayı bi ayda 4 almistim
Valla kilo mevzusu çok konuşuldu kapattık bile önüne geçemiyorum ben şahsen hızla alıyorum ekmeksiz de doymuyorum kahvaltıda 2 dilim yiyorum en az ekmek banmalı yemek varsa onla da yiyorum keşke kesebilsem ben de ama ekmeği de geçtim hamur işi benim düşmanım yiyiyip şiştim ben de 1.5 ayda 4 kilo aldım.. Tartıyı da kaldırdım artık çıkmıyorum

Selam herkese,
Zeytinliii sonunda ogrenmissin cinsiyeti :) hayirli saglikli olsun insallah minik kizin.. ben de kiz annesi olucam :)

Z zhrazynep ben ekmek yemekten şöyle sogudum, zaten uzun zamandir sevmiyordum. Içinde çok katki maddesi var, bi de kan şekerini aniden yükseltiyor sonra birden düsürüyor , çok hizli acikmaya sebep oluyor. Evde bolca marul havuc falan bulundurup onlari atiştiriyorum aciktikca. Sebzeye agirlik veriyorum.

Teşekkür ederim evet ya öğrendim sonunda minnoş kızlarımız olcak inşallah ablasına arkadaş olacak

Ben hala cok altta hıssedıyorum ve karnım hala cıkmadı. Saklanıyor galıba ama cok sıddetlı vuruyor masallah oglum.

Etrafımdaki herkez kızıyor bana nerdeyse cocuk doğacak gidip öğrenmedin cinsiyeti diye 5 hafta önce belliyse söylemeyin dedim dr da zaten henüz belli değil demisti sonra bidaha gitmedim dr rekor kırdım yani bu kadar zaman dr gitmeyeli..ama dr um detaylidan sonra gel demisti.pazartesi belli olur heralde tabi ben sormayı unutmazsam
peridrol84 ün de kızı olacak bence
Bana da sanki oyle geliyor
Biz tam kaynana.olcaz hahahah

Kızlar hamilelik boyunca tiroid-guatr testi yaptıran varmı?
Ben daha dün kan verdim sağlık ocağında tiroid için hamileliğin basında yüksek çıkmıştı dr ilaç verecekti dedik bi kere daha yapalım anlık çıkma olabilir belki oğlum da olmuştu çünkü.. 2 ci yaptırmam da düşük çıktığından ilaç tan vazgeçtik ama dr ayda bir yaptirmalisin bu önemli demisti..bebeğin beyin gelişimini etkiliyormuş.. dün yaptirdigim da da sonuç normal cıktı sukur

Sağ tarafıma yatınca dürtüyo benimki kasığıma doğru diğer türlü de göbek deliğinin altında hissediyorum genelde bi içim gıcıklanmıyo değil
Yaa çok tatli bi duyguymus gercekten :) ben sol altta hissediyorum genelde. Kıpırdayınca sanki benden su istiyormus gibi su iciyorum kizimla iletisim gibi bişeeler bişeler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…