2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
senin kız büyükmüş benimkinden benim kızda kardeşi doğunca 4 yaş 2 aylık olacak daha tam söylemedim tek olunca evde şimdiden kafasında kurmasın doye soylemedim

Haha ellerine saglik! Acikcasi titizligim hala devam ediyo benim yaa. Nazar etmiim kendime kalca agrilarim bu aralar azaldi bin sukur. Ama bir ablayla anlasmistim agrilarin oldugu bi dönem, onu cagiriyorum 3 haftada 1 kez.
Perdeleri esime cikarttirip bi yikayayim diyorum ama cesaret edemiyorum bisey olacak diye guzelim perdelerime..ramazan sonrasina mi biraksam bilmiyorum ki. Gaza getirdin beni yahu simdi!

Kendi kiyafet dolabim Ikea’nin mümkün olan en büyük versiyonu sanirim haha. Asiri kullanisli, cok haklisin. Her rafini cekmeceli yaptim ki arkalarda ne oldugunu da rahatlikla gorebileyim ve daha iyi organize edeyim diye.

Bebegime kiyafetler kucucuk oldugu icin guzel kullanisli buyuk dolaplari cekmeceleri olan bir set aldik. Insallah güzel günlerde kullaniriz hepimiz:)))

Ben erken evlendim biraz onun avantajı oğluşum 8 yaşında olcak bu yaz evet gerçekten tecrübe oluyor her şey ama heyecan ilk gibi çok enteresan yaa
annelik çok farklı bende sonrakini kızım gibi sevemem diye düşünürdüm hep ama insan hamile olduğunu ilk ogrendiginden itibaren aynı sevgiyi onada duyuyo

İnsallah canim... Benim kendi mobilyalarim aslinda biraz avangarde a kaciyo ama bebekte tamam modeli de onemli de ozellikle buyuyen besik olsun istedim ve o buyuyen besigin cikan kismi varya yatak olmasi icin onun da her iki tarafi kullanilabilie olsun istedim... Digerinin bi tarafi kullaniliyo kazik gbi bisey nereye koyacaksak.. renk olarakta bana kalsa ben yogun mavinin oldugu bi takim alirim da iste ikinciyi yaparsak cinsiyeti ne olacak sonucta cocuk istemeyebilir vs diye artik daha soft modellerinden olsun istedik bakalim canim Allah herkese agiz tadiyla kullandirmak nasip eylesin

Merhaba ,kizlar bisey sorucam az once ben uzanirken kedimiz de ustumden bi o yana bi bunyana atliyrdu. Elimle onu oynatiyordum birden karnima atladi ama sadece ön patilerle. Tamamen ustume cikmadi yani. Ama moralim cok bozuldu bebegim iyi midir

Kötü olması ıcın bır sey yok onlar kac kat derının altında stres yapma. Kucuk cocukları olanlar hergun bebeklerını kaldırıyor ındırıyor. Sev bebısı gelır elının altına saatı gelınce

Iyidir bence cnm benm bi tanıdığının küçük çocuğu annesinin karnına bilerek vuruyodu tekme atiyodu hiç bisey olmuyordu bi arkadsmda karnının üstüne düşmüştü bisey olmadı Rabbim koruyo onları korkma cnm hareketlerini dinlemeye çalış

Yok canim merak etme kadin karnina tekme yiyo esinden siddetle yine bosey olmuyo icindeki amniyon sivisindan dolayi... kedinin patisiyle hicbi sey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…