2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Aylık kan tahlilimde yapılıyor sağlık ocaginda
Her ay mı yapılıyor kan tahlili? Benim sağlık ocağı hiç bahsetmedi sadece ilk ay yapıldı birde bu atın onunda gideceğim aşı için ozaman yapılacak. Pazartesi randevum var kendi doktoruma soracağım aynı gün baktırırım guatra, boğazımın bir tarafı şiş çünkü dün fark ettim bizim ailede de var. Allah korusun bebekte zeka geriliği yapıyor. En korktuğum şey

Kizlar sabit bi sekilde yumru gbi gobek deliginin altindaki rahimin yer acmasiymis sabit sekilde olan altini ciziyorum binkwre daha yazmistim hatta... Ve fazla oynamayin bebek degil cunju ya da bebegin herhangi bir uzvu degil

Hey masallah detaylidan sonraya nasil kaliuo yawww ilk defa boyle bisey duydum kesin kiz o zaman hatta sen demistin hala belli degil die ben belli olmustur artik die dusunuyodum

Aaa Allah korusun ben de yaptiriyim

Yaaa iki tane kizla sirtin yere gelmez walla
Haha inşallah öyle olur kızçelerim analarına yardım eder.. Evde çoğunluk elimize geçti artık oğlum diyo anne siz 3 kız biz 2 erkek olcaz babamla siz bizi yenersiniz diyo karşı cephe olarak görüyor bizi herhalde

Yaa çok tatli bi duyguymus gercekten :) ben sol altta hissediyorum genelde. Kıpırdayınca sanki benden su istiyormus gibi su iciyorum kizimla iletisim gibi bişeeler bişeler
Çok değişik bi duygu evet bende acaba bana mı kızdı dürtüyor beni diye düşünüyorum Ama su da iyiymiş bari öyle düşüneyim de bi faydası olsun el kadar çocuğa trip attı diyorum

Zeytinliii hep.kizinin olcagini hissediyordum hayırlısı olsun insallah şansıyla bereketiyle gelsin prenses
Teşekkür ederim hepimizin de bebişleri inşallah.. Gerçekten mi ben de hep erkek bence diyodum içimden belirtilerim çok farklıydı diğerlerinden ama his işte haha benimki tutmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…