2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canim sagol, aniden oyle baski yapinca cok üzüldum, suyun icinde guvende zaten degil mi , sola dönük yatmistim hem..

Ayyynen nefret ettim yan yatmaktan da zaten rHat bi uyju uyuyamiyorum bacagimda agriyo hep kabus goruyorum zaten rahatsizliktan
Aynen cnm bide 7-8 kere tuvalete kalkıyorum, oğlan da durmuyo maşallah sürekli tekmeliyor şöyle bi deliksiz uyuyamıyorum. Şimdiden böyleyse vayyy halimize vay

Benım bel agrım cok oluyor hele aksamları sızın nasıl kızlar?
Benim bel ağrım olmuyor henüz ama yürürken oturup kalkarken vajina bölgesinde bi ağrım oluyor artık sürekli var bu ağrı. Bide geceleri bacak ağrısı canım.

Bir anda gaza gelip yormayin kendinizi, yaşlılar gibi yürüyorum ogleden beri, bacaklarım falan tutulmus gibi ağrıyor.
Keşke her gün yürüyüşe çıkan sağlıklı insanlardan olsam ama nerdeee, bu usengeclikle.

Muhendisinoglu hesabindan yildizlar listesine gore kategorileri ayırdım, fiyat çalışıyorum. İcerikleri temiz nasılsa, fiyatlara gore sıralayıp memnuniyete gore de karar vereceğim ürünlerde. Senelerce sirketlere kâr ettirdik Şimdi sıra bizde. Satinalmaci geldi haanimmm

Evet kırdım kafayı.

şimdi hayaller kuruyorum kardeşin olsunmu
sen 9na herşeyi öğretirsin faln
zaten en son doktra gidince çözer gibi oldu ama pek umursamadi
Senle aynıyiz benimde oğlum mart 25 de tam 4 oldu..bizde hala söylemedik ayrıntılı yi bekledim bakalım duyunca sevinir heralde çok isteyipte beklediği bisey..geçen babasına diyor ki benim kardeşim ne zaman olacak kardeşim olmazsa çok üzülürüm diye..kurban olduğum sabırsız bir şekilde kardeş bekliyor duyunca ne yapacak bakalim

Benim de geceleri yatarken bacak ağrılarım başladı hangi yöne yatıyorsam o bacağım ağrıyor feci şekilde..
Bejim çoktandır var bu dediğin ağrı.. geceleri uyku haram resmen..özellikle regl zamanı geldiğinde daha da fazlalaşıyor..10 dak bir diğer tarafa dönmekten uyuyamiyorum artik

Kizlarrrrr bugün saat 2 de ayrıntiliya gidicem..dualarınızı bekliyorum..inşallah bana da buradan hayırlı haberleri yazmak nasip olur..çok stresli ve gerginim daha şimdiden.. sabah nasıl olacak bakalim

Seni çok iyi anlıyorum canım ,ben bir haftadan önceden sürekli düşünmeye başlamıştım detaylıyı.Dua ederek uyumaya çalış,için ferahlar.Eminim hayırlı güzel haberlerle geleceksin.

Kizlarrrrr bugün saat 2 de ayrıntiliya gidicem..dualarınızı bekliyorum..inşallah bana da buradan hayırlı haberleri yazmak nasip olur..çok stresli ve gerginim daha şimdiden.. sabah nasıl olacak bakalim
Salı günüde benim ayrıntılı ulturasonum var hakkımızda hayırlı canım güzel haberlerle gel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…