Selam arkadaşlar ben henüz bebeğime birşey almadım 7. Aya girmeyi bekliyoruz bakalım ama bu ara bebek bezi alsammı diye düşünüyorum.Sizce hangi marka ve kaç numara almalıyım? Prima düşünüyorum ama başka önerebileceğiniz bir markada alabilirim her ay 3 paket alsam diyorum değişik numaralardan
Selam arkadaşlar ben henüz bebeğime birşey almadım 7. Aya girmeyi bekliyoruz bakalım ama bu ara bebek bezi alsammı diye düşünüyorum.Sizce hangi marka ve kaç numara almalıyım? Prima düşünüyorum ama başka önerebileceğiniz bir markada alabilirim her ay 3 paket alsam diyorum değişik numaralardan
Şimdi onu yapmistim. İcerikleri zararlı olmayan bebek bezleri, 3 bedene gore fiyat baktim, soldaki numaralar en ucuzdan en pahaliya artiyor.
Adetleri bilemeyecegim, deneyimli anneler daha iyi cevap verebilir
Ben yüksek ihtimal 2no bir paket alıp onu deneyip devaminda karar veririm. Stok yapmayi düşünmüyorum.
Benim de sali gunu var özelde, bi de carsamba gunu var devlette. Hersey yolunda gidiyordu ama 3lu testte ufak bir risk gordu doktor. Riskli gebelik dedi cok sasirdim. Insallah hepimiz guzel haberler aliriz
Ben oğlum da ilk bir yıl prima kullandım ama sonrasında sızdırmaya başladı memnun kalmadim..bez alacağım esnada canbaba indirimdeydi bu seferde bundan alayim dedim ve gerçekten primadan daha çok memnun kaldım ama bazı bebekler bez seçiyor derler..1 ve 2 numara daha az kullanılıyor 3 ve 4 özellikle daha fazla kullanılıyor..
Pişik kremi olarak size sudocrem öneririm başka bir krem denemeye girmeyin derim direk ve net..kaç çeşit krem vardı ama sudocremin üstüne tanımam diğerleri çöp oldu hep..pişman olmazsınız düşünmeden alın derim
Kizlarrrrr bugün saat 2 de ayrıntiliya gidicem..dualarınızı bekliyorum..inşallah bana da buradan hayırlı haberleri yazmak nasip olur..çok stresli ve gerginim daha şimdiden.. sabah nasıl olacak bakalim
Gunaydin herkese anneler ve yavruları mutlu saglikli.gunleriniz olsun peridrol84
artik kizimizi öğren de gel sorunsuz sekilde insallah Llavanta111
benim.kopekler masallah surekli patileriyle zipliyor korkma cok siddetli darbe almadigin sürece dusme yuvarlanma tekme gibi Allahin izniyle bisey olmaz ama dikkat etmekte fayda var
Her gun.ağrılarla uyaniyorum.gece uyuyamiyorum belim.kolum sirtim agriyor zombi gibiyim tuvalet bir yandan 2 saate bir
Canlar günaydın
Migrosta cok güzel indirimler vardı dun
Avent biberonu 38 tlye aldık,
Granül c.deterjanı 19 tlye aldık 1 kilo
Bi ufak biberon aldık 19 tl pasabhce cam(120 ml)