2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Yok yurt dışına gönderip DNA sına bakıyorlar. Amniyosentez yerine geçiyor bir bakıma
Sadece kalpte parıltı gördüğü için mi önerdi canım.. bu arada hiç sıkma canını kan yüzde yüze yakın cvp veriyor nerdeyse içini ferah tut biliyorum o günler geçmek bilmiyor ama emin ol sonuc temiz gelecek.

Benimde oluyo bazen gerdiriyo baya bende uzanıp bekliyorum sadece

Sağ tarafıma yatınca dürtüyo benimki kasığıma doğru diğer türlü de göbek deliğinin altında hissediyorum genelde bi içim gıcıklanmıyo değil
Çok hareketli artık yaa maşallah sürekli ben burdayım diyo bazen titretiyo dönüyor falan heralde ama tekmelerini izlemek çok güzel

Ben hala cok altta hıssedıyorum ve karnım hala cıkmadı. Saklanıyor galıba ama cok sıddetlı vuruyor masallah oglum.
Benimde karnım çikmadi daha 5 aylık deyince kimse inanmıyor ama ben her tarafta hissediyorum hareketlerini hatta görüyorum artık çok net eşimle izliyoruz gobegimin inip çıkışlarını

Yok yurt dışına gönderip DNA sına bakıyorlar. Amniyosentez yerine geçiyor bir bakıma
İnşallah temiz çıkar sonuç.. Allah içini ferahlatsın.. Böyle süreçler çok stresli gerçekten.. Sağlıkla kucağına alınca unutursun bu günleri inşallah.. Senin gibi sonuç bekleyen arkadaşlar da inşallah..

Kızlar e bebek sıtesınde tükenmıs olup e bebek magazasında urun bulabılır mıyım? Ya da magazayı arayıp urun hakkında bılgı alabılır mıyım

İkidir baş ağrısı çekip ardından afedersiniz ama k.yorum dışardan da yemiyorum desem dokundu bişey.. Hiç olmazdım böyle diğer hamileliklerimde doktora sorsam mı acaba bu durumu

Teşekkür ederim canım❤

Ayyyý çok şükür az önce kızımın hareketlerini hissettim sanki hıçkırır gibiydi çok sert değildi ama çok belli kizim annesine burdayim dedi canım benim nekadar şükürler etsem az ne kadar dualar etsem az bu arada 20 haftalık olduk

İkidir baş ağrısı çekip ardından afedersiniz ama k.yorum dışardan da yemiyorum desem dokundu bişey.. Hiç olmazdım böyle diğer hamileliklerimde doktora sorsam mı acaba bu durumu
Bunu ben bi kez yasadim bende anlayamadm neden. Ama doktorum bas agrilarimi coraspinle gecirmisti doktoruna danis bakalm ne dicek. Migren atağı gibi bas agrisi k.sma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…