2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ayy maşallah 3.cocuk mu geliyor bayildim ben bu işe kalabalik aile çok severim

Alemsin yaa bana kızdı diye mi geçiriyorsun içinden
valla ne yalan söyleyim öyle algılıyorum uyarıyo sanki beni Yoksa niye dürtsün ne hissedeceğimi de şaşırdım artık çok enteresan bir şey bu hamilelik bi gün nasıl anaçım bi gün tam bir Nemrut uyuz bişeyim hallerim iyi değil

Ayy maşallah 3.cocuk mu geliyor bayildim ben bu işe kalabalik aile çok severim
Değil mi ben de eşim De çok seviyoruz biz de kalabalık ailelerden geldik ve gerçekten çok güzel birşey.. Her akşam uyudukları zaman ayy iyi ki varlar diyorum karnımdaki de katılsa aralarına koparız artık

Aaaa bide oglusun mu war Allah bagislasin ne kadar guzeeel dopdolu bi aile masallah canimm

Haha uzak durun bizdeenn aynen inanki Bi ağlak Bi gergin Bi sevgi pıtırcığı oluveriyoruz.. Uçlarda hepsi

Aaaa bide oglusun mu war Allah bagislasin ne kadar guzeeel dopdolu bi aile masallah canimm
Allah razı olsun teyzesi evet Bi oğlum Bi kızım vardı ikisi de dua etti kızım kız olsun oğlum erkek olsun diye arkadaş istiyorlar kendilerine tabi kız olduğunu öğrendiğimizde oğlanın suratını görmeliydiniz ayy neyse kabullendi şimdi

Evet tahmin edebiliyorum birlikte futbol falan oynamayi playstaiona gitmeyi hayal ederken simdi kiz kardese arkadas geliuo barbieler oyunlar... Olsun o da tam abi oldu simdi

Merhaba detaylı ultrasonda kalpte parlama gördü. Doktor baya inceliyor rahatlıkla gidebilirsiniz bence. Bende su genetik kan testinden yaptırmaya karar verdim iyi sonuç alırım inşallah
Gecmis olsun canim benim insallah hayieli sonuclarin olur amniyonda

Evet tahmin edebiliyorum birlikte futbol falan oynamayi playstaiona gitmeyi hayal ederken simdi kiz kardese arkadas geliuo barbieler oyunlar... Olsun o da tam abi oldu simdi
Ayy Eveet hem de tontiş tatlı Bi abi benim oğluşum.. Çok güzel şeyler bunlar ya rabbim sağlıkla kavuştursun bebişlerimize ayy duygulandım yine

Merak etme basta çıkmadıysa ilersndse kolay cikmaz Bende nodül var ama kan değerim normal sınırlar içinde oldgu için ilac kullanmdm hiç ama ailenzde genetik varsa benim gibi hamilelk öncesi kanda ve ultrsnda baktrmali. Doktorlarn bir çoğu tetanz aşısı önermiyor bunu da keşke arstrsydn canım

Ayyy insallahhh. Allaho gunleri gostersin tecrubelerinden bize de soylersin soru sordugumuzda biz daha comeziz
Elimden geldiğince tabi yaa üçüncüyle ustalık belgemi alırım artık Ama hamdolsun çok zorlanmadım çocuklarımda bu nasıl olur hiç bilmiyorm inşallah bol süt içen gaz çıkaran uykucu monnoşlarımız olur

Saglikla sihhatle gelsin insallah, masallah!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…