2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Selam annisler bugunu mobilya gezmeye ayirdik gecen hafta da gezmistik ama bu hafta iyice netlesti... Baya bi magaza gezdik hem mobilya goruntusu hem kalite ve en onemlisi fonksiyonellik yonunden en iyisini cilek mobilya bulduk.. iki model arasinda kaldim bi tanesi tam erkek bebek icin oldugundan ikinci cocuj icin uygun degil ama cok hosuma gitti az daha dusunup karar kilicaz... Kiyafet aliaverisine biraz mola verdim iycene bi modeller dolussun onu hazirana da diger kismini aliriz.. mobilyaydi bebek arabasiydi aileler sponsor olacak Allah tan ingiri cingiri bize kaliyor...

Ben de ellen fisher i takip ediyorum o da vegan bebekler muz yiyo devamli kahwaltida helal olsun walla yapabilene kadinda hic 3 cocuk anaso gbi degil

Kolay gelsin Bi enerji geliyo öyle..

Ben de izledim onu ama kadın taş taş sanki ablaları ne ara hepsini doğurup büyütüp inceldi maşallah

Oh kolay gelsin tatlı yorgunluklar bunlar zevkli de oluyor ben bişey yapmadım daha beşiğimiz var arabamız var başka da bişey yok az biraz yenidoğan aldım önümüzdeki ay artık başlarım ben de inşallah eksik çok babaannesi bir sürü şey almış benden hızlı Vala canım yaa

canim senin kızın da 4 yasinda demi hangi ayda doğmuştu kardeşi olacağını biliyor demi
ben hala demdim kızıma nasıl diyeceğimi hala çözemedim

canim senin kızın da 4 yasinda demi hangi ayda doğmuştu kardeşi olacağını biliyor demi
ben hala demdim kızıma nasıl diyeceğimi hala çözemedim
Ekim de doğdu bebek doğana kadar 5 olur.. Biliyor evet çok da mutlu kız olacak diye.. İlk günden beri de söyledim ben merak etti önce tabi nasıl olacak ne zaman doğacak hatta her hastaneye gittiğimde bebekle dönecem zannediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…