2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Merhaba detaylı ultrasonda kalpte parlama gördü. Doktor baya inceliyor rahatlıkla gidebilirsiniz bence. Bende su genetik kan testinden yaptırmaya karar verdim iyi sonuç alırım inşallah
Neden o testi yapmaya karar verdin, merak ettim canim?

Merhaba detaylı ultrasonda kalpte parlama gördü. Doktor baya inceliyor rahatlıkla gidebilirsiniz bence. Bende su genetik kan testinden yaptırmaya karar verdim iyi sonuç alırım inşallah
Hiç canını sıkma canım Allahin izniyle sağlıklıca sağ salim alırsın kucağına bol bol dua et seni anca dua ferahlatir

hanimlar bu arada dün bebegimizin yatak odasi icin fikrinizi almistim, bugün gidip karar vermemiz gerekiyordu. sabah resmen heyecanlanip erkenden uyandim onu mu alsam bunu mu diye haha..esimle gittik, sonuc olarak dünkü modellerden baska bir modele karar verdik. insallah kismet olursa bebegimizi bu odada buyutecegiz:

aklimdaki bütcenin üst sinirinda ama olsun, insallah bu oda hem bebegimizi hem daha sonra kardesini büyütür
Odamiz 10 hafta sonra evimizde insallah, simdi sira sürme besiginde, maxi cosisinde ve odasinin dekorunda

Çok güzelmiş güle güle kullanın inşallah

güzel güneşli günler arkadaşlar günde ne kadar ekmek yiyorsunuz

bi ayda 4 kilo geldi moral sıfır kaldı sadece 10 kilo hakkım
ki ilk gebelikde şişmeden dolayı bi ayda 4 almistim
Ben ekmeğe hiç dikkat etmedim 4. Ay 2.5, 5. Ay 2.5 aldım. Bu ay tam buğdaya dönüş yaptım gereksiz şişmeye Son

Hayirli uhurlu olsun canim insallah ayiptur sormasi ne kadar tuttu odanin fiyati beyaz olmasi cokniyi olmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…