2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canım benimki yaptır dedi, en son aşıyı çocukken yaptırmıştım çok seneler geçti. Ben faydalı buluyorum canım

Kızlar merhaba, bebek alışverişine başlayan var mı? Neler aldınız?
Canim biz hic alışveriş niyetiyle cikmadan bir iki ala ala epey bise almisiz :) sanırım hastane çıkış setine ihtiyacım yok :) ilk 1-2 ay giyebileceği alt üst 9 takım var bunlarin 2 tanesi falan tulum. Bi 10 tane de zıbın almışız:) battaniyeler çoraplarda epey var . Sıra da besik dolap araba falan var ama onlar için biraz daha bekleriz sanirim. Bakim ürünleri de henüz hiç almadım

Sanki çalışan kadınım da cumartesi geceden makinayi kurdum salonun perdelerini attım, sabah onları asip diger ikisini attim (bir salona 4 cam neden?!), onları astım diger odalari makinaya attım.

Camasirlar dag gibi birikmisti 10lu haftalarda, simdi perde asmak, vay beaaa

Gercekten de hamileligin balayina girdik mi ne?

Kızlar merhaba, bebek alışverişine başlayan var mı? Neler aldınız?
yahu nerdeyse bitirenler bile var

buyuk esyalardan yatak odamizi dün siparis verdik sukur.
kiyafet dersen bir ortaboy bavul ve bir spor cantasini doldurduk. citcitli badileri filan tamamlamadim, en kucuk bedenden kac adet almam gerektigini bilmiyorumki. havlu eksigim var, en minik boy corap ve sapka yok (bu gece ruyama girdi onlarida alayim bari bir an önce). haricinde kiyafet eksigimiz kalmadi sanirim.

baslayin hanimlar, agirlasiyoruz gittikce, sicaklarda gezmek olmuyor. kaldi ki kafaniz rahat etsin, daha doya doya keyfini surun her anin hamilelikte. yada benim kafa boyle calisiyo bilmiyorum:)

Kalanlar; surme arabasi, maxi cosi, oturma odasina box, goruntulu bebek telsizi, kendi yatak odama yatagimin yanina minik yatak, banyo seti. bunlarin bi kismi hediye gelecek (ama tabi benim sectiklerimi alacaklar sagolsunlar) o yuzden cok acele etmiyorum:)

BEnde hiç ellemiyordum feci kokuyordu o deterjanlar şimdi yeni yeni ellemeye başladım tabi eşim benim o tiksintili zamanlarımda beyaz tsirtlerini pembeye çevirmiş evde giyip duruyor garibim ki tembih ettim kaç kere hiç bir şekilde renkli atma diye tek kalmıştı o pembe atıvereyim bi taneden bişey olmaz dedim diyor bu facialardan sonra artık ben atıyorum makineye ama perde asma işi bana fazla gelir onu yapamam

Ben de sen asarsin diye anlasmistim ama yine ben yaptım. Hayat ozetim zaten sunu yapar misin diyip kendim yapmak
Bizde beyaz çamaşır neredeyse yok. Bir siyahlar bir aciklar/renkliler ayrimi var

Deneyimli annelere bebek camasirlarini kurutma makinasina atıyorlar mi diye sormus muydum? Atiyorsak (ki ben atarim kesin) ütü vs ilk kurarken yapip sonra ugrasmayacagim (ki kesin yapmam ütü).

Bir de kedili kopekli evler, doğum zamanina yakin tıraş ettirsek mi bir kere? Dokulmesini engellemez de en azından göze gelmezler. Elbette anestezisiz makasla kesimden bahsediyorum.

Deneyimsiz anne olarak ben atıcam çok alıştım kurutmaya asması ölüm geliyor artık

Youtube da "mom of 10" diye aratip sabah rutinlerini falan izleyin.
Bir bir çocukluk doguracagiz diye düşünceler icindeyiz, kadının 10 çocuğu var ve ailecek veganlar.
Ben olsam saç baş yolmustum valla, disiplinli hayat bu işte :) Cok ozendim ya

Ben sahsen tecrubeli anne olan kankilerime sordum once utu yapmislar sonra kurutmaliya gecmislee cunku bas edilmiyo dediler bende zaten utu mutu ugrasamam kurutmaliya aticam bi de antialerjik yikama var makinemde onda yikarim oh mis.. Kedimi dogumdan once tras ettiricez cok cabuk uzuyo tuyleri temmuzda dusunuyorm. maalesef sedasyonla trs ediyo vet. benmkini o yuzdn 1 yildir kestirtmiyorum tuylerini kelaynak gibi kalacka yavrum

Son düzenleme:
Az once alisveristen geldik.. Simdiden pertim cikti valla bir sonraki ayi dusunemiyorum bile ayaklarim sisti.. Jokerbaby soobe lcw ve ikea gezdik ben iptal hey gidi eskiden 15 magaza talan ederdim.. Jokerde nisan ayi boyunca indirim var internet ve magazalarina mutlaka bakin. Lasinoh gogus ucu kremi 100lu gogus pedi, chicco sac fircasi tirnak makasi vs aldim indirimden. Biberonlar emzikler fln da indirimdeydi lasinoh avent nuk.. Ikeadan dolap baktik cizdirdik.. Biz bebek dolabi degilde icinin rafi sepeti cekmecesi fln dizayn edebilecegimiz daha uzun vadede kullanabilecek bir dolap tasarlamayi tercih ettik. Ben baya baya alisverisleri bitirdim galiba en zor kismi badana boya temizlik vs bi de dogurmak kaldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…