Ekim de doğdu bebek doğana kadar 5 olur.. Biliyor evet çok da mutlu kız olacak diye.. İlk günden beri de söyledim ben merak etti önce tabi nasıl olacak ne zaman doğacak hatta her hastaneye gittiğimde bebekle dönecem zannediyor
senin kız büyükmüş benimkinden benim kızda kardeşi doğunca 4 yaş 2 aylık olacak daha tam söylemedim tek olunca evde şimdiden kafasında kurmasın doye soylemedim
Sanki çalışan kadınım da cumartesi geceden makinayi kurdum salonun perdelerini attım, sabah onları asip diger ikisini attim (bir salona 4 cam neden?!), onları astım diger odalari makinaya attım.
Camasirlar dag gibi birikmisti 10lu haftalarda, simdi perde asmak, vay beaaa
Haha ellerine saglik! Acikcasi titizligim hala devam ediyo benim yaa. Nazar etmiim kendime kalca agrilarim bu aralar azaldi bin sukur. Ama bir ablayla anlasmistim agrilarin oldugu bi dönem, onu cagiriyorum 3 haftada 1 kez.
Perdeleri esime cikarttirip bi yikayayim diyorum ama cesaret edemiyorum bisey olacak diye guzelim perdelerime..ramazan sonrasina mi biraksam bilmiyorum ki. Gaza getirdin beni yahu simdi!
senin kız büyükmüş benimkinden benim kızda kardeşi doğunca 4 yaş 2 aylık olacak daha tam söylemedim tek olunca evde şimdiden kafasında kurmasın doye soylemedim
Selam annisler bugunu mobilya gezmeye ayirdik gecen hafta da gezmistik ama bu hafta iyice netlesti... Baya bi magaza gezdik hem mobilya goruntusu hem kalite ve en onemlisi fonksiyonellik yonunden en iyisini cilek mobilya bulduk.. iki model arasinda kaldim bi tanesi tam erkek bebek icin oldugundan ikinci cocuj icin uygun degil ama cok hosuma gitti az daha dusunup karar kilicaz... Kiyafet aliaverisine biraz mola verdim iycene bi modeller dolussun onu hazirana da diger kismini aliriz.. mobilyaydi bebek arabasiydi aileler sponsor olacak Allah tan ingiri cingiri bize kaliyor...
Kendi kiyafet dolabim Ikea’nin mümkün olan en büyük versiyonu sanirim haha. Asiri kullanisli, cok haklisin. Her rafini cekmeceli yaptim ki arkalarda ne oldugunu da rahatlikla gorebileyim ve daha iyi organize edeyim diye.
Bebegime kiyafetler kucucuk oldugu icin guzel kullanisli buyuk dolaplari cekmeceleri olan bir set aldik. Insallah güzel günlerde kullaniriz hepimiz:)))
annelik çok farklı bende sonrakini kızım gibi sevemem diye düşünürdüm hep ama insan hamile olduğunu ilk ogrendiginden itibaren aynı sevgiyi onada duyuyo
Kendi kiyafet dolabim Ikea’nin mümkün olan en büyük versiyonu sanirim haha. Asiri kullanisli, cok haklisin. Her rafini cekmeceli yaptim ki arkalarda ne oldugunu da rahatlikla gorebileyim ve daha iyi organize edeyim diye.
Bebegime kiyafetler kucucuk oldugu icin guzel kullanisli buyuk dolaplari cekmeceleri olan bir set aldik. Insallah güzel günlerde kullaniriz hepimiz:)))
İnsallah canim... Benim kendi mobilyalarim aslinda biraz avangarde a kaciyo ama bebekte tamam modeli de onemli de ozellikle buyuyen besik olsun istedim ve o buyuyen besigin cikan kismi varya yatak olmasi icin onun da her iki tarafi kullanilabilie olsun istedim... Digerinin bi tarafi kullaniliyo kazik gbi bisey nereye koyacaksak.. renk olarakta bana kalsa ben yogun mavinin oldugu bi takim alirim da iste ikinciyi yaparsak cinsiyeti ne olacak sonucta cocuk istemeyebilir vs diye artik daha soft modellerinden olsun istedik bakalim canim Allah herkese agiz tadiyla kullandirmak nasip eylesin
Merhaba ,kizlar bisey sorucam az once ben uzanirken kedimiz de ustumden bi o yana bi bunyana atliyrdu. Elimle onu oynatiyordum birden karnima atladi ama sadece ön patilerle. Tamamen ustume cikmadi yani. Ama moralim cok bozuldu bebegim iyi midir
Merhaba ,kizlar bisey sorucam az once ben uzanirken kedimiz de ustumden bi o yana bi bunyana atliyrdu. Elimle onu oynatiyordum birden karnima atladi ama sadece ön patilerle. Tamamen ustume cikmadi yani. Ama moralim cok bozuldu bebegim iyi midir
Kötü olması ıcın bır sey yok onlar kac kat derının altında stres yapma. Kucuk cocukları olanlar hergun bebeklerını kaldırıyor ındırıyor. Sev bebısı gelır elının altına saatı gelınce
Kötü olması ıcın bır sey yok onlar kac kat derının altında stres yapma. Kucuk cocukları olanlar hergun bebeklerını kaldırıyor ındırıyor. Sev bebısı gelır elının altına saatı gelınce
Iyidir bence cnm benm bi tanıdığının küçük çocuğu annesinin karnına bilerek vuruyodu tekme atiyodu hiç bisey olmuyordu bi arkadsmda karnının üstüne düşmüştü bisey olmadı Rabbim koruyo onları korkma cnm hareketlerini dinlemeye çalış